Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Limburg.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: uittekenen plannen aanbouw, aanbouw zetten, nieuwbouw plaatsen, architect renovatie, architect voor renovatie & aanbouw, bouwontwerp voor renovatie, ombouwen studentenkamers, plaatsen hangend balkon aan appartement, ombouw winkel naar appartement plan tekenen, architect hkb budgetvriendelijk bouwen, uitbreken binnenmuur, ontwerpen van HOB, architect renovatie aanbouw, architect voor bouwen van bijgebouw carport, bouwontwerp maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

zondag 21 mei 2017

Architect voor bouwen van bijgebouw carport

Ontwerp, advies en vergunning voor aanbouw carport met afmetingen 12m op 6m, met spits pannendak.
woensdag 17 mei 2017

Architect voor plan dakkapel te plaatsen

Wij zouden graag een dakkapel plaatsen op ons schuin dak voor meer ruimte te maken in de bovenverdieping.
woensdag 10 mei 2017

Regularisatie van bouwvergunning

Ik heb een huis gekocht met een bijbouw dat geen bouwvergunning heeft. Afmetingen zijn 4. 35 m op 5. 50 m. Een ander probleem zou kunnen zijn dat ik 17meter diep mag bouwen. Met de bijbouw kom ik aan 18m en 35cm. De bijbouw staat er al 30 jaar. De buren hebben er geen last van. Heeft een plat dak en is met hetzelfde steen gemetseld. Ik mag geen tuinhuis zetten, wel mag ik mijn garage 15m² groter maken.
dinsdag 9 mei 2017

Scheepcontainer plaatsen als woning ipv een bestaande open bebouwing

Open bebouwing die waarschijnlijk met de grond gelijk gaat gemaakt worden en hier moet in de plaats een scheepscontainer of meerdere geplaatst worden.
dinsdag 9 mei 2017

Vergunning nodig

We willen de voorgevel van de garage veranderen en een garagepoort plaatsen.
donderdag 4 mei 2017

Ontwerpen van HOB

We zouden een half open bebouwing wensen te realiseren, 7 op 10, 2 lagen en zolder die we ook zouden kunnen gebruiken, rechte indeling, geen tierlantijntjes. Het perceel dat we op het oog hebben is 4are59ca. Voorkeur gaat uit naar vaste prijs per m2.
woensdag 3 mei 2017

Aanbouw aan woning

Richtprijs+mogelijkheden voor een aanbouw van 20m², namelijk 8m x 2,5m. We zijn momenteel aan het nadenken om over 3 jaar hier een aanbouw aan te bouwen aan de zijgevel. De zijgevel heeft een lengte van 8 meter, en aangezien we hier nog 5,5m van de perceelgrens zitten, dachten we hier nog een aanbouw aan te zetten om zo onze leefruimte te vergroten. In de zijgevel zou dan, indien mogelijk, een opening van 3 meter moeten worden gemaakt. Graag zou ik een idee krijgen met welke prijs we dan ongeveer rekening moeten houden, en welke de mogelijkheden er zijn.
maandag 1 mei 2017

Verbouwing + aanbouw garage/keuken

We willen graag een garage + keuken aan ons bestaand huis bijbouwen en een muur van het bestaande huis uitbreken om dit te verbinden. We willen ook graag weten wat we moeten aanvragen bij de gemeente hiervoor inzake vergunningen.
donderdag 27 april 2017

Architect renovatie

We zouden graag een ontwerp en kostenschatting laten maken voor een totaal renovatie van onze net aangekochte woning. De woning dateert uit het jaar 1952. Het gaat om een kangoeroe woning, waar we een gezinswoning van willen maken. Hiernaast hebben we ook hulp nodig met het aanvragen van de verbouwvergunning en de premies van renovatie werken. We willen onze woning graag energiezuinig maken en hierbij ook allerhande technieken van vernieuwbaar energie gebruiken, zoals warmtebron, isolatie van muren en vloeren, etc...
woensdag 26 april 2017

Ombouw winkel naar appartement plan tekenen

Voordien boekenwinkel leopoldwal Tongeren om te bouwen naar appartement: Voorzien van : - verwarming - badkamer - deur naar tuin - patio
dinsdag 25 april 2017

Architect hkb budgetvriendelijk bouwen

Huis met koterijen rond hoofdhuis is 10m op 6 en staat aan de straatkant in het midden daarond zijn kotterijen gebouwd straatzijde 18m en tot 15m diep in de vorm van een trapezium. Willen koterijen laten afbreken en er 1 mooi geheel van maken op het gelijkvloers denken aan +-120m2 Bouwbudget 100000€ all in
donderdag 13 april 2017

Architect gezocht voor renovatie

Hierbij zou ik raad willen vragen voor het verbouwen en uitbreiden van een woning. Het gaat hier om een vrijstaande woning van 12m breed straatkant en 11. 70m diep met een zadeldak van 6. 80m hoog. We zouden willen beginnen met eerst de gelijkvloers te renoveren (modern) en de ruwbouw boven al zetten (hout of steen). We zouden boven geen schuine daken meer willen dus we hadden gedacht van de muren te laten optrekken ofwel alles nieuw in een houtskelet te bouwen.
woensdag 12 april 2017

