Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor tekening plan gedeeltelijke renovatie:

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil van een badkamer en een keuken 1 grote keuken laten maken (22m2), met 1 wand, uitkijkend op de tuin, volledig in glas. Het gaat hier over dragende muren die moeten weggehaald/vervangen worden. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Schaarbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekening plan gedeeltelijke renovatie uit heel België:

Plan maken voor aanbouw huis

Ik zou een bijbouw willen maken aan mijn huis. Het is een huis met veel karakter en een 50 jaar oud. Ik Heb zelf een paar ideeen, maar ken er niet genoeg van om een echte tekening te maken. In de bijlagen zitten een paar tekeningen, maar als dat helemaal fout is, geen enkel probleem. De bijbouw zou een 9 meter breed worden en een 6 meter diep, er zou ook een kelder onderkomen. Waar de conectie nu is gemaakt naar het huis, zit een grote raam die ik er dan zou willen uithalen en een opening van maken.

Plan te maken voor renovatie handelspand met woning

Op de gelijksvloers is er een bakkerij aanwezig met bovenaan een woning met zolder, deze moeten gescheiden worden van elkaar. Trap achteraan annuleren en een nieuwe trap zetten vooraan met twee muren en een tweede ingangsdeur die naar de woning zal leiden. Oorspronkelijke ingangsdeur zal blijven voor het handelspand. Op de gelijksvloers twee wc's laten maken met lavabo voor, 1 voor dames, 1 voor de heren. Tweede verdiep zal een appertementje worden, met een woonkamer, keuken, badkamer met douche en wc, een slaapkamer en zolder omvormen tot een tweede slaapkamer. Gemeente vraagt hiervoor een tekening van een architect die het oude versus nieuwe plan zal aantonen, natuurlijk willen we deze extra kosten zo beperkt mogelijk houden.

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil mijn keuken uitbreiden en daarvoor een draagmuur gedeeltelijk uitbreken. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan. Er is al een draagbalk berekend door een ingenieur maar das blijkbaar niet voldoende.

PU vloer leggen

Wij willen in onze woonkamer, keuken en gang een PU gietvloer leggen . Ondergrond zijn dikke steentegels op zavel. Wij hebben een bungalow en de slaapkamers hebben reeds nieuwe parket en de badkamer heeft een mortex vloer. Ik veronderstel dat we de oude vloer er best uithalen en opnieuw laten chapen, voor het hoogteverschil op te vangen. Tekening en plan kunnen overgemaakt worden.

Architect tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil een tekening laten maken voor een gedeeltelijke renovatie. {woning: Vrijstaande woning}

Garage bouwen

Garage bouwen volgens bijgevoegd plan. Met geïsoleerde muren of in Iton-stenen. Voorzien van een effen vloer voor auto. Voorzien van ramen en elektrische garagedeur. Fundering is reeds aanwezig. De elektriciteit ligt reeds tot aan de fundering. Afwijking op de tekening: 4,5 m breed i. Pl.v. 4 meter. Het hout mag voorlopig weg, dat hoeft niet.

Verniewing dak + uitbouw

Ik wil mijn dak laten vernieuwen met 2 dakvensters, isoleren en een houtstructuur als vloer laten maken tussen 1e verdieping en boven bestaande garage gelijkvloers. Bestaande gebouw is 3m87 breed op 13m60 diep. Hoge dakconstructie boven eerste 8m80 en daarna licht aflopend dak. Bijgevoegd zitten originele plannen + aangepast plan en tekening met voorbeeld.

Plan uittekenen appartement

Heb ons gelijkvloers appartement laten uitbouwen (+/- 20 m²) door een aannemer. Volgens hem was deze eenvoudige aanbouw renovatie geen stedenbouwkundige vergunning nodig. Nu blijkt dat de tekening van ons appartement door de vorige eigenaar niet aangegeven werd aan "t stad Antwerpen". Willen wij eventueel ons appartement verkopen dan is er misschien toch een probleem. Wat kost ons de prijs met een uitgetekend plan ?

Partners

Partners van Casius