Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor verbouwingen aanbouw glv/1° verdieping:

Verbouwingen aanbouw glv/1° verdieping

Verlenging achterbouw met installatie nieuwe keuken Verplaatsing badkamer van glv naar 1° verdieping Aanbouw 2 kamers 1° verdieping Vernieuwing dak Wij zijn op zoek naar architect voor plannen en bouwaanvraag en naar een aannemer
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Wommelgem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwingen aanbouw glv/1° verdieping uit heel België:

Architect nodig voor verbouwing

Wij zijn opzoek naar een architect voor verbouwingen. Aanbouw terras op een bel etage woning.

Verbouwingen

Aan mijn huis bevindt zich een aanbouw met hal en badkamertje in niet in al te beste staat. Ik wil een nieuwe aanbouw met hal, badkamer en bureau.

Poutrel plaatsen in achtergevel

Vanaf begin maart beginnen wij aan een tweede fase verbouwingen (het hoofdhuis werd 2 jaar grondig gerenoveerd) de achterbouwen willen we vervangen door een grote open aanbouw. (Mijn broer is zelf schrijnwerker houtskelet en dakenbouw, mijn vader metser, dus zij gaan een groot deel voor mij kunnen doen. Ik zoek iemand voor volgende stappen: -Afgraven + evt rioleringbuizen plaatsen (kan ook gebeuren door mn loodgieter) -Plaatsen septische put en regenwaterput-> worden plastic putten. Plaatsen en gieten van een funderingsplaat +funderingssleuven. - Plaatsen van een reeks poutrels in de huidige achtergevel, en tevens om de huidige badkamer te dragen (blijft maar wordt omgezet naar houtskelet)

Architect voor aanbouw en verbouwingen

Architect voor aanbouw + verbouwingen tekenwerk en vergunningen

Ruwbouw verbouwingen (aanbouw) van een woning

Wij willen aan onze woonkamer een ruimte aanbouwen van ongeveer 3 op 7. Het plan en uitvoeringsdossier is af en vindt u in bijlage. Wij zijn op zoek naar een goede en betaalbare aannemer die dit project wil uitvoeren. De meetstaat en het uitvoeringsdossier is beschikbaar

Wij zoeken een architect voor begeleiding

Zijn bezig met verbouwingen en zoeken een architect voor begeleiding,plannen, goedkeuring van de nodige documenten bij deze verbouwing.Er dient nieuw dak geplaatst te worden alsook gevelverbouwing en een aanbouw te voorzien.

Verbouwing en aanbouw van woning

Architect gezocht voor aanbouw aan de woning en ook verbouwingen binnenin. Er dient een poutrel gestoken te worden in het midden om draagmuur te vervangen en venster omgebouwd tot deur in de achtergevel.

Renovatie 120m² Kampenhout

Achter- en zij aanbouw aan bestaand gebouw. Deze heeft als functie: achterbouw gemengde keuken en living. Zijbouw: garage met verdiep(3 slaapkamers). De werken zouden zelf uitgevoerd worden. Heb enkele verbouwingen al achter de rug. Sta wel open voor alle suggesties.