Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor meldingsplicht verwijderen draagmuur appartement:

Meldingsplicht verwijderen draagmuur appartement

Het appartement heeft echter een zeer ongelukkige indeling, daarom zijn we op zoek naar een architect die hier samen met ons een oplossing kan op vinden. Hiervoor zal wellicht een draagmuur moeten worden uitgebroken dus we hebben te maken met meldingsplicht met architect.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor meldingsplicht verwijderen draagmuur appartement uit heel België:

Deel draagmuur verwijderen

Ik wil graag de draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen. De lengte die verwijderd moet worden is +- 2. 5m. Ik zou graag ook wat meer willen weten welke documenten ik zou nodig moeten hebben voor de meldingsplicht die gemaakt moet worden. Op de Foto's is het te verwijderen stuk omkaderd in geel, de muur die verwijderd moet worden is niet helemaal tot aan het plafond maar mag een +-20 centimeter overblijven. Het betreft een appartement op het 1ste verdiep in een gebouw van 2 verdiepen.

Uitbreiding met een achterbouw

Doordat we van de gemeente verplicht zijn om met een architect te werken voor onze aanbouw (ondanks de 36m² enkel meldingsplicht MET architect) hebben we ook maar besloten om eventueel een binnenmuur (tussen keuken en living) te verwijderen. We zijn dus op zoek naar een architect die dit voor ons kan doen/berekenen. Achterbouw van 36m² en verwijderen van binnenmuur. Foto ter beschikking.