Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

vrijdag 4 januari 2019

Vergunning voor tuinhuis aanvragen

Ik wil een ontwerp laten maken voor een tuinhuis 1 verdiep met carport aangesloten met een totaal van 50m². Voor een vergunningsaanvraag.
maandag 17 december 2018

Architect nodig om buitenmuur af te breken

Ik zou graag in mijn keuken de buiten muur uitbreken.er is een bijbouw aan vast. En willen dus een open gevoel. De buitenmuur dat we weg willen is 2 m70 breed. En 2m 60 hoog Er zijn al 2 doorkijk raampjes in van 50 op 80.
maandag 10 december 2018

Stabiliteitsstudie uitvoeren voor renovatie

Ik had graag de living opengetrokken en chappe gelegd op het eerste verdieping. Dit dient natuurlijk eerst naar stabiliteit toe bekeken te worden of dit mogelijk is.
zondag 25 november 2018

Plannen opstellen voor aanbouw

Ik wil graag de woonkamer uitbreiden met ongeveer 16m².
donderdag 22 november 2018

Ontwerp, advies en aanvraag vergunningen bijbouw en gevelrenovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de renovatie van onze HOB. We hadden graag een bijbouw achteraan de woning bij gecreëerd (6 meter diep, 6 meter breed (volledige breedte woning) en 3-4 meter hoog met plat dak). Daarnaast hadden we de woning ook graag langs buiten geïsoleerd (al dan niet door gevelsteen weg te halen of tegen de gevelsteen te isoleren) en eveneens een nieuwe voorgevel te voorzien. Badkamer, toilet en keuken zijn momenteel aanwezig in een oude achterbouw die we willen afbreken zodat het zicht naar de grote tuin optimaal is in de nieuw gecreëerde woning. Deze zijn dus nieuw te voorzien in de woning. Graag hulp bij ontwerp, advies voor uitbraak bestaande wanden, riolering en aanvraag van de nodige vergunningen. Alle werken worden door de bouwheer zelf uitgevoerd.
zondag 18 november 2018

Plannen opstellen voor ombouwen kelder naar wellness

Wij willen onze kelder laten ombouwen naar een privéwellness. De kelder is ongeveer 100 m².
zaterdag 17 november 2018

Bouwvergunning in orde brengen om garage te bouwen

Bouwvergunning voor bouwen van en garage. Geen begleiding nodig enkel om in orde te zijn voor stedenbouw. Het gaat over een garage van 15 m lang en 7 meter breed achteraan in de tuin.
zondag 4 november 2018

Plannen tekenen en vergunning voorzien voor verbouwing

Wij wensen een binnenmuur te verwijderen, van een venster een deurvenster te maken, en het hellend dak van een bijgebouw tot een plat dak te verbouwen. Hiervoor op zoek naar een architect voor plannen en vergunning op te maken.
vrijdag 2 november 2018

Uittekenen transformatie terras naar slaapkamer

Ik wil mijn bestaande terras ombouwen tot een extra woonruimte. Momenteel is er een terrasoverkapping aanwezig aan mijn terras van ongeveer 12 m². Bedoeling is om hier een extra slaapkamer van te maken.
vrijdag 12 oktober 2018

Architect voor renovatie

Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar een architect om een ontwerp op te stellen voor de volledige benovatie van een huis oorspronkelijk gebouwd in 1956. Hierbij zou zo goed als alles vernieuwd moeten, isolatieschil, verwarming (vloerverwarming), elektriciteit, sanitair,... We zoeken ook naar een nieuwe badkamer en een nieuwe keuken waarbij enkele muren moeten uitgebroken worden die mogelijk voordien buitenmuren waren. De bedoeling is het grootste gedeelte van de werken zelf te doen.