Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Brussel:

maandag 11 februari 2019

Bouwaanvraag en milieuvergunning opmaken voor carwash

Bouwaanvraag carwash: - opmeten van het gebouw - opmaak bouwaanvraag plannen - opmaak van het administratief dossier - aanvraag advies brandweer - controle van de van toepassing zijnde normen - voorstel dossier aan de gemeente en indienen. Ook een milieuvergunning: - opmaak schemas installaties - opmaak van het administratief dossier - controle van de van toepassing zijnde normen - voorstel dossier aan de gemeente en indienen.
woensdag 8 augustus 2018

Aanvraag vergunning en ontwerp voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning.
dinsdag 31 juli 2018

Controlebewijs van de stabiliteit van het balkon

Uitvoeren van de controle op de stabiliteit van mijn balkonnetje. Ik moet een controlebewijs voorleggen.
zaterdag 7 april 2018

Vergunning plaatsen deur in voorgevel

Ik wil een voordeur waar nu een raam in de gevel is. Op zoek naar een architect voor de vergunning van deze werken.
woensdag 4 april 2018

Controlebewijs van de stabiliteit van het balkon

Ik heb onlangs een appartement gekocht. Er waren enkele voorwaarden aan mijn lening verbonden. Eén ervan is om een controle te laten uitvoeren op de stabiliteit van mijn balkonnetje. Ik moet een controlebewijs voorleggen.
vrijdag 30 maart 2018

Bestemmingswijziging aanvragen voor pand

Wij zijn voor de verbouwing van een winkel tot woning. Daarbij moet de achterbouw van het pand worden afgebroken en opnieuw worden opgebouwd (30 m²) en zullen de nodige ingrepen voorzien moeten worden om de gevel aan te passen aan een woning (winkelramen vervangen). In het achterste deel van de woning zouden we de houten vloer van ongeveer 20m² willen vervangen door een vloer in beton (eventueel met potten en balken). De totale verbouwing omvat een grondoppervlak van ongeveer 70m².
maandag 12 maart 2018

Vergunning voor bestemmingswijziging

Ik wil plannen voor een vergunning voor een bestemmingswijziging van een 1-gezinswoning naar 4 appartementen en handelsgelijkvloers in Molenbeek.
maandag 26 februari 2018

Bouwaanvraag aanleg dakterras

Ik wil graag een dakterras laten plaatsen maar hiervoor heb ik een vergunning nodig om dit te mogen uitvoeren. Hiervoor zoek ik een architect die deze bouwaanvraag kan voorzien.
dinsdag 16 januari 2018

Need an architect for plans

I would like to build a terrace on a roof. The terrace is, more or less, 4 m 5 x 2 m. Right now there is only a roof and I need help with the permits at the commune and studies of stability. There is also a windows that has already been modified into a door for access to the terrace. I would like to include also this modification in the permits.
maandag 15 januari 2018

Verzakking van woning onderzoeken

Verzakking van de woning. oorzaak? Door verzakking ook scheuren merkbaar dan 15 m².