Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Brussel:

maandag 12 maart 2018

Vergunning voor bestemmingswijziging

Ik wil plannen voor een vergunning voor een bestemmingswijziging van een 1-gezinswoning naar 4 appartementen en handelsgelijkvloers in Molenbeek.
maandag 26 februari 2018

Bouwaanvraag aanleg dakterras

Ik wil graag een dakterras laten plaatsen maar hiervoor heb ik een vergunning nodig om dit te mogen uitvoeren. Hiervoor zoek ik een architect die deze bouwaanvraag kan voorzien.
dinsdag 16 januari 2018

Need an architect for plans

I would like to build a terrace on a roof. The terrace is, more or less, 4 m 5 x 2 m. Right now there is only a roof and I need help with the permits at the commune and studies of stability. There is also a windows that has already been modified into a door for access to the terrace. I would like to include also this modification in the permits.
maandag 15 januari 2018

Verzakking van woning onderzoeken

Verzakking van de woning. oorzaak? Door verzakking ook scheuren merkbaar dan 15 m².
woensdag 10 januari 2018

Bouwovertreding regulariseren

Bouwovertreding regulariseren
woensdag 20 december 2017

Plannen eengezinswoning naar meergezinswoning

Plannen laten tekenen: Eengezinswoning omvormen tot meergezinswoning.
woensdag 9 augustus 2017

Architect nodig voor opvolging van werken

Renovatie: 1 ruimte: 10m²: indeling: kleine kitchenette en kleine wc en douche met scheidingswand. Vooral opvolging werken
vrijdag 7 juli 2017

Bouwovertreding regulariseren

Bouwovertreding regulariseren
vrijdag 9 juni 2017

Deur in steunmuur plaatsen

Ik heb een appartement gekocht waarbij ik renovatiewerken wil uitvoeren, echter zou ik een deur willen plaatsen in een steunmuur. Hiervoor is er een architect nodig. Mijn vraag hierbij is dan ook wat de kostprijs zou zijn van een architect. Bijkomende uitleg vind u in de bijgevoegde bestanden.
maandag 27 februari 2017

Regularisatiedossier indienen

Het gebouw is een opbrengsteigendom met een handelspand op het gelijkvloers en vier verdiepingen erboven, met vier wooneenheden. Het gebouw werd in 1923 gebouwd als een opbrengsteigendom met drie verdiepingen. In 2004 werd een nieuwe basisakte opgemaakt waarin vier appartementen + handelspand wordt beschreven, wat aldus niet in overeenstemming is met de oorspronkelijk vergunning. Dit werd toen niet opgemerkt. Nu een van de vier appartementen gaat verkocht worden, merkt de gemeente die op en vraagt een vergunning in te dienen zodat de toestand gelegaliseerd wordt.
vrijdag 6 januari 2017

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil van een badkamer en een keuken 1 grote keuken laten maken (22m2), met 1 wand, uitkijkend op de tuin, volledig in glas. Het gaat hier over dragende muren die moeten weggehaald/vervangen worden. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan.
vrijdag 21 oktober 2016

Uitbreken draagmuur bouwaanvraag

Uitbreken van een draagmuur en veranderen openingen raam achtergevel.
zondag 25 september 2016

Plan handelshuis indelen

Wie kan mij helpen voor een aanvraag in te dienen: Een woonhuis indelen voor appartementen, alsook gelijkvloers handelspand te wijzigen voor een appartement. In akte staat opbrengsthuis. Helpen hierbij , papieren,aanvraag. Documenten.
dinsdag 20 september 2016

Regularisatie bestaande woning

Heb woning gekocht in 1998 in de staat zoals het toen was - zonder enig document van vergunningen. Ik bezit een architectenplan op schaal 2% toen getekend door architectenbureau Willeaume sprl die zijn activiteiten heeft stopgezet
zondag 11 september 2016

Bouwontwerp voor appartementsgebouw

Bouw ontwerpen voor appartementsgebouw met 2 - 3 verdiepingen.
maandag 5 september 2016

Bouwaanvraag

Voor de renovatie van ons huis te Ganshoren (1083) zoeken wij een architect die voor ons een bouwaanvraag kan indienen omdat er 1 structurele muur gesloopt zou moeten worden volgens onze plannen. Wij zijn redelijk dringend op zoek, dus graag iemand die (redelijk) snel beschikbaar is. Plannen bestaan al, bij persoonlijk bericht beschikbaar!
donderdag 11 augustus 2016

Verbouwing gebouw + wijziging bestemming

Woning te Anderlecht, regulariseren met verschillende appartementen en opfrissing + ombouwen atelier tot loft.
donderdag 14 juli 2016

Tekeningen veranda

Ik zou graag een veranda laten maken in een appartement op -1 Graag architect voor plannen uit te tekenen: - De oppervlakte max 10 m² - In smeedijzer - Dubbel glas
zondag 10 juli 2016

Verdelen herenhuis naar appartementen

Mijn vriendin en haar zus hebben een herenhuis die zou moeten verdeeld worden in 3 appartementen .
woensdag 8 juni 2016

Nieuwbouw

Staat op punt om een bouwgrond te kopen in Brussel, waarvan één muurzijde grenst aan beschermd gebouw. Graag een architect die up-to-date is van de huidige (en nieuwe reglementering) wat betreft bouwen/verbouwen.
zondag 24 januari 2016

Technische tekeningen - isolatie buitenmuur

Naar aanleiding van het berekenen van de kosten voor het isoleren van de buitenmuur, had ik graag beroep gedaan op een architect voor de technische tekeningen om een renovatiepremie aan te vragen en zo een duidelijk dossier door te sturen naar de gemeentelijke instanties.
dinsdag 5 januari 2016

Stedenbouwkundige vergunning wijziging van gebruik

Ik wil graag een architect om een stedenbouwkundige vergunning in te dienen voor de wijziging van gebruik voor een (deel van een) pand (1-2 verdiepingen) in Brussel. Graag contact per email.
donderdag 25 september 2014

Binnenhuisinrichting van aangekochte woning

In 2012 hebben wij ingetrokken in een nieuwbouw. Wij willen beroep doen op een binnenhuisarchitect voor de volgende aspecten: - inrichting bepaalde kamers woning: living, berging/bureau - verlichting - eventueel gaskachel (geen schoorsteen) - keuze van verf/behang etc...
vrijdag 15 augustus 2014

Architect aanpassing dakconstructie 18de eeuws pakhuis

De intentie is om twee dakkapellen en een uitsparing voor een dakterras aan te leggen. De bedoeling is dat de dakkapellen starten vanaf de dakvoet en een lengte hebben van ongeveer 3. 5m en een hoogte van 2. 20. De dakkapellen zijn blind. De dakkapellen staan tegenover elkaar, de uitsparing is naast de oostelijke georienteerde dakkapel en heeft gelijkaardige afmetingen als de dakkapellen. Het betreft het 4de verdiep van een pakhuis uit de 18de eeuw dat in 1998 werd gerenoveerd tot lofts. Het dak bevat reeds een aantal velux ramen.
zondag 1 september 2013

Verbouwing + aanbouw

We hebben een rijwoning gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden en waar we een stuk willen bijbouwen.

Partners

Partners van Casius