Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Saint Sauveur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Saint Sauveur.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Saint Sauveur of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Saint Sauveur die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Saint Sauveur:

Administratieve rechtzetting van afwijking tussen uitvoering en permis unique

Bij de bouw van een fabriek in Ath, in 2008 zijn er afwijkingen ( Oa plaats van de deuren, materiaal gevel,..) tussen de vergunning en uitvoering. Het gebouw zal in november verkocht zijn en de koper vermelde in de compromis dat de afwijkingen moeten worden goedgekeurd door de gemeente. Ik zoek een architect die de regionale wetgeving kent en de administratieve rechtzetting kan doen. De oorspronkelijke architect kan dit niet, hij zal wel documenten beschikbaar stellen

Plannen maken voor verbouwen woonhuis

We hebben namelijk een woonhuis gekocht maar er zijn nog veel verbouwingswerken aan waardoor wij een bouwaanvraag zouden moeten indienen. Daarin De nodige tekeningen en documenten voor bouwaanvraag.

Renovatie bestaande woning

Aanpassing van 2 ruimtes + kleine uitbouw

Aanbouw huis over volledige breedte

Graag zou ik een offerte kunnen ontvangen voor een aanbouw achteraan een huis over heel de breedte. Het zou hier gaan over een plat dak en achteraan een volledige glaspartij met zicht op de tuin . Het gaat hier over een 70 vierkante meter een breedte van 11 meter en hoogte van 3m.

Nieuwbouw Amougies

we wensen een nieuwbouw te beginnen te Amougies, landelijke stijl van ongeveer 200 m2 bebouwd, vrijstaande woning

Nieuwbouwwoning

nieuwbouwwoning te Orroir. we willen graag een relatief moderen woning, 3 slaapkamers, badkamer, keuken, bureau, garage, ... zie ook bouwvoorschriften. Belangrijk voor ons is dat we veel licht hebben en ruimte.

Mons

Industriebouw uit te tekenen, KMO-units, 10.000m² - 18 units van 288m² elks.