Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Brussel.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: regularisatiedossier indienen, nieuwbouw woning te Houthalen Helchteren, woning opsplitsen in twee appartementen, verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras, verdieping bijbouwen op bungalow, extra verdieping bouwen op bungalow, woning ombouwen, aanbouw renovatie en plan uittekenen, bouwontwerp maken, vrijstaande houtskeletbouw zetten, woning volledig renoveren, halfopen bebouwing zetten, plannen voor aanbouw schuur, verbouwing, plan maken van bestaand huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Brussel:

maandag 27 februari 2017

Regularisatiedossier indienen

Het gebouw is een opbrengsteigendom met een handelspand op het gelijkvloers en vier verdiepingen erboven, met vier wooneenheden. Het gebouw werd in 1923 gebouwd als een opbrengsteigendom met drie verdiepingen. In 2004 werd een nieuwe basisakte opgemaakt waarin vier appartementen + handelspand wordt beschreven, wat aldus niet in overeenstemming is met de oorspronkelijk vergunning. Dit werd toen niet opgemerkt. Nu een van de vier appartementen gaat verkocht worden, merkt de gemeente die op en vraagt een vergunning in te dienen zodat de toestand gelegaliseerd wordt.
vrijdag 6 januari 2017

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil van een badkamer en een keuken 1 grote keuken laten maken (22m2), met 1 wand, uitkijkend op de tuin, volledig in glas. Het gaat hier over dragende muren die moeten weggehaald/vervangen worden. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan.
vrijdag 21 oktober 2016

Uitbreken draagmuur bouwaanvraag

Uitbreken van een draagmuur en veranderen openingen raam achtergevel.
zondag 25 september 2016

Plan handelshuis indelen

Wie kan mij helpen voor een aanvraag in te dienen: Een woonhuis indelen voor appartementen, alsook gelijkvloers handelspand te wijzigen voor een appartement. In akte staat opbrengsthuis. Helpen hierbij , papieren,aanvraag. Documenten.
dinsdag 20 september 2016

Regularisatie bestaande woning

Heb woning gekocht in 1998 in de staat zoals het toen was - zonder enig document van vergunningen. Ik bezit een architectenplan op schaal 2% toen getekend door architectenbureau Willeaume sprl die zijn activiteiten heeft stopgezet
zondag 11 september 2016

Bouwontwerp voor appartementsgebouw

Bouw ontwerpen voor appartementsgebouw met 2 - 3 verdiepingen.
maandag 5 september 2016

Bouwaanvraag

Voor de renovatie van ons huis te Ganshoren (1083) zoeken wij een architect die voor ons een bouwaanvraag kan indienen omdat er 1 structurele muur gesloopt zou moeten worden volgens onze plannen. Wij zijn redelijk dringend op zoek, dus graag iemand die (redelijk) snel beschikbaar is. Plannen bestaan al, bij persoonlijk bericht beschikbaar!
donderdag 11 augustus 2016

Verbouwing gebouw + wijziging bestemming

Woning te Anderlecht, regulariseren met verschillende appartementen en opfrissing + ombouwen atelier tot loft.
donderdag 14 juli 2016

Tekeningen veranda

Ik zou graag een veranda laten maken in een appartement op -1 Graag architect voor plannen uit te tekenen: - De oppervlakte max 10 m² - In smeedijzer - Dubbel glas
zondag 10 juli 2016

Verdelen herenhuis naar appartementen

Mijn vriendin en haar zus hebben een herenhuis die zou moeten verdeeld worden in 3 appartementen .
woensdag 8 juni 2016

Nieuwbouw

Staat op punt om een bouwgrond te kopen in Brussel, waarvan één muurzijde grenst aan beschermd gebouw. Graag een architect die up-to-date is van de huidige (en nieuwe reglementering) wat betreft bouwen/verbouwen.
zondag 24 januari 2016

Technische tekeningen - isolatie buitenmuur

Naar aanleiding van het berekenen van de kosten voor het isoleren van de buitenmuur, had ik graag beroep gedaan op een architect voor de technische tekeningen om een renovatiepremie aan te vragen en zo een duidelijk dossier door te sturen naar de gemeentelijke instanties.
dinsdag 5 januari 2016

Stedenbouwkundige vergunning wijziging van gebruik

Ik wil graag een architect om een stedenbouwkundige vergunning in te dienen voor de wijziging van gebruik voor een (deel van een) pand (1-2 verdiepingen) in Brussel. Graag contact per email.
donderdag 25 september 2014

Binnenhuisinrichting van aangekochte woning

In 2012 hebben wij ingetrokken in een nieuwbouw. Wij willen beroep doen op een binnenhuisarchitect voor de volgende aspecten: - inrichting bepaalde kamers woning: living, berging/bureau - verlichting - eventueel gaskachel (geen schoorsteen) - keuze van verf/behang etc...
vrijdag 15 augustus 2014

Architect aanpassing dakconstructie 18de eeuws pakhuis

De intentie is om twee dakkapellen en een uitsparing voor een dakterras aan te leggen. De bedoeling is dat de dakkapellen starten vanaf de dakvoet en een lengte hebben van ongeveer 3. 5m en een hoogte van 2. 20. De dakkapellen zijn blind. De dakkapellen staan tegenover elkaar, de uitsparing is naast de oostelijke georienteerde dakkapel en heeft gelijkaardige afmetingen als de dakkapellen. Het betreft het 4de verdiep van een pakhuis uit de 18de eeuw dat in 1998 werd gerenoveerd tot lofts. Het dak bevat reeds een aantal velux ramen.
zondag 1 september 2013

Verbouwing + aanbouw

We hebben een rijwoning gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden en waar we een stuk willen bijbouwen.
woensdag 17 juli 2013

Verbouwingswerken

Voor verbouwingswerken aan het gelijkvloers en tuin van een oud herenhuis zoek ik een architect. Ik heb een vrij goed idee wat/hoe het moet worden maar niets uitgetekend. Voor dit project wil ik in eerste fase een voorstudie laten doen. Graag iemand uit het Brusselse gewest en vlaams sprekend. Uitkijkend naar u reactie, met vriendelijke groet,
dinsdag 8 januari 2013

Bouw appartementsgebouw

Bouw appartementsgebouw 4 (investeringsproject-verkoop)
dinsdag 2 oktober 2012

Reglementair balkon

Hoopte mijn terras te renoveren,is een ijzeren constructie die aan het roesten is en gaten vertoont.Naar gemeente geweest om zeker te zijn dat ik geen of wel een vergunning moet hebben. Blijkt het terras van in 1995 onwettig te zijn, zelf heb ik het appartement gekocht in 2006.Dus moet ik van hun een architect vragen om mij wettelijk in orde de zetten volgens de voorschriften.

Partners

Partners van Casius