Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Limburg.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: renovatie 2 appartementen, architect voor renovatie en aanbouw, architect tekening plan gedeeltelijke renovatie, advies en uittekenen van bouwplannen HOB, plan voor uitbreiding aan bestaande moderne woning, stabroek 3 huisjes samenvoegen, opmeten en tekenen volledige woning, bijbouwen (dak optrekken voor extra kamers 2e verdieping), tekening plan gedeeltelijke renovatie, interieur benedenverdieping vernieuwen, plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl, verbouwen van een woning, renovatie woning, architect voor uitbouw, renovatie zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

donderdag 19 januari 2017

Architect voor uitbouw

Voor de volgende acties heb ik nood aan een architect: Uitbouw van 20m². Openen van steunmuren.
dinsdag 10 januari 2017

Bovenverdieping opzetten in houtskelet

Ik wil graag op mijn bestaande woningen een bovenverdieping plaatsen in houtskelet.
donderdag 5 januari 2017

Bouwvergunningsaanvraag chalet Jocomo

Ik wil zelf een houten chalet (houtskeletbouw) gaan bouwen op vakantiepark Jocomo in Lanaken. Ik heb zelf al een plattegrond van het chalet gemaakt (bijgevoegd). De oppervlakte is ongeveer 62 m2 inclusief overdekt terras. De keuze van bouwmaterialen heb ik ook grotendeels klaar. Ik zoek nu een architect die voor mij de tekeningen voor de bouwvergunningsaanvraag kan maken en de bouwvergunningsaanvraag kan begeleiden.
woensdag 4 januari 2017

Plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl

Pastorijstijl met moderne touch gelijkvloers: keuken, leefruimte, bergruimte, inkomhal, toilet, dressing, vaste trap naar boven 1 ste verdieping: badkamer (bad + douche + 2 lavabo's), toilet, 3 slaapkamers, dressing, vaste trap naar de zolder. Gelijkvloers = 9m op 17m 1 ste verdiep = 9 m op 12 m. Wij kunnen bijna alles zelf doen (enkel elektriciteit en pleisterwerk niet)
vrijdag 16 december 2016

Containerwoning te bouwen

Ik wil een containerwoning laten bouwen uit verschillende scheepscontainers.
woensdag 23 november 2016

Regularisatie van een bouwovertreding

Ik heb een betonnen afsluiting geplaatst. Telefonisch was me meegedeeld dat voor deze werken de vrijstelling van bouwvergunning was. Of afsluiting in een degelijk siermateriaal Twee aangrenzende buren waren vooraf mondeling akkoord. Een buur heeft dit akkoord niet schriftelijk willen bevestigen. Door een buur (buren? ) werd klacht ingediend. De gemeente vraagt afbraak binnen de 3 maand. Volgens de gemeente mocht de uitvoering zijn een haagbeplanting of een afsluiting in een degelijk siermateriaal,zoals hout. Als de afsluiting in hout was zou er blijkbaar geen probleem zijn. Zijn dergelijke betonplaten zoals ze thans op de markt zijn geen siermateriaal. In de buurt staan diverse betonnen afsluitingen. Zijn er mogelijkheden om afbraak te voorkomen
maandag 21 november 2016

Regularisatie van een bouwovertreding

Ik wil een aanvraag in te dienen voor regularisatie van een bestaand bijgebouw. We hebben reeds een plan met maten maar we hebben een erkende architect nodig voor de aanvraag bij de gemeente.
maandag 21 november 2016

Losstaande garage

We zouden graag een garage bouwen van +-40m².Plan nodig voor aanvraag in te dienen in gemeente.
zondag 20 november 2016

Stabiliteit van balkon nakijken

Wij hebben een oud herenhuis met een balkon (beton) aan de de voorgevel. Gezien de ouderdom van het huis en het feit dat er reeds een onderdeel is losgekomen van het balkon, zouden we graag de stabiliteit van het balkon willen laten controleren en indien nodig verstevigen/renoveren.
maandag 14 november 2016

Architect gezocht

Garage met overdekt terras en een bovenverdieping voor Vrijstaande woning
zaterdag 12 november 2016

Opdelen handelswoonst

Architect gevraagd die op korte termijn het volgende kan: - Opdelen handelswoonst in 2 units, namelijk: 1. Woonst 2. Handelsruimte (ieders afzonderlijke ingangen). - Volbouwen handelsgedeelte tot aan vergund geachte grens. - Voorzien van de nodige vergunningen voor dit alles.
maandag 7 november 2016

