Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Henegouwen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Henegouwen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Henegouwen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Henegouwen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Henegouwen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Russeignies, Saint-Sauveur, Vloesberg uit Henegouwen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor vergunning, tekenen van plan woning, plannen tekenen voor renovatiewerken, nieuwbouw uittekenen, plannen maken voor dakterras en aanvraag indienen, plannen voor aanpassing dakconstructie, opmeten en plan tekenen volledige woning, tekeningen maken voor renovatie, plannen nodig voor renovatie, plannen nodig voor herindelen woning, tekeningen nodig voor verbouwing, tekeningen nodig voor renovatieproject, plannen en vergunningen nodig voor verbouwing, tekeningen nodig voor renovatieproject, plannen tekenen voor renovatiewerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Henegouwen:

vrijdag 14 februari 2014

Renovatie bestaande woning

Aanpassing van 2 ruimtes + kleine uitbouw
zaterdag 25 januari 2014

Aanbouw huis over volledige breedte

Graag zou ik een offerte kunnen ontvangen voor een aanbouw achteraan een huis over heel de breedte. Het zou hier gaan over een plat dak en achteraan een volledige glaspartij met zicht op de tuin . Het gaat hier over een 70 vierkante meter een breedte van 11 meter en hoogte van 3m.
woensdag 7 augustus 2013

Nieuwbouw Amougies

we wensen een nieuwbouw te beginnen te Amougies, landelijke stijl van ongeveer 200 m2 bebouwd, vrijstaande woning
zaterdag 3 augustus 2013

Nieuwbouwwoning

nieuwbouwwoning te Orroir. we willen graag een relatief moderen woning, 3 slaapkamers, badkamer, keuken, bureau, garage, ... zie ook bouwvoorschriften. Belangrijk voor ons is dat we veel licht hebben en ruimte.
vrijdag 1 februari 2013

Mons

Industriebouw uit te tekenen, KMO-units, 10.000m² - 18 units van 288m² elks.

Partners

Partners van Casius