Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekening plan gedeeltelijke renovatie:

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil van een badkamer en een keuken 1 grote keuken laten maken (22m2), met 1 wand, uitkijkend op de tuin, volledig in glas. Het gaat hier over dragende muren die moeten weggehaald/vervangen worden. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Schaarbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekening plan gedeeltelijke renovatie uit heel België:

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil mijn keuken uitbreiden en daarvoor een draagmuur gedeeltelijk uitbreken. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan. Er is al een draagbalk berekend door een ingenieur maar das blijkbaar niet voldoende.

PU vloer leggen

Wij willen in onze woonkamer, keuken en gang een PU gietvloer leggen . Ondergrond zijn dikke steentegels op zavel. Wij hebben een bungalow en de slaapkamers hebben reeds nieuwe parket en de badkamer heeft een mortex vloer. Ik veronderstel dat we de oude vloer er best uithalen en opnieuw laten chapen, voor het hoogteverschil op te vangen. Tekening en plan kunnen overgemaakt worden.

Architect tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil een tekening laten maken voor een gedeeltelijke renovatie. {woning: Vrijstaande woning}

Garage bouwen

Garage bouwen volgens bijgevoegd plan. Met geïsoleerde muren of in Iton-stenen. Voorzien van een effen vloer voor auto. Voorzien van ramen en elektrische garagedeur. Fundering is reeds aanwezig. De elektriciteit ligt reeds tot aan de fundering. Afwijking op de tekening: 4,5 m breed i. Pl.v. 4 meter. Het hout mag voorlopig weg, dat hoeft niet.

Verniewing dak + uitbouw

Ik wil mijn dak laten vernieuwen met 2 dakvensters, isoleren en een houtstructuur als vloer laten maken tussen 1e verdieping en boven bestaande garage gelijkvloers. Bestaande gebouw is 3m87 breed op 13m60 diep. Hoge dakconstructie boven eerste 8m80 en daarna licht aflopend dak. Bijgevoegd zitten originele plannen + aangepast plan en tekening met voorbeeld.

Plan uittekenen appartement

Heb ons gelijkvloers appartement laten uitbouwen (+/- 20 m²) door een aannemer. Volgens hem was deze eenvoudige aanbouw renovatie geen stedenbouwkundige vergunning nodig. Nu blijkt dat de tekening van ons appartement door de vorige eigenaar niet aangegeven werd aan "t stad Antwerpen". Willen wij eventueel ons appartement verkopen dan is er misschien toch een probleem. Wat kost ons de prijs met een uitgetekend plan ?

Tekening voor dakwerken-verhogen dak

Offerte voor plan tekening verhogen dak en renovatie dak: architect nodig. Ik zou graag mijn dak laten renoveren maar er zou een klein gedeelte van mijn dak moet worden opgehoogd om er een deftige kamer van te maken. De dakwerkers die komen kijken zijn spreken van een soort kappel in te plaatsen. Maar omdat het dak dan iets hoger zou komen zou ik een architect nodig hebben. Het is het stukje van de trap tot aan de kamer dat te laag is. Daarmee is de vraag wat zou ongeveer de kostprijs zijn.

Constructietekening goedkeuren door architect

Ik wil een carport van 64,8 vierkante meter bouwen. De constructieve tekening hiervan heb ik al gemaakt. Deze moet enkel goedgekeurd worden door een architect zodat ik de stedenbouwkundige vergunning kan indienen. Graag een snelle check op de constructieve tekening en een handtekening indien deze correct is. Wat is uw prijs om dit te doen? Plan/tekening ter beschikking.