Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor vergunning voor het bouwen van een overdekte carport met verdieping:

Vergunning voor het bouwen van een overdekte carport met verdieping

Voor het bouwen van een carport 6m op 10m bestaande uit opslagruimte en overdekte parking voor 2 auto's met een eventueel verdiep als speelruimte.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Zandvliet (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vergunning voor het bouwen van een overdekte carport met verdieping uit heel België:

Moderne nieuwbouwwoning met verdiepingen bouwen

Graag bouwen van een driegevelvilla met 2 verdiepingen van 120 m² op de heide vergunning reeds OK. Ruwbouwwerken

Architect voor plannen renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advices nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De gewenste afmeting van de te bouwen aanbouw zijn 3m op 2m. Materiaal: stenen,dakpannen en kunststof ramen.

Bouwen van hangterras

- Fase 1: Verwijderen van bestaand balkon en plaatsen van hangterras. (337cm breed, 250cm diep) - Fase 2: Voorzien van balustrade met poortje voor trap - Fase 3: Plaatsen van metalen trap die in tuin uitkomt Geen vergunning nodig.

Garage inclusief fundering bouwen

Het compleet bouwen van een garage 6m op 5m inclusief funderingsplaat. Plan van de gewenste garage, stabiliteit en vergunning reeds in orde.

Ontwerp en aanvraag vergunning verhoging dakverdieping

Ik wil een ontwerp maken voor verhogen van zolderverdieping/dak en bij bouwen van overdekte veranda. Eveneens aanvraag vergunning en bijhorende formaliteiten. Vrij dringend.

Plan en vergunning voor uitbouw aan een woning

Wij willen graag ons huis vergroten door aan de achterzijde een stuk bij aan te bouwen. Het zou gaan om een uitbouw met een grondoppervlakte van een 40-tal vierkante meter met een verdiep waarop we graag 2 kamers willen. Ons huis heeft een zadeldak. Het nieuwe gedeelte zou hier ook met een zadeldak (indien mogelijk natuurlijk) haaks in het bestaande dak gewerkt moeten worden.

Uittekenen bouwontwerp

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een huis van maximum afmeting 9X17 . Dit huis moet deels dienen voor praktijkruimte op het gelijkvloers vooraan met afmeting 9x8 en privé woning vanachter en verdieping. Ik heb ook advies nodig bij de nodige vergunning voor de bouw.

Aanvraag plan en vergunning

Ik had graag een prijsindicatie gekregen voor het bouwen van een bijgebouw achter in de tuin, orde van grote: 8x12m, houtskelet/steen, zadeldak in leien of riet. Voorzien van alle nutsvoorzieningen, wc, douche. Zal gebruikt worden als hobbyruimte/werkplaats. Te bouwen in landelijke (cottage) stijl.