Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

dinsdag 13 februari 2018

Plannen nodig voor renovatiewerken

Veranda verbouwen en binnen opnieuw vloeren en buitenmuur plaatsen. Isoleren.
maandag 12 februari 2018

Tekeningen aanbouw

Wij willen graag een ontwerp laten maken voor een aanbouw van onze bestaande woning. Het gaat om een vervanging van de huidige veranda en vergroting van de bestaande leefruimte. De veranda zou moeten worden afgebroken en een deel bijbouwen in de plaats, ongeveer 8 x 6 meter moet de aanbouw zijn. Op vlak van afwerking hebben we graag veel glas, een plat dak en een stuk om te metselen ook.
dinsdag 6 februari 2018

Plan voor huis en garage

Er zullen digitale plannen van en rond het huis gemaakt worden, voor de woning te legaliseren.
zaterdag 3 februari 2018

Plannen uittekenen voor renovatie project

Garage aanbouw aan woning, plat dak van bestaand zadeldak en 2 nieuwe kozijnen aan voorzijde van woning ipv een groot kozijn.
donderdag 1 februari 2018

Regularisatie veranda opstellen

Wij willen een veranda regulariseren en volledig renoveren. Deze veranda is ongeveer 5 x 10 meter. Ook willen we een plan of mogelijkheden bekijken voor de renovatie van heel de benedenverdieping.
woensdag 31 januari 2018

Plannen uittekenen voor renovatie project

Ik zou een ontwerp willen van de badkamer die nu op de 1ste verdieping is naar de gelijkvloers brengen en dan waar de badkamer was moet een slaapkamer worden,dan zou ik een nieuwe keuken willen plaatsen maar ook niet op de plaats waar nu de keuken is en verder zou ik nog een muur willen verwijderen om een grotere ruimte te bekomen
dinsdag 30 januari 2018

Nieuwbouw HOB

Ik wil een ontwerp(plan) laten maken voor het bouwen van een nieuwbouw. Hulp en advies voor de nodige vergunningen is altijd welkom. De gewenste afmetingen zijn 7m op 15m met een max. Totale opp. Van 189m2. Materiaal: steen, dakpannen, ramen.
maandag 29 januari 2018

Plan maken voor aanbouw

We zijn op zoek naar een architect om plannen te maken van een aanbouw van 24 m2. De muur tussen deze aanbouw en de keuken willen we er graag uit halen. Er zijn geen bestaande plannen van het huis dat dateert van 1939. Op de plaats waar we de aanbouw willen staat nu een veranda.
zondag 28 januari 2018

Plannen nodig voor open gezinswoning voor verbouwen

Wij zijn een jong koppel van 26 en willen onze woning uit de jaren 50 renoveren tot een hedendaagse modern/landelijke woning met ingebouwd trimsalon en een hondenopvanggedeelte eraan vast. Graag zouden wij een architect vinden die zich in onze denkwijze kan plaatsen en met ons aan dit project wil starten.
maandag 22 januari 2018

Verbouwing stal

Wij plannen een verbouwing van een stal tot eengezinswoning. Wij streven daarbij naar een nagenoeg energieneutrale woning die klaar is voor de toekomst. Verder rekenen wij op leefruimte, badkamer, bureauruimte en 4 slaapkamers. Het huidige gebouw biedt zeker ruimte genoeg om dit alles onder te brengen. Wij dachten zelf al na over de mogelijkheden, maar willen graag een architect inschakelen om het bouwproject van start te laten gaan. Wij zoeken iemand met ervaring energieneutrale verbouwingen en een vrij moderne stijl.
zondag 21 januari 2018

Planning tekenen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor een renovatie van de onderverdieping, 8 m x 6 m en een bijbouw van 6 m op 4 m. Ik ben in het bezit van de plannen van het huis en de nodige akkoorden van de buren.
vrijdag 19 januari 2018

Ontwerp en vergunning bijbouw landelijke vintage stijl

Ik wil graag tekeningen voor mijn achterbouw te renoveren en ook de bijhorende vergunning om dit te mogen doen. De huidige bijbouw (oude stallingen) dienen afgebroken en vernieuwd te worden met onderaan woonkamer, bovenaan badkamer in oude hoeve stijl. Het gaat om een gebouw van 5 X 12 m. Ook moet men een loods van 30 x 7 m ophogen.
woensdag 17 januari 2018

