Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Wilrijk heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Wilrijk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Wilrijk of directe omgeving.

222 klanten uit Wilrijk bevelen een bij Casius in Wilrijk aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Wilrijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor plannen van HOB bebouwing, architect voor renovatie woning, vergunning voor mantelzorgwoning te bouwen, plan voor nieuwbouw, regularisatie van kelder, regularisatie plan aanbouw, studentenhuis conform maken, architect plannen voor renovatie woning, tekenen plannen verbouwing en aanbouw, meldingsdossier opstellen voor opening in draagmuur, architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen, aanvraag regularisatie voor terras en achterzijde woning, plan tekenen voor aanpassing woning, plannen voor renoveren rijwoning, plannen aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Wilrijk:

Uitbreiden en renovatie keuken

Ik zou graag mijn keuken uitbreiden en renoveren, ben daarom opzoek naar een architect die mij kan adviseren Helpen bij de aanvraag van de nodige vergunningen en het tekenen van een bouwplan.

Percement d'un plafond - Faisabilité - Stabilité

Besoin d'expertise de stabilité (renforcement ? ) d'un plafond (Villa de 1957) But: percement partiel d'un plafond en vue d'installer un escalier fixe à partir d'une pièce de ( 2,5 x3,0 x h, 2,5 m) donnant accès à un grenier d'un surface au sol de +/- 80 m² au sol

Opstellen meldingsdossier T&L

Wij hebben een meldingsdossier op te maken naar de stad toe, dit omtrent het uitbreken van de achtergevel om een schuifraam in de plaats te zetten. In onze achtergevel 5 m op 2.5 m zit reeds een deur & raam. En graag willen we hier een schuifraam over de gehele breedte.

Regularisatie nodig voor aanbouw veranda

Een bestaande overkoepeling van een terras laten regulariseren.

Interieur volledig vernieuwen

Volledig binnen interieur van een villa met 3 verdiepingen.

Renovatie project

Ik wil een een muur verwijderen om een grote ruimte te maken.

Bouwvergunning aanvragen

Wij zijn aan een verbouwingsproject bezig en hadden een samenwerking met een architect, maar deze laat het afweten op verschillende gebieden. Wij zitten nu dus vast met onze verbouwing en kunnen niet verder en zouden graag jullie hulp hebben. Het is een totaal verbouwing van het huis, een groot aantal van de afbraakwerken zijn al gebeurd maar zonder bouwvergunning kunnen we niet verder. Het is de bedoeling dat er een stukje van het gelijkvloer wordt uitgebouwd en dat er een verdiep wordt bijgebouwd en enkele kamers van locatie verplaatst worden of uitgebouwd worden. Wij hebben hier al plannen en een lastenboek van, maar kunnen nu niet verder.

Verbouwing tuinhuis

Wij hebben een woning van 1958. Achterin de tuin staan een tuinhuis dat eigenlijk te groot is, en dat niet mooi in de omgeving past. We zijn op zoek naar iemand die mee kan denken hoe we hiervan een aantrekkelijk gebouwtje kunnen maken, idealiter liever door een aantal dingen te veranderen dan door het hele ding plat te gooien en iets nieuws te zetten.

Uitbreiding in houtskeletbouw

Ik zou graag de bestaande woning laten uitbreiden met een volume van 5 x 4,5 m, aansluitend op de keuken. In deze ruimte zou de living komen dus met een volledige glaspartij (5 m gevel) en aansluitingen voor elektriciteit & tv. Om voldoende licht te blijven houden in de keuken, zou er ook een koepel/lichttunnel geplaatst moeten worden in het platte dak. Verder afwerking: muren&plafond in schildersklare gyproc, vloer in laminaat (eventueel zelf te leggen).

Ontwerp voor een aanbouw

Betreffende een ontwerp laten uittekenen voor rijwoning gelijkvloers ( plan uittekenen ) Ik wil een ontwerp laten tekenen voor aanbouw/uitbreiding gelijkvloers van een rijwoning. Grootte van de uitbreiding 2. 60 (lengte) x 5. 78 (breedte woning). Architectenplan is nodig omdat er een steunbalk moet gestoken worden in het bestaande gedeelte alvorens verder te kunnen uitbreiden. Volgens stedenbouw is 'meldingsplicht' voldoende voor deze kleine verbouwing. * De werken zullen we grotendeels zelf uitvoeren (met uitzondering van de steunbalk). Materiaal / steen / grote raampartij met zicht op de tuin / plat dak met 1 of 2 lichtkoepels.

Verbouwing rijwoning - Wilrijk

Keuken, eetkamer en living renoveren. Aanbouwen extra slaapkamer (20m²) boven keuken.

Aanbouw renovatie - plan uittekenen

Wij zoeken een architect om een plan te tekenen voor de renovatie van onze woning alsook de bouwaanvraag. Op het gelijkvloers willen we de veranda in de living integreren en op het 1ste verdiep een stuk bijbouwen voor een grotere badkamer en slaapkamer. En op de zolder een grote slaapkamer met kijkuit. Graag een offerte aub

Eenvoudige bouwaanvraag voor uitbreiding

Aanvraag stedenbouwkundige vergunning, met eenvoudige dossiersamenstelling. Uitbreiding met glazenconstructie, gelijkvloers app.

Verbouwing kleine rijwoning

Verbouwing van kleine rijwoning. Wat kan en mag. Aanvraag bouwvergunning. Berekening steunbalk. Indelingen. Er word veel zelf gedaan wegens beperkt budget.

Verwijderen steunmuur

In een recent aangekochte woning bevindt zich een steunmuur van circa 5 meter breed tussen living en keuken. Deze muur zou moeten verwijderd worden zodat de living en keuken 1 grote aaneensluitende ruimte vormen. Zie foto's in bijlage.

Renovatie - modernisering woning van 1964

Huis van 1964 heeft modernisering nodig. - Mogelijkheid voor slaapkamers in zoldergedeelte met badkamer - Vaste trap maken van verdiep 2 naar 3 - Bestaande kamers opfrissen - Vernieuwing badkamer - Plaatsen nieuwe deuren - Eventuele uitbreiding keuken. - Renovatie bestaande trap - Behandelen buitenmuren voor vocht

Opbouw verdiep rijwoning Wilrijk

Opbouw van een 2e verdieping bovenop een bestaande rijwoning met 1 verdieping en een plat dak. Gevel is 5m breed en er kan 9m diep opgebouwd worden. Bouwvergunning moet nog aangevraagd wr. Er moet een trap geplaatst worden van 1e verd nr nieuwe verdieping, trapopening is er nog niet. Plat of mansarde dak te bouwen op bovenverdieping. HSB wordt overwogen. Laagenergie niveau. Ramen voor en achteraan & evtl dakraam. Er komen 2 slpk, 1 badk & 1 toilet. Gevraagd afwerkingsniveau opbouw water & wind dicht en voorzieningen voor sanitair & verwarmingselementen & electriciteit.

PUNTDAK

Plat dak omvormen tot punt dak met het doel een zolderkamer bij te hebben