Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Wommelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Wommelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Wommelgem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
tekeningen nodig voor nieuwbouw, tekeningen nieuwbouw, totale verbouwing van huis uittekenen, tekeningen nieuwbouw, architect voor nieuwbouwproject, plannen tekenen voor nieuwbouw, renovatie en bijbouw uittekenen, architect nodig voor afbraak varkensstallen, dossier in te dienen, dossier op te maken, vergunning voor uitbreiding nodig, architect voor bouwaanvraag, renovatie uittekenen en regularisatie veranda, bouwaanvraag renovatie rijwoning, tekeningen voor verdieping bijbouwen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Wommelgem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Wommelgem:

Totaalrenovatie uit te tekenen

Een woning in het centrum van Wommelgem willen we volledig laten renoveren, uitbreiden en hier eventueel 2 appartementen in laten onderbrengen. Gevelbreedte bedraagt 7 meter, gelijkvloers, verdieping 1 en een zolderverdieping onder het dak. Adresgegevens bij afspraak

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil volgende verbouwing laten uitvoeren: - keuken vergroten door gebruik te maken van aanpalende veranda (dus muur tussen keuken en veranda er uit - plafond voor veranda) - buiten muur van keuken vervangen door glas Er bestaat reeds originele plannen .

Architect nodig

Wij hebben net een grond gekocht en willen een moderne halfopen bebouwing bouwen. Max. Bouwvolume: gelijkvloers 8. 83 x 17m 1e verdieping : 8. 83 x 13m 2e verdieping : zolder onder zadeldak 8. 83 x 9m (45 graden) Max. kroonlijst 6. 5m We zouden kiezen voor een huis met gelijkvloers en 1e verdieping 8 x 13m plus zadeldak. Gevelsteen: baksteen in het wit schilderen. Veel ramen (aluminium), een grote moderne witte keuken met eiland, berging op gelijkvloers en 1e verd. 3 slaapkamers waarvan masterbedroom met dressing; 1 badkamer met bad en douche plus nog aparte douchekamer met lavabo voor de kinderen.

Verbouwingen aanbouw glv/1° verdieping

Verlenging achterbouw met installatie nieuwe keuken Verplaatsing badkamer van glv naar 1° verdieping Aanbouw 2 kamers 1° verdieping Vernieuwing dak Wij zijn op zoek naar architect voor plannen en bouwaanvraag en naar een aannemer

Architect voor plannen zolderverbouwing

Zolder inrichten tot slaapkamers en badkamer , bestaande plan wijzigen ,op gemeentehuis is nog steeds plan met plat dak maar is al van 1986 een puntdak ,ben op gemeentehuis geweest en er moet eerst een rechtzetting van het plan gebeuren en dan de aanpassingen aanbrengen.

Realiseren ruimte

Betreft het realiseren van meer ruimte (slaapkamers/keuken) in een bestaande, recente HOB.

Bouwontwerp voor aanbouw

Wij zouden graag een stuk aanbouwen van 3,5 m op 8,5m en zouden hiervoor een bouwplan willen voor de aanvraag aan de gemeente.

Ombouw handelspand tot woongedeelte

We hebben een handelspand met woongedeelte , nu willen we het handelspand ombouwen naar woongedeelte , aangezien de winkel al jaren leeg staat en niet te verhuren valt. De winkel is gebouwd op de volledige oppervlakte, met uitstal raam en aparte ingang. Foto ter beschikking.

Regularisatie bouwplan bij verkoop woning

Onze woning is net verkocht maar de koper is bij stedebouw geweest en daar hebben ze vastgesteld dat er achteraan op de zolder een dakkapel is die niet op de bouwplannen staat vermeld. Woning dateert van 1958 en is gelegen in Wommelgem, wij hebben woning gekocht in 2000 en toen was die dakkapel er ook maar is dit niet opgemerkt geweest. De huidige koper heeft dit gemeld en stedebouw zegt dat wij dit nu moeten laten regulariseren. We zijn in bezit van de originele bouwplannen. Voorlopige compromis is op 28/1 ondertekend. Regularisatie moet dus binnen de 3 maanden gebeuren, voor het verlijden van de definitieve akte. Graag een offerte om deze regularisatie zo voordelig mogelijk te doen.

Bijbouwen op een bestaande woning

Ik zou graag 2 slaapkamers laten bijbouwen op de bestaande woning. Dit op het deel dat 10 jaar geleden werd bijgebouwd aan de oude woonst, dit maakt dat de gelijkvloer groter is dan de bovenverdieping (ook te zien op de foto). Boven is er een grote slaapkamer aanwezig en een kleine slaapkamer. Boven de keuken is een lichtkoepel die ook weg zou moeten. Bovenop de keuken en badkamer zouden we graag 2 slaapkamers laten bijbouwen en indien mogelijk een wc. De doorgang zou komen door de kleine slaapkamer die reeds aanwezig is. Het gaat dus om een bijbouw van +/-35m2. De kleine slaapkamer die momenteel aanwezig is ongeveer 2. 10meter breed en 3. 5meter diep, deze kamer zou dan als doorgang moeten dienen en misschien (indien mogelijk) daar de plaats voor de wc.Schetsen en foto's ter beschikking.

Plan van huis tekenen

Wij hebben een huis gekocht en er moet een plan getekend worden. We weten al wat we willen, is enkel plan uit te tekenen + bouwaanvraag dient natuurlijk gebeurd te worden. Mijn man gaat de werken allemaal zelf uitvoeren; (muren slopen, gyproc plaatsen, en graag zouden we iets hoger willen bouwen, we hebben nu een schuin dak met 2 slaapkamers en willen het dak wat hoger bouwen, zodat we zeker 3 kamers van kunnen maken. Hoeveel zou het kosten?

Verbouwing met aanbouw te Wommelgem

Wij zijn op zoek nar een architect die ons kan helpen bij een verbouwingsproject te Wommelgem. Momenteel wonen we in een oude, slecht geïsoleerde woning met weinig confort. Graag wil ik hier een uitbouw, zowel glv als op verdiep. Indien budgetair mogelijk met en speelkelder. Ik heb elnkel dromen in mijn hoofd zoals acheraan een groot raam van 5m breed op 6m hoog, een heel open ruimte, bovenaan 4 slaapkamer een badkamer en kleine kinderbadkamer. Van manier van bouwen denk ik aan de verschillende: houtskellet, staalbouw, traditionele bouw. Er moet ook wel ruimte zijn voor veel doe het zelf werk.