Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

donderdag 12 juli 2018

Tekeningen voor aanbouw

Aanbouwen badkamer, 2 slaapkamers en gang. Alléén ruwbouw
woensdag 11 juli 2018

Plannen opstellen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor de totale inrichting van onze bovenverdieping. Graag een plan door een architect.
maandag 2 juli 2018

Plan tekenen nieuwbouw pastoriestijl

Plannen te tekenen : Vrijstaande woning in pastorijstijl en volledig onderkelderd. Gevel 10 meter x 13 meter en kroonlijsthoogte 5,5 meter en dan hellend zadeldak van ongeveer 45 graden.
vrijdag 29 juni 2018

Ontwerp maken voor aanbouw garage

Ik wil een ontwerp laten maken voor mijn garage en heb hulp nodig met de nodige aanvragen en vergunningen. Tevens wil ik weten wat mogelijk is en wat niet op gebied van oppervlakte, materiaal en dergelijke. Er moet ruimte genoeg zijn voor twee voertuigen achter elkaar, een werkruimte en stockage ruimte. Ik zit met een beperkte perceel breedte maar diepte heb ik plaats genoeg. Ik hoop hier wat expertise te kunnen vinden en de nodige hulp met het papierwerk.
dinsdag 26 juni 2018

Plannen tekenen en bouwaanvraag indienen

Een kleine rijwoning in Hasselt met zadeldak te renoveren naar : OPTIE'S : 1) plat dak ( zelfde hoogte als buren ) met balkon voorzijde) zadeldak vernieuwen en dak kappel achter en pui voor met balkon voorzijde.
maandag 25 juni 2018

Verbouwing ontwerpen

We zoeken een architect die ons helpt bekijken wat de mogelijkheden zijn met ons huis. We willen een stuk bij aan het huis bouwen en ook in de hoogte een verdiep extra. Dit is een open bebouwing.
maandag 18 juni 2018

Architect voor aanpassing van dakkapellen

Wij hebben net een huis gekocht en de dakkapel vooraan moet groter gemaakt worden. Achteraan het huis is er een velux maar we zouden daar ook een dakkapel willen om de kamer ruimer te maken.
maandag 11 juni 2018

Architect voor regularisatie woning in bosgebied

Wij zijn op zoek naar een architect voor renovatie van een woning van 93 m² in bosgebied. Het is geen eenvoudig project vermits het een zonevreemd gebied betreft. Hierbij hebben wij eveneens hulp/advies nodig om een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen en dossier in te dienen bij de gemeente dienst ruimtelijke ordening.
woensdag 6 juni 2018

Aanvraag voor ramen te vervangen

Raam vervangen in de keuken. Richting tuin schuifraam installeren. Ramen in pvc.
zaterdag 2 juni 2018

Architect plannen voor bijbouw

Wij willen graag een bijbouw plaatsen, we spreken over een oppervlakte van 48 vierkante meter, Gedeeltelijk met verdieping voor onze slaapkamer te vergroten, Ons huis heeft vanbuiten een ietwat modernere look maar onze smaak ligt meer in het landelijke, dus zoeken we hier een mooie mix van. We zouden ook graag een mooi tuinhuis met overkapping en zithoek plaatsen, dit in dezelfde stijl.
woensdag 30 mei 2018

Plannen nieuwbouw tekenen en vergunningen voorzien

Ik ben op zoek naar een architect voor het uitwerken van funderingswerken en bouwplannen voor een energie neutrale woning. Ook voor de aanvraag van de benodigde vergunningen.
dinsdag 29 mei 2018

Architect voor verbouwing

Ik wil een steunmuur laten verwijderen en een poutrell laten steken. Ik zoek een architect die me de nodige berekeningen kan doen zodat ik wettelijk in orde ben.
dinsdag 29 mei 2018

