Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Brussel:

Architect voor dakterras te maken

We zoeken een architect voor omvorming van plat dak naar een dakterras (ongeveer 18m2). Zowel ontwerp nodig als hulp en advies bij aanvragen van de nodige vergunning. Werk omvat o.a. vervangen van raam in schuin dak door deur, eventueel versteviging dak, nieuwe terrasvloer, afwatering, isolatie en omheining plaatsen. We zoeken een architect voor omvorming van plat dak naar een dakterras (ongeveer 18m2).

Plannen tekenen voor renovatie van een appartement

Plannen voor een renovatie in een appartement van 70 m². Er moeten geen dragende muren worden uitgebroken, badkamer vernieuwen, keuken en bijbouwen van een terras. Er worden ook nieuwe ramen en elektro geplaatst.

Architect nodig voor opvolging van werken

Renovatie: 1 ruimte: 10m²: indeling: kleine kitchenette en kleine wc en douche met scheidingswand. Vooral opvolging werken

Regularisatiedossier indienen

Het gebouw is een opbrengsteigendom met een handelspand op het gelijkvloers en vier verdiepingen erboven, met vier wooneenheden. Het gebouw werd in 1923 gebouwd als een opbrengsteigendom met drie verdiepingen. In 2004 werd een nieuwe basisakte opgemaakt waarin vier appartementen + handelspand wordt beschreven, wat aldus niet in overeenstemming is met de oorspronkelijk vergunning. Dit werd toen niet opgemerkt. Nu een van de vier appartementen gaat verkocht worden, merkt de gemeente die op en vraagt een vergunning in te dienen zodat de toestand gelegaliseerd wordt.

Plan handelshuis indelen

Wie kan mij helpen voor een aanvraag in te dienen: Een woonhuis indelen voor appartementen, alsook gelijkvloers handelspand te wijzigen voor een appartement. In akte staat opbrengsthuis. Helpen hierbij , papieren,aanvraag. Documenten.

Bouwontwerp voor appartementsgebouw

Bouw ontwerpen voor appartementsgebouw met 2 - 3 verdiepingen.

Stedenbouwkundige vergunning wijziging van gebruik

Ik wil graag een architect om een stedenbouwkundige vergunning in te dienen voor de wijziging van gebruik voor een (deel van een) pand (1-2 verdiepingen) in Brussel. Graag contact per email.

Architect aanpassing dakconstructie 18de eeuws pakhuis

De intentie is om twee dakkapellen en een uitsparing voor een dakterras aan te leggen. De bedoeling is dat de dakkapellen starten vanaf de dakvoet en een lengte hebben van ongeveer 3. 5m en een hoogte van 2. 20. De dakkapellen zijn blind. De dakkapellen staan tegenover elkaar, de uitsparing is naast de oostelijke georienteerde dakkapel en heeft gelijkaardige afmetingen als de dakkapellen. Het betreft het 4de verdiep van een pakhuis uit de 18de eeuw dat in 1998 werd gerenoveerd tot lofts. Het dak bevat reeds een aantal velux ramen.

Verbouwing + aanbouw

We hebben een rijwoning gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden en waar we een stuk willen bijbouwen.

Verbouwingswerken

Voor verbouwingswerken aan het gelijkvloers en tuin van een oud herenhuis zoek ik een architect. Ik heb een vrij goed idee wat/hoe het moet worden maar niets uitgetekend. Voor dit project wil ik in eerste fase een voorstudie laten doen. Graag iemand uit het Brusselse gewest en vlaams sprekend. Uitkijkend naar u reactie, met vriendelijke groet,