Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

zondag 10 maart 2019

Architect nodig voor nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een architect met een vooral meedenkende brede visie om ons te helpen met het bouwen van een moderne nieuwbouw woning. We hebben een bouwplaats gekocht voor een open bebouwing met de volgened bouwafmetingen: 19m bouwbreedte en 12m bouwdiepte. Bovendien is de bouwhoogte maximaal 2 bouwlagen onder de kroonlijst. De maximale kornishoogte bedraagt 6 meter. De uitvoering van de bouw zal bijna volledig door onszelf gebeuren. In de breedte zouden we graag 10 a 12m benutten voor woning met daarlangs een aangrenzende gesloten garage van 4 - 4.5m breed. Tenslotte denken we om 10 a 12 meter diep te gaan bouwen. De stijl van de woning zelf hangt deels af van de keuze van het dak. Bij een plat dak wensen we graag een moderne strakke woning.
woensdag 20 februari 2019

Plan en vergunningen voor bijbouw

Wij zoeken een architect voor het tekenen en inleveren van de nodige papieren bij de gemeente voor een bijbouw. Bestaand huis is vrijstaand, wij zouden ongeveer een 65m2 willen bijbouwen achter aan het huis zodat de keuken en leefruimte grote word en er plaats is voor een extra slaapkamer (dit vooral al voor later).
woensdag 6 februari 2019

Ontwerp voor verbouwingen en eventuele aanbouw

Wij zouden graag een ontwerp laten maken voor het volledig renoveren en verbouwen van de gelijkvloers en de badkamer van onze woning. Verder zouden we ook graag een ontwerp hebben voor een kleine aanbouw aan de gelijkvloers. Uitbouw tot 2 à 3 m.
vrijdag 1 februari 2019

Ontwerp van bouwplan en aanvraag bouwvergunning

Chalet van 50m² renoveren. Vooral het dak. Momenteel licht hellend dak --> zadeldak. Opmetingen moeten gebeuren.
dinsdag 29 januari 2019

Aanvraag plan en vergunning

Ik had graag een prijsindicatie gekregen voor het bouwen van een bijgebouw achter in de tuin, orde van grote: 8x12m, houtskelet/steen, zadeldak in leien of riet. Voorzien van alle nutsvoorzieningen, wc, douche. Zal gebruikt worden als hobbyruimte/werkplaats. Te bouwen in landelijke (cottage) stijl.
dinsdag 22 januari 2019

Omvormen van carport tot een gesloten garage

Ik wil een ontwerp laten maken voor van een carport een gesloten garage te maken. Eventueel vragen voor extra lichtinval. Mijn buur wilt eventueel meedoen als dit allemaal mogelijk is. (Vergunningen enz) Stenen garage. Plat dak. Sectionale poort, ...
vrijdag 18 januari 2019

Plan voor een volledige dakrenovatie

Volledige dakrenovatie uit te voeren. Heb de nodige tekeningen en vergunningen bij nodig. Ben wel in het bezit van de originele bouwplannen van 1949
vrijdag 4 januari 2019

Vergunning voor tuinhuis aanvragen

Ik wil een ontwerp laten maken voor een tuinhuis 1 verdiep met carport aangesloten met een totaal van 50m². Voor een vergunningsaanvraag.
maandag 17 december 2018

Architect nodig om buitenmuur af te breken

Ik zou graag in mijn keuken de buiten muur uitbreken.er is een bijbouw aan vast. En willen dus een open gevoel. De buitenmuur dat we weg willen is 2 m70 breed. En 2m 60 hoog Er zijn al 2 doorkijk raampjes in van 50 op 80.
maandag 10 december 2018

Stabiliteitsstudie uitvoeren voor renovatie

Ik had graag de living opengetrokken en chappe gelegd op het eerste verdieping. Dit dient natuurlijk eerst naar stabiliteit toe bekeken te worden of dit mogelijk is.