Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
20 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

woensdag 25 maart 2020

Bouwontwerp maken

We zouden een woning gedeeltelijk willen renoveren. We willen een bijbouw laten bouwen en aanpassingen doen doorheen het huis. Het gaat om een bijbouw op het gelijkvloers waarvoor we de buitenmuur gedeeltelijk moeten uitbreken.
maandag 16 maart 2020

Architect nodig voor verbouwingen

Ik wil het huis verbouwen naar een tweewoonst. Nu de kinderen de deur uit zijn kunnen we grote verbouwingen uitvoeren. Graag een architect om ons hierin te begeleiden en plannen op te stellen (en voor de nodige vergunningen te zorgen).
woensdag 11 maart 2020

Verbouwingsontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw en renovatie van de bestaande bouw (2halfopen bebouwingen). + wat betreft de vergunningen die geregeld moeten worden. De aanbouw zal ongeveer 3 x 6 meter moeten zijn en vooral uit glas en hout bestaan.
dinsdag 10 maart 2020

Plan maken voor aanbouw en verdieping

Er staat al een stukje aanbouw en stuk veranda. Veranda zou een kleine 30 cm breder moeten worden en daarbovenop wensen we graag een verdieping te plaatsen voor een slaapkamer en badkamer.
zondag 8 maart 2020

Architect voor balkon en terras aanbouwen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een balkon met terras en het opvragen van de nodige info met betrekking tot de aanvraag van een vergunning voor deze verbouwingswerken. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een gebouw.
dinsdag 25 februari 2020

Uittekenen plan nieuwbouw

Ik zoek een architect die een plan wil tekenen en de nodige vergunningen wil bezorgen of regelen. De architect moet verder geen opvolging doen.
donderdag 20 februari 2020

Ontwerp maken om voorgevel winkel te renoveren

Ontwerp maken om voorgevel winkel te renoveren. Nieuwe ramen met andere grootte. Renovatie voorgevel. Nieuwe reclamepanelen. Ik zou voor de gehele voorgevel gaan voor een landelijke stijl aangezien de winkel vanbinnen diezelfde uitstraling heeft.
dinsdag 11 februari 2020

Regulariseren bijbouw

Wij willen graag onze bijbouw laten regulariseren.
maandag 3 februari 2020

Stabiliteitsberekening van muren

Ik heb een bouwvergunning nodig voor het uitbreken van steunmuren tussen hall/keuken/eetplaats. De gang snijdt het huis in 2 en we willen achter 1 grote open ruimte maken. Beide muren zijn draagmuren. Het huis dateert uit ca 1850 is is volledig onderkelderd met bakstenen welfsels. Ook het dak wordt vervangen. Aangezien we niet weten of de draagbalken vervangen moeten worden is hier mogelijks ook een bouwvergunning nodig. Het huis staat op de lijst van waardevol erfgoed maar is niet geklasseerd.
woensdag 22 januari 2020

Architect voor uitbreiding woning

Wij zouden graag onze woonruimte uitbreiden, zowel de bovenverdieping als beneden. Daarbij dient dan ook bekeken te worden welke aanpassingen er aan de huidige indeling nodig zouden zijn. Gewenst is: extra badkamer, meer ruimte voor kleding (dressing), groter kantoor, vergroten leefruimte, voldoende plaats voor opslag, fietsen ed. Het behoud van veel lichtinval is belangrijk. Het gaat om minstens 256 m² aan uitbreiding per verdieping.