Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Limburg.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor plannen van HOB bebouwing, vergunning voor mantelzorgwoning te bouwen, plan voor nieuwbouw, regularisatie van kelder, regularisatie plan aanbouw, studentenhuis conform maken, architect plannen voor renovatie woning, tekenen plannen verbouwing en aanbouw, meldingsdossier opstellen voor opening in draagmuur, architect voor ontwerp voor een mogelijk dakterras te plaatsen, aanvraag regularisatie voor terras en achterzijde woning, plan tekenen voor aanpassing woning, plannen voor renoveren rijwoning, plannen aanbouw, architect voor een ontwerp voor aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

donderdag 7 december 2017

Vergunning voor mantelzorgwoning te bouwen

Ik wil een kleine woning op de bouwplaats naast onze woning met garage en comfort voor hulpbehoevende ouders.
dinsdag 5 december 2017

Architect plannen voor renovatie woning

Architect nodig: Wij kochten een klein stadswoning en willen die opmaken. Een grondige renovatie is noodzakelijk.
vrijdag 10 november 2017

Architect voor renovatie

We zouden een woning volledig laten renoveren. We gaan het dak volledig vernieuwen en een bijbouw laten bouwen. Ook willen we advies naar een praktische indeling van het huis en de nodige materialen die we kunnen gebruiken.
dinsdag 7 november 2017

Plan ontwerp voor aanbouw

Ik heb contact genomen met vergunningen in Hasselt en ik zou tot nog 5 m kunnen aanbouwen aan mijn woning. Het is voor een aparte ruimte te maken voor mijn moeder die zorg nodig heeft en niet meer allèèn kan wonen.
maandag 6 november 2017

Plannen voor verbouwing

Wij willen graag een plan op papier voor een verbouwing van de bij oud en er dan een verdiep op zetten ook. Het zijn geen grote werken maar hebben wel een plan nodig.
zondag 5 november 2017

Stedebouwkundige aanvraag voor dak te renoveren

Stedebouwkundige aanvraag: Dak renoveren(200m²) met plaatsing ringbalk en vervanging gordingenen en bakgoten met sierkroonlijstmisschien ook voor plaatsing staltonplafonds(70m²)
donderdag 26 oktober 2017

Ontwerp nodig voor verbouwing woning

Ik wil een ontwerp laten maken van de woning die ik zopas heb aangekocht. De woning dateert van 1972. Alle kamers bevinden zicht momenteel op het gelijkvloers. Doch hadden wij voor onze renovatie graag de kamers open getrokken en een landelijk-moderne stijl geïmplementeerd. Indien u bijkomende vragen heeft betreffende het bouwplan, gelieve mij te contacteren.
maandag 23 oktober 2017

Plannen nieuwbouw woning

Kostprijs voor het tekenen van een nieuwbouw woning op lot 15. Plannen.
zondag 22 oktober 2017

Tekeningen nodig voor garage

Ik wil een ontwerp laten opmaken voor de bouw van een garage > 40m2.
dinsdag 10 oktober 2017

Architect nodig voor renovatie achtergevel

Ik zoek een architect voor een renovatieproject: - Vergroten van een raam in achtergevel - Ontwerp van aanbouw in achtergevel (ongeveer 15-20m2) - Advies voor vergunningen
donderdag 28 september 2017

Plannen hertekenen appartement twee verdiepingen

Ik zou de plannen van een appartementsgebouw moeten laten hertekenen omdat deze niet in overeenstemming zijn met de werkelijkheid en er bovendien is bijgebouwd.
woensdag 27 september 2017

Architect voor regularisatie plannen

Er is een bouwvergunning van 2004 voor de verbouwing van een bestaand handelspand tot kantoren en nieuwe appartementen erop. Thans blijkt dat deze appartementen beperkte afwijkingen hebben van de vergunde plannen. ( achtermuur verplaatst, tuinbergingen anders en bijkomend gebouwd, afsluitingsmuur terrassen verplaatst.... ) Het gaat om 3 verdiepingen (elk +/- 600 m²) Er bestaan volledige grondplannen van de correcte bestaande toestand (en uiteraard van de vergunde). Voor de regularisatie van één en ander dienen deze overgetekend en dient er een aangepaste doorsnede nieuw getekend.
maandag 25 september 2017