Architect voor nieuwbouw in pastorijstijl

Wij zoeken een architect in de buurt van onze bouwplaats. Wij willen graag in pastorijstijl bouwen en het liefst in houtskelet. Een huis van 10 op 9. 5 ongeveer met een kelder en zolder. Voorzien ook fundament om na enkele jaren een garage bij te zetten. Ook helpen met de bouwaanvraag.
donderdag 3 november 2016

Plan voor verbouwen garage

Wij gaan onze garage verbouwen en willen een plan laten tekenen. Omdat er een doucheruimte in voorzien moet worden willen we liefst met een getekend plan naar een aannemer gaan. De ruimte is echter onder de 40 vierkante meter, dus enkel plan tekenen is nodig, geen opvolging enz..
donderdag 3 november 2016

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw aan onze bestaande woning. De afmetingen van de aanbouw zijn 4 m op +/- 8 m. (doorgang naar bestaande woning via uitbraak bestaand raam) Materiaal : stenen, plat dak en PVC ramen.
woensdag 19 oktober 2016

Tekeningen voor bijgebouw

Architect nodig voor bijbouwen onverwarmde wintertuin van 100 m²,plat dak en glasgevels.
zondag 9 oktober 2016

Verbouwen van huis naar 2 woningen met bijbouw

Ik wil mijn huis laten verbouwen in twee woningen met bijbouw. Het gaat om het stucwerk op de isolatie op de buitenmuur wanden en plafonds die hout zijn naar beton te vervangen op de begane grond. Daarnaast wil ik nieuwe veranda. Radiatoren waarvan deel vloerverwarming en elektriciteit eventueel met domotica laten verbouwen.
zaterdag 8 oktober 2016

Strakke nieuwbouwwoning

Graag een architect die op de hoogte is van alle wetten en regeltjes alsook over allerhande premies van de overheid. Bedoeling is dat ik de woning eigenhandig bouw. Heb ook geen idee wat de gemiddelde prijs van een architect bedraagt.
donderdag 6 oktober 2016

Architect voor nieuwbouw

Het gaat om het aanvraag van een nieuwbouw een verdiep , het voorontwerp hebben we al gemaakt. Het gebouw is 5 m op 13 m met aan de achter kant een driehoek er tegen aan. We gaan zelf de werken proberen uitvoeren.
zondag 2 oktober 2016

Prive sauna plaatsen

Ik heb een bestaand halfopen bebouwing gebouwd in 2004, en wens privé sauna te plaatsen
vrijdag 30 september 2016

Aanpassen bestaand plan bijbouw

Wij hebben een huis gekocht en de plannen waren door de vorige eigenaars al gemaakt, de bijbouw die nu een oude veranda is (huis jaren 50) zou volledig afgebroken worden en opnieuw geplaatst worden. Daar het gaat om een half open bebouwing zouden we die achterkant anders willen indelen dan de vorige eigenaars van plan waren, door een gezamenlijk dak aan deze bijbouw. Ook de carport en tuinberging die voorzien werden zouden we willen veranderen naar een 'simpele' garage.
donderdag 29 september 2016

Ontwerp verbouwing garage naar keuken en badkamer

Ik zou graag een ontwerp willen voor ombouw garage tot keuken/gelijksvloer, eerste verdieping van badkamer. Deze ruimten zijn leeg en niet geisoleerd, geen deftige vloer. Momenteel zeer stijle trap, wensen te veranderen (minder stijl maken). Openmaken van 1 muur naar keuken/ living. Nieuwe garage aan zijkant van het huis. Laatste project is de achterbouw een heel nieuw leven geven. (werkruimte, massageruimte, indien kan sauna,douch mogelijkheid )
dinsdag 20 september 2016

Verbouwingen in bestaande gebouwen

Bestaande gebouwen aanpassen voor verbouwing
dinsdag 20 september 2016

Tekenen plan + indienen bouwaanvraag

Architect, voor het tekenen van een plan + bouwaanvraag in dienen. Volledige nieuwbouw- vrijstande woning- 2 verdiepingen
woensdag 14 september 2016

Bouwontwerp nieuwbouwgarage

Ik wil een bouwontwerp + plan laten maken van een nieuwbouw garagegebouw van ±120m². Ik ben hierdoor verplicht contact te zoeken met een architect.
woensdag 14 september 2016

Dossier opmaken

Uitbreiding bestaand huis Afmetingen 4 x 8 voorgevel met plat dak. Deels kapsalon en deels woonruimte .

Partners

Partners van Casius