Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Brussel of directe omgeving.

268 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig, plan Renovatie rijhuis, ontwerp nieuwbouwwoning, plannen voor renovatie appartementen, bouwontwerp maken, architect nodig voor uitbreiding, ruimte voor kinderopvang maken, architect bouwvergunning, architect verbouwen keuken, interieur volledig vernieuwen, oude schuur tot vakantiewoning ombouwen, renovatie en uitbreiding van de woning, woning opsplitsen in twee appartementen, verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras, architect nodig voor bouwvergunning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Brussel:

Regularisatiedossier indienen

Het gebouw is een opbrengsteigendom met een handelspand op het gelijkvloers en vier verdiepingen erboven, met vier wooneenheden. Het gebouw werd in 1923 gebouwd als een opbrengsteigendom met drie verdiepingen. In 2004 werd een nieuwe basisakte opgemaakt waarin vier appartementen + handelspand wordt beschreven, wat aldus niet in overeenstemming is met de oorspronkelijk vergunning. Dit werd toen niet opgemerkt. Nu een van de vier appartementen gaat verkocht worden, merkt de gemeente die op en vraagt een vergunning in te dienen zodat de toestand gelegaliseerd wordt.

Plan handelshuis indelen

Wie kan mij helpen voor een aanvraag in te dienen: Een woonhuis indelen voor appartementen, alsook gelijkvloers handelspand te wijzigen voor een appartement. In akte staat opbrengsthuis. Helpen hierbij , papieren,aanvraag. Documenten.

Bouwontwerp voor appartementsgebouw

Bouw ontwerpen voor appartementsgebouw met 2 - 3 verdiepingen.

Stedenbouwkundige vergunning wijziging van gebruik

Ik wil graag een architect om een stedenbouwkundige vergunning in te dienen voor de wijziging van gebruik voor een (deel van een) pand (1-2 verdiepingen) in Brussel. Graag contact per email.

Architect aanpassing dakconstructie 18de eeuws pakhuis

De intentie is om twee dakkapellen en een uitsparing voor een dakterras aan te leggen. De bedoeling is dat de dakkapellen starten vanaf de dakvoet en een lengte hebben van ongeveer 3. 5m en een hoogte van 2. 20. De dakkapellen zijn blind. De dakkapellen staan tegenover elkaar, de uitsparing is naast de oostelijke georienteerde dakkapel en heeft gelijkaardige afmetingen als de dakkapellen. Het betreft het 4de verdiep van een pakhuis uit de 18de eeuw dat in 1998 werd gerenoveerd tot lofts. Het dak bevat reeds een aantal velux ramen.

Verbouwing + aanbouw

We hebben een rijwoning gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden en waar we een stuk willen bijbouwen.

Verbouwingswerken

Voor verbouwingswerken aan het gelijkvloers en tuin van een oud herenhuis zoek ik een architect. Ik heb een vrij goed idee wat/hoe het moet worden maar niets uitgetekend. Voor dit project wil ik in eerste fase een voorstudie laten doen. Graag iemand uit het Brusselse gewest en vlaams sprekend. Uitkijkend naar u reactie, met vriendelijke groet,