Plan maken voor regularisatie

Wij dienen een plan voor te leggen bij de gemeente voor een regularisatie vergunning, en willen op een stuk plat dak een hellend dak plaatsen + onze gevel bekleden met steenstrips. Graag plan huis tekenen.
zondag 24 september 2017

Architect voor plan, bouwaanvraag en opvolging

Wij willen graag een nieuwbouw zetten. Willen graag eerst een gesprek aangaan om te kijken wat het totale kostprijs zal worden. Terrein aangekocht.
zondag 24 september 2017

Bouwontwerp bijbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor de uitbreiding van een aanbouw bij een hob. Deze aanbouw is 7,50 op 3,50. Ze wordt opgetrokken uit bakstenen met een plat dak en kunststofframen. Ik heb reeds een aannemer die de werken wil uitvoeren. Na navraag bij de gemeente blijkt dat ik een architect moet raadplegen omdat dit niet onder de meldingsplicht valt.
dinsdag 12 september 2017

Plan nodig voor aanbouw en vernieuwing veranda

Ontwerp laten maken voor aanbouw en vernieuwing veranda
dinsdag 12 september 2017

Plannen verbouwing HOB

Ik wil een ontwerp laten maken voor een verbouwing van een half open bebouwing.
woensdag 6 september 2017

Plan aanbouw na afbraak garage

Wij willen graag een oude bestaande garage aanpalend aan de woning afbreken en hier een nieuwe aanbouw laten plaatsen en laten omzetten tot meer leefruimte. Plan en dossier aanvraag en opvolging van werf.
vrijdag 1 september 2017

Tekenen plan voor plaatsen nieuwe garage

Ik wil een nieuwe garage zetten, iets verder naar achter en iets hoger zodat de camionet ook onder het dak in kan. Garage word dan een 7 tal meter op 4,5 meter met het dak dat dan een 15 m lang word zodat de camionet daar nog onder kan staan. Dus de nok zal snel een 5 m hoog moeten zijn.
maandag 21 augustus 2017

Opvolging verbouwing halfopen bebouwing

We hebben recent een te renoveren huis gekocht te Hasselt. Het huis is gebouwd in 1963. Bijgevolg gaan we een bijna totaal-renovatie uitvoeren, waarbij we naar een energie duurzaam huis wensen te gaan. We zoeken een betaalbare architect die ons kan helpen met het coördineren en ontwerpen van de werken.
woensdag 9 augustus 2017

Architect nodig voor verbouwing

Ik had graag een offerte van A. En B. , betreffende een verbouwing van onze vrijstaande ééngezinswoning : 1. Voorontwerp 2. Het opstellen van het administratief dossier voor het verkrijgen van een bouwvergunning
dinsdag 8 augustus 2017

Ontwerp nodig om dakkapel te bouwen

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor het bouwen van een dakkapel. 1,80 bij 2,50 . Aan de achterzijde van het huis.
maandag 31 juli 2017

Plan maken voor aanbouw huis

Ik zou een bijbouw willen maken aan mijn huis. Het is een huis met veel karakter en een 50 jaar oud. Ik Heb zelf een paar ideeen, maar ken er niet genoeg van om een echte tekening te maken. In de bijlagen zitten een paar tekeningen, maar als dat helemaal fout is, geen enkel probleem. De bijbouw zou een 9 meter breed worden en een 6 meter diep, er zou ook een kelder onderkomen. Waar de conectie nu is gemaakt naar het huis, zit een grote raam die ik er dan zou willen uithalen en een opening van maken.
woensdag 26 juli 2017

Plan voor nieuwbouw nodig

Opzoek naar een architect voor mijn nieuwbouwproject. Waar ik veel belang aan hecht is goede communicatie en opvolging van de werken.
maandag 17 juli 2017

Dossier indienen voor bouwvergunning

Ik ben op zoek naar een architect die ENKEL een bestaand voorontwerp goed op plan uittekend en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Voorlopig zijn dat de enige diensten die we nodig hebben. Graag een totaalprijs voor deze geleverde diensten.

Partners

Partners van Casius