Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Zandvliet te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Zandvliet.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Zandvliet of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Zandvliet die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Zandvliet:

Vergunning voor het bouwen van een overdekte carport met verdieping

Voor het bouwen van een carport 6m op 10m bestaande uit opslagruimte en overdekte parking voor 2 auto's met een eventueel verdiep als speelruimte.

Bouwvergunning aanvragen voor renovatie garage

Tijdens de storm begin maart is de dakbedekking van mijn garage weggewaaid, waardoor een nieuw dak moet worden geplaatst. De renovatie van de garage stond eigenlijk pas over 2 jaar op de planning , maar nu ben ik min of meer gedwongen hier eerder aan te beginnen. Concreet , een nieuwe gevel aan de straat kant, een nieuwe garagepoort , een gevel met raam en deur aan de zijkant (eigen terrein) garage ongeveer 10-20 cm verhogen indien nodig om een sectionale garagepoort te kunnen plaatsen . extra dakbalken plaatsen ,een nieuw aflopend dak plaatsen. Ik wil de werken grotendeels zelf uitvoeren . de afmetingen zijn 9 meter op 4.6 en 2.75 hoog

Bouwkundige vergunning nodig voor aanbouw

Slopen en heropbouw van aanbouw van de woning, in baksteen en met een platdak Dakbedekking van het hoofdgebouw vervangen (enkel vervangen van pannen en panlatten) Voorzien in dakbedekking van hoofdgebouw 2 nieuwe Velux vensters en vervangen van 2 Velux vensters (Zonder gordingen te onderbreken) Buitengevels bepleisteren.

Plannen nodig voor uitbreiding

Wij willen ons woonkamer en keuken groter maken.-uitbreiden. De muren in de achtertuin van het huis moeten afgebroken worden en wat verderop in de tuin weer aangebouwd worden. Wij willen weten of dat mogelijk is graag een architect.

Eenvoudige bouwvergunning voor plaatsen isolatie en crepi

Hulp bij aanvraag eenvoudige bouwvergunning plaatsen buiten isolatie + crepie.

Vernieuwing garage

Vernieuwing garage oude garage is afgebroken willen nieuwe zetten van 8m op 8m en blijkbaar moeten we hier voor een architecten plan hebben materiaal is al geleverd daardoor we dit niet wisten onze aannemer zij dat dit niet nodig was wij wonen in zandvliet wie kan ons helpen