Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan voor aanvraag tuinhuis:

Plan voor aanvraag tuinhuis

Ik heb een plan nodig van mijn tuinhuis voor een aanvraag in te dienen bij de gemeente. Wij hebben al een volledig plan zelf getekend maar om in regel te zijn bij de gemeente moet dit van een architect komen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Vorst (Kempen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan voor aanvraag tuinhuis uit heel België:

Gepolierde betonvloer gieten

Oprit her aan te leggen. Ondergrond steenpuin (aangereden) in verlengde van hellende (neerwaarts)oprit. Plan :rechthoekige plaat voor parkeren voertuig. Stuk aanleggen voor plaatsen houten tuinhuis(garage) Opbouwhoogte voor de betonvloer is 10 cm Oppervlakte meer dan 100 m²

Bouwen van een tuinhuis

Ben van plan een nieuw tuinhuis te laten bouwen. Liefst in steen (recuperatiesteen Klampsteen/Paepesteen) (10 x 4 m) Grondwerken, metselwerken, dakwerken en ramen.

Plan voor garage en uitbreiding keuken maken

Ik heb enkel een plan nodig om de bestaande tuinhuis plat te gooien en een garage van te maken en de keuken uit te breiden. De uitvoering zal ik zelf doen maar voor de aanvraag heb ik plannen nodig.

Herstelling tuinhuis en houten schommelframe

Herstelling tuinhuis: - onderste plank vervangen waardoor deur beter dicht kan - schilderen Herstelling houten schommelframe: - niet zo vast als in het begin - houten frame was aan het begin al wat minder goed vast dan ik wilde (nochtans plan opgevolgd)

Bouwontwerp voor aanbouw carport en tuinhuis

We hebben enkele jaren geleden ons huis verbouwd. We hadden steeds het plan om een carport en een tuinhuis naast ons huis aan te bouwen maar nu willen we nog wat opties bekijken of we beter geen aanbouw plaatsen waardoor we ruimte winnen.

Plan voor bouw tuinhuis

Wij zouden graag een tuinhuis laten ontwerpen met een totale oppervlakte van ong. 50 -60 m2, met eventueel een gedeeltelijk schuin dak, dat kan dienen als extra logeerruimte (afhankelijk van de mogelijkheden binnen de bouwvoorschriften). En een overdekt terras en jacuzzi gedeelte. Het gebouw moet dienen als opslag voor materiaal en een gedeelte dat dient als bar, loungehoek, keuken. , douche. Alle voorzieningen voor de aanleg van een zwembad dienen ook voorzien te worden

Verbouwing

Ik wil graag wat hulp en een plan voor een groot tuinhuis met dubbele garage, gevelwerken, velux in schuin dak enzovoort het is voor een te renoveren woning heel wat taken .

Montageservice blokhut Rimini of Annabel

We zijn van plan om een tuinhuis aan te kopen met afmetingen van 275 op 275. Deze blokhut zou komen te staan op een houten terras ! Het houten terras ligt op een betonnen fundering.