Architect voor oude hoeve te verbouwen

Ik heb een architect nodig voor opmaak plannen en ondertekenen. Oude hoeve, deel te slopen en heropbouw. Hoofdbouw blijft, is 6 m. Straatkant en 9 m diepte. Aan te bouwen gedeelte is 5 m straatkant en ook 9 m diepte, telkens met verdiep. Heb reeds aannemer, werken worden ook grotendeels door mij uitgevoerd. Ook sloopwerken worden door ons uitgevoerd.
vrijdag 25 mei 2018

Omgevingsvergunning nodig

Bijbouwen van een veranda 30 m². Er dient een omgevingsvergunningaanvraag voor het regulariseren van deze uitgevoerde werken met medewerking van een architect. De woning is niet uitgevoerd conform ,de vergunde bouwplannen (andere indeling van de woning, de raamopeningen in de gevel werden gewijzigd). De totale oppervlakte van het huis 100m².
maandag 14 mei 2018

Architect voor uitbreiding aanbouw keuken

Ontwerp van een plan voor uitbreiding van een keuken, dus een aanbouw en dit bekijken qua afmetingen en oppervlakte. Graag advies.
zaterdag 12 mei 2018

Plan nieuwbouw HOB

Ik wil een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw HOB. Het gaat om een modern blok met eventueel een kelder. Grondplan en voorschriften in bijlage.
maandag 7 mei 2018

Stabiliteitsberekening verwijderen draagmuur

Graag zouden wij de muur tussen de living en de keuken openmaken. Aangezien dit een draagmuur is zou hier een stabiliteitsberekening moeten worden gemaakt voor we de werken uitvoeren.
zaterdag 28 april 2018

Bouwontwerp maken

Ik wil een klein rijhuis van 1930 volledig renoveren. Oorspronkelijke lengte van het huis was 7. 5m. Hier is een 10 tal meter kotterij aan bijgebouwd die afgebroken wordt. Hier wil ik graag terug een bijbouw op zetten. Enkel gelijkvloers. Het dak is goed en heeft een onderdak. De meeste werken willen we zelf uitvoeren. Stabiliteitsberekening te maken. Engerietest eveneens.
woensdag 25 april 2018

Plan en vergunning in te dienen voor verbowuing

Ik heb een bouwtekening nodig voor een verbouwing.
zaterdag 21 april 2018

Regularisatie loods en milieudossier

Wij hebben een architect nodig om onze loods, garage te regulariseren. Het moet een bouw en milieudossier in 1 zijn. Dus regularisatie in 1 dossier voor de bouw en milieu.
donderdag 19 april 2018

Architect nodig voor afbraak varkensstallen

We hebben achteraan onze grote schuur enkele varkensstallen. Van dienst ruimtelijke ordening hoor ik dat we hiervoor een architect moeten betrekken.
maandag 9 april 2018

Architect voor renovatie

Renovatie bestaande woning met nadruk op binnenbrengen van licht, ruimtegevoel vergroten en respect voor de authenticiteit (woning°1941, hoevestijl, deels mergel); integreren van 2 achterliggende stallen in de woning, al dan niet in verbinding met 1ste verdieping, om een open keuken met zicht op de tuin te vormen - aanleg van tuin en terras, met aandacht voor drainage, riolering, septische put. - omvormen huidige keuken tot wasplaats, verbinding maken met garage dmv deuropening - garage opdelen in garagedeel (auto) vs. Deel naar tuin (patio) met kleine douche - houten balken eerste verdieping vervangen door beton - vloer/muren benedenverdieping: vochtbestrijding - plaatsen vloerverwarming beneden + parket - muren beneden opnieuw pleisteren
dinsdag 3 april 2018

Verbouwing uittekenen

Wij hadden graag een ontwerp laten tekenen voor verbouwingen.
dinsdag 3 april 2018

Totale verbouwing van huis uittekenen

Wij zouden onze open bebouwing helemaal willen verbouwen en zijn op zoek naar een architect om dit uit te tekenen.
zaterdag 24 maart 2018

Renovatie woning uittekenen

Ik wil een open bebouwing helemaal renoveren. Op zoek naar een architect om dit project uit te tekenen.

Partners

Partners van Casius