Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

zondag 4 november 2018

Plannen tekenen en vergunning voorzien voor verbouwing

Wij wensen een binnenmuur te verwijderen, van een venster een deurvenster te maken, en het hellend dak van een bijgebouw tot een plat dak te verbouwen. Hiervoor op zoek naar een architect voor plannen en vergunning op te maken.
vrijdag 2 november 2018

Uittekenen transformatie terras naar slaapkamer

Ik wil mijn bestaande terras ombouwen tot een extra woonruimte. Momenteel is er een terrasoverkapping aanwezig aan mijn terras van ongeveer 12 m². Bedoeling is om hier een extra slaapkamer van te maken.
vrijdag 12 oktober 2018

Architect voor renovatie

Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar een architect om een ontwerp op te stellen voor de volledige benovatie van een huis oorspronkelijk gebouwd in 1956. Hierbij zou zo goed als alles vernieuwd moeten, isolatieschil, verwarming (vloerverwarming), elektriciteit, sanitair,... We zoeken ook naar een nieuwe badkamer en een nieuwe keuken waarbij enkele muren moeten uitgebroken worden die mogelijk voordien buitenmuren waren. De bedoeling is het grootste gedeelte van de werken zelf te doen.
dinsdag 9 oktober 2018

Draagmuur keuken verwijderen

Ik wil de dragende muur 5x6 in de keuken uitbreken.
woensdag 12 september 2018

Plan uittekenen

Plan tekenen voor een nieuwbouw in pastorijstijl Bebouwde opp 10*12 of 10*10 en 2. 5 verdiep. De bouwgrond is in totaal 5are 10
dinsdag 11 september 2018

Terras aanbouwen aan achterzijde van appartement

Ik wil graag een terras aan de achterkant van mijn appartement aanbouwen op verdieping 2. Een terras van 1,5m op 3m is voldoende. Ik zou dit idee graag op papier willen om de nodige vergunningen te verkrijgen.
dinsdag 4 september 2018

Plannen voor garage opstellen

Ik wil een garage bouwen naast mijn woning, niet aanpalend. Plaats voor 2 auto's en 2 H.Davidson motorfietsen. Afmeting: minstens 0,6+2+0,6+2+0,6=5,8 meter.
donderdag 23 augustus 2018

Tekenen van plan voor nieuwbouw

Recent hebben wij een bouwgrond gekocht waar we zo snel mogelijk op willen gaan bouwen. We hebben zelf al het volledige ontwerp getekend en zullen ook de volledige uitvoering van de bouw op ons nemen. Wat wij zoeken is een architect die de plannen die wij hebben kan omzetten in officiële plannen waarmee de omgevingsvergunning kan aangevraagd worden. Dus enkel wat wettelijk noodzakelijk is om onze woning te bouwen. Morderne stijl. Bouwgrond van 475 m².
maandag 13 augustus 2018

Plannen nodig voor aanbouw

Ik wil aan een bestaand huis een stuk bijbouwen. De bedoeling is een kangeroo woning te creëren. De oppervlakte van de bijbouw schat ik, 5X5 waarschijnlijk meer De bedoeling is om er 3x kamers en 1badkamer bij te bouwen
maandag 13 augustus 2018

Plannen tekenen nieuwbouw

Ik wil een één gezinswoning nieuwbouw op een hellend terrein bouwen. Het mag ook een halfopen bebouwing zijn maar liefst vrij open bebouwing. Op zoek naar een architect voor uittekenen plannen en bijhorende vergunningen.
vrijdag 27 juli 2018

Plan tekening voor overkapping kapschuur

Bouw van overkapping in de vorm van "kapschuur" oppervlakte 100 m² Bouw in eigen beheer maar constructie tekening nodig voor vergunning aanvraag.
maandag 23 juli 2018

Architect voor regularisatie bouwovertreding

Ik heb een orangerie aan het woonhuis laten bouwen ( ca 3 jaar geleden ) doch buurvrouw dreigt mij over te dragen had dus graag procedure to regularisatie opgestart .
vrijdag 20 juli 2018

