Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Henegouwen:

woensdag 28 augustus 2019

Administratieve rechtzetting van afwijking tussen uitvoering en permis unique

Bij de bouw van een fabriek in Ath, in 2008 zijn er afwijkingen ( Oa plaats van de deuren, materiaal gevel,..) tussen de vergunning en uitvoering. Het gebouw zal in november verkocht zijn en de koper vermelde in de compromis dat de afwijkingen moeten worden goedgekeurd door de gemeente. Ik zoek een architect die de regionale wetgeving kent en de administratieve rechtzetting kan doen. De oorspronkelijke architect kan dit niet, hij zal wel documenten beschikbaar stellen
dinsdag 8 augustus 2017

Plannen maken voor verbouwen woonhuis

We hebben namelijk een woonhuis gekocht maar er zijn nog veel verbouwingswerken aan waardoor wij een bouwaanvraag zouden moeten indienen. Daarin De nodige tekeningen en documenten voor bouwaanvraag.
vrijdag 14 februari 2014

Renovatie bestaande woning

Aanpassing van 2 ruimtes + kleine uitbouw
zaterdag 25 januari 2014

Aanbouw huis over volledige breedte

Graag zou ik een offerte kunnen ontvangen voor een aanbouw achteraan een huis over heel de breedte. Het zou hier gaan over een plat dak en achteraan een volledige glaspartij met zicht op de tuin . Het gaat hier over een 70 vierkante meter een breedte van 11 meter en hoogte van 3m.
woensdag 7 augustus 2013

Nieuwbouw Amougies

we wensen een nieuwbouw te beginnen te Amougies, landelijke stijl van ongeveer 200 m2 bebouwd, vrijstaande woning
zaterdag 3 augustus 2013

Nieuwbouwwoning

nieuwbouwwoning te Orroir. we willen graag een relatief moderen woning, 3 slaapkamers, badkamer, keuken, bureau, garage, ... zie ook bouwvoorschriften. Belangrijk voor ons is dat we veel licht hebben en ruimte.
vrijdag 1 februari 2013

Mons

Industriebouw uit te tekenen, KMO-units, 10.000m² - 18 units van 288m² elks.