Architect voor opvolging verbouwing

Ik wil een ingrijpende energetische renovatie ( E-peil <60 ) van de woning van 1975 gelegen te Hasselt uitvoeren. Ik ben op zoek naar een architect die mij minimaal begeleid, aangezien de werken door mij zelf worden gecoördineerd en opgevolgd en ook een aantal technieken door zelfbouw worden verwezenlijkt. Plannen zijn reeds in gemaakt in voorontwerp, alsmede huidige woning situatie uitgetekend. Dak wordt verwijderd en daar wordt een SIP blok opgezet (of houtskelet), verder worden alle ramen en deuren vervangen en de muren aan de buitenzijde met 20 cm isolatie en crepie behandeld. Achteraan wordt het terras mee geintegreerd in de woonkamer en keuken (structurele wijziging). Huis is 18 m op 14.m.
dinsdag 11 april 2017

Architect nodig voor vergunningaanvraag werken aan dragende muur

We willen een deurgat maken in een dragende muur. Dit mag na enig opzoekingswerk niet zonder een architect te raadplegen. Via deze weg zoek ik dus een architect die me voor een eerlijke prijs aan de nodige papieren kan helpen.
vrijdag 7 april 2017

Opstelling van meldingsdossier door architect

Huis met typische achterbouw met klein dakje. Tussenruimte ingevuld met veranda en keuken. We willen de deuropening van de achterste ruimte verbreden en een raam plaatsen. Eventueel ook het kleine dak van achterbouwtje plat maken ( gelijk trekken met plat dak van keuken en veranda). We willen asap aan de slag. Indienen van meldingsdossier sowieso met architect (kosten? Termijn ? ) eventueel vergunningsdossier ( kosten? Termijn?)
donderdag 6 april 2017

Gevelverandering en muren slopen achterbouw

Ik wil grotere kozijnen in de achtergevel plaatsen, ook wil ik de indeling opener van de achterbouw . Afmetingen 7,1 op 7,4m
vrijdag 31 maart 2017

Ontwerpen inrichting club

Ik wil een ontwerp laten maken voor de inrichting van een bar/privé club te Hasselt. Dat wil zeggen van kleuren, aankoop meubels, enzovoort met andere woorden een totaalpakket.
dinsdag 21 maart 2017

Architect nodig voor verbouwing

Ik heb een architect nodig voor,een nieuw dak te laten plaatsen,en ik wil een schuifraam plaatsen(hier is wel al een dubbele deur)maar het schuifraam is 2,50m breed,dus een steunbalk steken en stuk muur afbreken,hier geld meldingsplicht,digitaal invullen via internet. Voor isolatie te melden aan de buitenkant,als dat nodig is?
zaterdag 18 maart 2017

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een moderne woning( HOB) op een perceel van 6a50ca. - plat dak - bouwbreedte 8m - bouwdiepte 12m gelijksvloers: - inkomhal met trap, toilet - wasplaats - keuken met kookeiland - living en leefruimte 1 geheel bovenverdieping: - 3slaapkamers - 1 badkamer - berging
donderdag 16 maart 2017

Architect nodig voor uitbreiding

Ik wens een ontwerp voor een uitbreiding van onze huidige woning. We zouden graag onze garage verder door naar voor trekken waarbij er dan een bovenverdieping kan bijgemaakt worden op het nieuwe en huidige deel. Het gaat hier om ongeveer 60m². We hebben weliswaar een beperkt budget en wens zelf actief deel te nemen aan de bouw. Onze woning werd midden jaren 80 gebouwd in landelijke stijl. Maar graag hadden we iets passend en toch een ware eye-catcher voor onze woning. Ik vertrouw daarom op de durf en creativiteit van een architect.
dinsdag 14 maart 2017

Inrichten woning gemengd gebruik

We zouden graag een huis willen kopen voor het uitoefenen van een handelszaak in combinatie met woonst. We hebben momenteel een huis gezien wat in aanmerking zou kunnen komen volgens ons. Het huis is van 1953, gerenoveerd in 2010, maar heel slordig gedaan met een zeer slechte afwerking. Ik heb een idee over wat ik wil doen met de woning en welke ruimtes aanwezig moeten zijn, maar ik ken er zelf te weinig van om te kijken of het mogelijk is in dit huis. We zijn dus op zoek naar iemand die kan meedenken met ons, bespreken van stijl en ideeën op voorhand, bezichtigen van het pand en ons helpen met het bekijken van de staat van de woonst en ons informeren of de dingen die we willen, haalbaar zijn in deze woonst (vooraleer we bod doen). Nadien graag ook hulp met inrichten handelsruimte.
dinsdag 14 maart 2017

Ruimte voor kinderopvang maken

Ik wil een stuk bijbouwen aan mijn huis (7 op 8 meter) en onder kelderen om hierin mijn kinderopvang uit te bereiden. Ik ben opzoek naar iemand die ervaring heeft met kinderopvang projecten. Graag een architect die er ervaring mee heeft.
woensdag 8 maart 2017

Uitbreiden van een achterbouw

Het gaat om het uitbreiden aan de achterzijde van de woning.We willen een uitzicht op de tuin hebben. Onze gedachten is om van achteren uit te breiden met veel glas zodat we de tuin kunnen zien. Momenteel staat hier nu ook een schuur, deze zou dan gedeeltelijk moeten afgebroken worden.
dinsdag 7 maart 2017

Ontwerp oude schuur ombouwen naar zorgwoning

Wij zouden graag een ontwerp laten maken voor het verbouwen van een schuur naar zorgwoning ongeveer 150 m². Bouwjaar 1935 woongedeelte is reeds verbouwd en dak is volledig vernieuwd en buitenkant is gezandstraald en opgevoegd een 15 tal jaar geleden.
maandag 6 maart 2017

Plan opmaken voor nieuwbouw

Plan en een vergunning nodig om een bestaand huis plat te gooien en er een nieuw op te zetten.

Partners

Partners van Casius