Plannen voor nieuwbouw HOB met zadeldak

Plannen voor een nieuwbouw halfopen bebouwing met zadeldak. Oppervlakte huis 150 m² bewoonbaar.
donderdag 12 juli 2018

Tekeningen voor aanbouw

Aanbouwen badkamer, 2 slaapkamers en gang. Alléén ruwbouw
woensdag 11 juli 2018

Plannen opstellen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor de totale inrichting van onze bovenverdieping. Graag een plan door een architect.
maandag 2 juli 2018

Plan tekenen nieuwbouw pastoriestijl

Plannen te tekenen : Vrijstaande woning in pastorijstijl en volledig onderkelderd. Gevel 10 meter x 13 meter en kroonlijsthoogte 5,5 meter en dan hellend zadeldak van ongeveer 45 graden.
vrijdag 29 juni 2018

Ontwerp maken voor aanbouw garage

Ik wil een ontwerp laten maken voor mijn garage en heb hulp nodig met de nodige aanvragen en vergunningen. Tevens wil ik weten wat mogelijk is en wat niet op gebied van oppervlakte, materiaal en dergelijke. Er moet ruimte genoeg zijn voor twee voertuigen achter elkaar, een werkruimte en stockage ruimte. Ik zit met een beperkte perceel breedte maar diepte heb ik plaats genoeg. Ik hoop hier wat expertise te kunnen vinden en de nodige hulp met het papierwerk.
dinsdag 26 juni 2018

Plannen tekenen en bouwaanvraag indienen

Een kleine rijwoning in Hasselt met zadeldak te renoveren naar : OPTIE'S : 1) plat dak ( zelfde hoogte als buren ) met balkon voorzijde) zadeldak vernieuwen en dak kappel achter en pui voor met balkon voorzijde.
maandag 25 juni 2018

Verbouwing ontwerpen

We zoeken een architect die ons helpt bekijken wat de mogelijkheden zijn met ons huis. We willen een stuk bij aan het huis bouwen en ook in de hoogte een verdiep extra. Dit is een open bebouwing.
maandag 18 juni 2018

Architect voor aanpassing van dakkapellen

Wij hebben net een huis gekocht en de dakkapel vooraan moet groter gemaakt worden. Achteraan het huis is er een velux maar we zouden daar ook een dakkapel willen om de kamer ruimer te maken.
maandag 11 juni 2018

Architect voor regularisatie woning in bosgebied

Wij zijn op zoek naar een architect voor renovatie van een woning van 93 m² in bosgebied. Het is geen eenvoudig project vermits het een zonevreemd gebied betreft. Hierbij hebben wij eveneens hulp/advies nodig om een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen en dossier in te dienen bij de gemeente dienst ruimtelijke ordening.
woensdag 6 juni 2018

Aanvraag voor ramen te vervangen

Raam vervangen in de keuken. Richting tuin schuifraam installeren. Ramen in pvc.
zaterdag 2 juni 2018

Architect plannen voor bijbouw

Wij willen graag een bijbouw plaatsen, we spreken over een oppervlakte van 48 vierkante meter, Gedeeltelijk met verdieping voor onze slaapkamer te vergroten, Ons huis heeft vanbuiten een ietwat modernere look maar onze smaak ligt meer in het landelijke, dus zoeken we hier een mooie mix van. We zouden ook graag een mooi tuinhuis met overkapping en zithoek plaatsen, dit in dezelfde stijl.
woensdag 30 mei 2018

Plannen nieuwbouw tekenen en vergunningen voorzien

Ik ben op zoek naar een architect voor het uitwerken van funderingswerken en bouwplannen voor een energie neutrale woning. Ook voor de aanvraag van de benodigde vergunningen.
dinsdag 29 mei 2018

Architect voor verbouwing

Ik wil een steunmuur laten verwijderen en een poutrell laten steken. Ik zoek een architect die me de nodige berekeningen kan doen zodat ik wettelijk in orde ben.

Partners

Partners van Casius