Architect voor ontwerp garage

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor een te renoveren schuur. Van de oude schuur moet een garage gemaakt worden. Het dak van de oorspronkelijke schuur is ingestort en weggehaald, de muren staan nog, maar moeten worden aangepast. De afmeting is 6 x 12. 30 m. We denken zelf aan een garage met 2 "open" poorten met klassieke materialen en een gebinte van hout.
dinsdag 16 januari 2018

Plannen nodig voor bijbouwen

Wij zouden langs ons huis een garage willen bijbouwen met een berging die zowel naast als achter het huis doorloopt. De bijbouw vormt een soort L-vorm rond ons bestaand huis. Naast het huis komt een gebouw van 4,5m breed en 9m lang. Achter het huis komt dan nog een gebouw van 2,5m diep op 7m breed. De bedoeling is dat we alles zelf doen, maar dat we met eventuele vragen toch bij de architect terecht kunnen. We beschikken zelf al over een ontwerp hoe we het willen aangezien mijn schoonzus in die sector werkt.
vrijdag 12 januari 2018

Tekeningen voor renovatiewerken en bouwvergunning

Architect : Het is een half open bebouwing huis van 1959. Wij willen een petrel laten steken tussen 2 livingen van 4 x 4 m, in de keuken en veranda moet 1 grote open ruimte worden van 6 m x 7 m waar dan nieuw keuken in komt met schuifraam van 3 m en deur met zicht in de tuin ,het dak moet volledig vernieuwd worden naar 1 geheel wat nu in 2 delen is , er moet dan ook volledig nieuw stroomkabels gelegd worden en afvoer wc keuken , we hebben ook een wateropvangput voor regenwater van 2 x 2 x 2 m waar we gebruik van willen maken ( wc doorspoelen en tuin besproeien )
vrijdag 12 januari 2018

Architect voor Verbouwing

Voor onze verbouwing zijn wij op zoek naar een architect. Wat wij verlangen is : tekenen van plan In orde maken van alle papierwerk t.a.v. Gemeente Diepenbeek Studie n.a.v. weghalen steun-muur(wordt poutrel). Wij zorgen voor alle aannemers voor deze verbouwing.
vrijdag 5 januari 2018

Architect voor verbouwvergunning bijgebouw

Een aanbouw (berging)aan de bestaande keuken. Voor de aanbouw dachten we aan een houtskeletbouw afgewerkt met cederplanken. Aan het keukenblok zelf zou ook een zo groot mogelijke raampartij moeten komen. De bedoeling is om een strakke, tijdloze aanvulling te maken aan ons jaren '50 huis. We hebben ook hulp nodig bij de aanvraag van de nodige vergunningen. De werken willen we grotendeels zelf uitvoeren.
donderdag 4 januari 2018

Plannen voor aanbouw maken

Het gaat over een aanbouw van 8m op 5m. Eerst moet een architect een plan tekenen.
donderdag 14 december 2017

Plannen verbouwing

Ik wil een bestaand gebouw tegen mijn huis bewoonbaar maken. Ik had gedacht aan grote vensters, een nieuwe vloer en enkele nieuwe muren voor dit renovatieproject. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m².
donderdag 7 december 2017

Vergunning voor mantelzorgwoning te bouwen

Ik wil een kleine woning op de bouwplaats naast onze woning met garage en comfort voor hulpbehoevende ouders.
dinsdag 5 december 2017

Architect plannen voor renovatie woning

Architect nodig: Wij kochten een klein stadswoning en willen die opmaken. Een grondige renovatie is noodzakelijk.
vrijdag 10 november 2017

Architect voor renovatie

We zouden een woning volledig laten renoveren. We gaan het dak volledig vernieuwen en een bijbouw laten bouwen. Ook willen we advies naar een praktische indeling van het huis en de nodige materialen die we kunnen gebruiken.
dinsdag 7 november 2017

Plan ontwerp voor aanbouw

Ik heb contact genomen met vergunningen in Hasselt en ik zou tot nog 5 m kunnen aanbouwen aan mijn woning. Het is voor een aparte ruimte te maken voor mijn moeder die zorg nodig heeft en niet meer allèèn kan wonen.
maandag 6 november 2017

Plannen voor verbouwing

Wij willen graag een plan op papier voor een verbouwing van de bij oud en er dan een verdiep op zetten ook. Het zijn geen grote werken maar hebben wel een plan nodig.
zondag 5 november 2017

Stedebouwkundige aanvraag voor dak te renoveren

Stedebouwkundige aanvraag: Dak renoveren(200m²) met plaatsing ringbalk en vervanging gordingenen en bakgoten met sierkroonlijstmisschien ook voor plaatsing staltonplafonds(70m²)

Partners

Partners van Casius