Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor verbouwingen aanbouw glv/1° verdieping:

Verbouwingen aanbouw glv/1° verdieping

Verlenging achterbouw met installatie nieuwe keuken Verplaatsing badkamer van glv naar 1° verdieping Aanbouw 2 kamers 1° verdieping Vernieuwing dak Wij zijn op zoek naar architect voor plannen en bouwaanvraag en naar een aannemer
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Wommelgem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwingen aanbouw glv/1° verdieping uit heel België:

Tekeningen nodig voor verbouwingen

Voor een renovatie/restauratieproject, zijn mijn man en ik op zoek naar een (interieur)architect, die met ons kan bekijken hoe we het best de keuken en de eetkamer beter met elkaar in contact brengen, bijvoorbeeld door (een deel van) de muur tussen beide ruimtes weg te halen. Omdat de keuken zich bevindt in een aanbouw, en de eetkamer in het oorspronkelijke pand, gaat het hier om een draagmuur (buitenmuur). Het is voor ons wel belangrijk dat het karakter van de woning (oud herenhuis) behouden blijft. Ook plannen we een vaste trap te installeren naar de zolder, en een toilet (al dan niet plus doucheruimte) te installeren op de eerste verdieping. Ook hier kunnen we extra expertise gebruiken.

Warmtepomp installeren in nieuwbouw

Verbouwingen van een oud huis. (8 x 6 m) Naast het huis komt een aanbouw van 20 x 6 m. In deze nieuwbouw worden alle nutsvoorzieningen voorzien (elektriciteitskast, watertoevoer, ... ) Het is ook de bedoeling dat de warmtepomp in het nieuwe deel komt. Over het nieuwe en het oude huis word vloerverwarming voorzien. Om de kosten van elektriciteit op te vangen (en het verbruik van de warmtepomp) willen we ook zonnepanelen leggen.

Architect nodig voor verbouwing

Wij zijn opzoek naar een architect voor verbouwingen. Aanbouw terras op een bel etage woning.

Verbouwingen

Aan mijn huis bevindt zich een aanbouw met hal en badkamertje in niet in al te beste staat. Ik wil een nieuwe aanbouw met hal, badkamer en bureau.

Poutrel plaatsen in achtergevel

Vanaf begin maart beginnen wij aan een tweede fase verbouwingen (het hoofdhuis werd 2 jaar grondig gerenoveerd) de achterbouwen willen we vervangen door een grote open aanbouw. (Mijn broer is zelf schrijnwerker houtskelet en dakenbouw, mijn vader metser, dus zij gaan een groot deel voor mij kunnen doen. Ik zoek iemand voor volgende stappen: -Afgraven + evt rioleringbuizen plaatsen (kan ook gebeuren door mn loodgieter) -Plaatsen septische put en regenwaterput-> worden plastic putten. Plaatsen en gieten van een funderingsplaat +funderingssleuven. - Plaatsen van een reeks poutrels in de huidige achtergevel, en tevens om de huidige badkamer te dragen (blijft maar wordt omgezet naar houtskelet)

Architect voor aanbouw en verbouwingen

Architect voor aanbouw + verbouwingen tekenwerk en vergunningen

Ruwbouw verbouwingen (aanbouw) van een woning

Wij willen aan onze woonkamer een ruimte aanbouwen van ongeveer 3 op 7. Het plan en uitvoeringsdossier is af en vindt u in bijlage. Wij zijn op zoek naar een goede en betaalbare aannemer die dit project wil uitvoeren. De meetstaat en het uitvoeringsdossier is beschikbaar

Wij zoeken een architect voor begeleiding

Zijn bezig met verbouwingen en zoeken een architect voor begeleiding,plannen, goedkeuring van de nodige documenten bij deze verbouwing.Er dient nieuw dak geplaatst te worden alsook gevelverbouwing en een aanbouw te voorzien.