Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

zaterdag 21 april 2018

Regularisatie loods en milieudossier

Wij hebben een architect nodig om onze loods, garage te regulariseren. Het moet een bouw en milieudossier in 1 zijn. Dus regularisatie in 1 dossier voor de bouw en milieu.
donderdag 19 april 2018

Architect nodig voor afbraak varkensstallen

We hebben achteraan onze grote schuur enkele varkensstallen. Van dienst ruimtelijke ordening hoor ik dat we hiervoor een architect moeten betrekken.
maandag 9 april 2018

Architect voor renovatie

Renovatie bestaande woning met nadruk op binnenbrengen van licht, ruimtegevoel vergroten en respect voor de authenticiteit (woning°1941, hoevestijl, deels mergel); integreren van 2 achterliggende stallen in de woning, al dan niet in verbinding met 1ste verdieping, om een open keuken met zicht op de tuin te vormen - aanleg van tuin en terras, met aandacht voor drainage, riolering, septische put. - omvormen huidige keuken tot wasplaats, verbinding maken met garage dmv deuropening - garage opdelen in garagedeel (auto) vs. Deel naar tuin (patio) met kleine douche - houten balken eerste verdieping vervangen door beton - vloer/muren benedenverdieping: vochtbestrijding - plaatsen vloerverwarming beneden + parket - muren beneden opnieuw pleisteren
dinsdag 3 april 2018

Verbouwing uittekenen

Wij hadden graag een ontwerp laten tekenen voor verbouwingen.
dinsdag 3 april 2018

Totale verbouwing van huis uittekenen

Wij zouden onze open bebouwing helemaal willen verbouwen en zijn op zoek naar een architect om dit uit te tekenen.
zaterdag 24 maart 2018

Renovatie woning uittekenen

Ik wil een open bebouwing helemaal renoveren. Op zoek naar een architect om dit project uit te tekenen.
donderdag 22 maart 2018

Aanvraag voor winkelpand te veranderen in ruim appartement

Had graag een prijsofferte voor een winkelpand om te bouwen in mooi modern appartement. Het winkelpand is een open ruimte van 70m en dan nog eens 30m. Had graag een idee hoe de verdeling vn de kamer kunnen aangepast worden.
woensdag 21 maart 2018

Plannen bijgebouw in steigerhout

We hebben een goedkeuring van de gemeente om een feestzaal bij te bouwen op ons domein in recreatie gebied. Het is voorzien om te bouwen in steigerhout binnen- en buitenkant . De chalet is in T vorm het lange gedeelte is 10 op 6 meter het voorste gedeelte is 5 op 5 meter . We mogen 60 vierkante meter en 30 vierkante meter extra bebouwen. Het is een puntdak met shingels. Totaal van 90 m².
dinsdag 20 maart 2018

Stabiliteitsberekening transformatie dak maken

Het dak dient geïsoleerd te worden, maar we willen graag laten bekijken of de dakspanten verhoogd of gedeeltelijk verwijderd kunnen worden. Op zoek naar een architect om te berekening of een verhoging mogelijk is.
dinsdag 20 maart 2018

Bouwvergunning voor dakkapel

Ik wil een dakkapel op mijn bestaande woning laten bouwen en ben op zoek naar een bouwvergunning om dit te kunnen uit te voeren.
dinsdag 13 maart 2018

Architecten voor nieuwbouw

Ik wil graag een huis laten bouwen regio Zonhoven . Het is een half open bebouwing, met onder een afmeting van 8 op 14, eerste verdieping 8 op 10 en nog een zolder verdieping let 90* helling. We hadden graag drie ruime slaapkamers . 2 op het eerste verdiep en 1 onder de zolder. Beneden graag een douche + wc, boven bad en wc. Onder graag ook een ruime berging en de trap niet zichtbaar. Wij zien ook graag de manoir stijl.
woensdag 7 maart 2018

Vergunningen voorzien

Wij willen graag een totaal renovatie doen. Zelfs de plannen zijn al gemaakt op de noordpijl en vergunningen na. Deze zou nog op elke plan gezet moeten worden.
zaterdag 3 maart 2018

Architect voor renovatie

Volledige renovatie hoeve van 440m2 binnenruimte. Dak vernieuwen , muur uitbreken om de zaal te vergroten.Pand gekocht. Feestzaal wordt ervan gemaakt.
zaterdag 24 februari 2018

Bouwaanvraag en ontwerp nieuwbouwappartementen

Ik zoek een architect voor de bouwaanvraag en ontwerpen van twee nieuwbouwappartementen. Het gaat om twee bovenliggende appartementen van 150 en 120 m².
dinsdag 13 februari 2018

Plannen nodig voor renovatiewerken

Veranda verbouwen en binnen opnieuw vloeren en buitenmuur plaatsen. Isoleren.
maandag 12 februari 2018

Tekeningen aanbouw

Wij willen graag een ontwerp laten maken voor een aanbouw van onze bestaande woning. Het gaat om een vervanging van de huidige veranda en vergroting van de bestaande leefruimte. De veranda zou moeten worden afgebroken en een deel bijbouwen in de plaats, ongeveer 8 x 6 meter moet de aanbouw zijn. Op vlak van afwerking hebben we graag veel glas, een plat dak en een stuk om te metselen ook.
dinsdag 6 februari 2018

Plan voor huis en garage

Er zullen digitale plannen van en rond het huis gemaakt worden, voor de woning te legaliseren.
zaterdag 3 februari 2018

Plannen uittekenen voor renovatie project

Garage aanbouw aan woning, plat dak van bestaand zadeldak en 2 nieuwe kozijnen aan voorzijde van woning ipv een groot kozijn.
donderdag 1 februari 2018

Regularisatie veranda opstellen

Wij willen een veranda regulariseren en volledig renoveren. Deze veranda is ongeveer 5 x 10 meter. Ook willen we een plan of mogelijkheden bekijken voor de renovatie van heel de benedenverdieping.
dinsdag 30 januari 2018

Nieuwbouw HOB

Ik wil een ontwerp(plan) laten maken voor het bouwen van een nieuwbouw. Hulp en advies voor de nodige vergunningen is altijd welkom. De gewenste afmetingen zijn 7m op 15m met een max. Totale opp. Van 189m2. Materiaal: steen, dakpannen, ramen.
maandag 29 januari 2018

Plan maken voor aanbouw

We zijn op zoek naar een architect om plannen te maken van een aanbouw van 24 m2. De muur tussen deze aanbouw en de keuken willen we er graag uit halen. Er zijn geen bestaande plannen van het huis dat dateert van 1939. Op de plaats waar we de aanbouw willen staat nu een veranda.
zondag 28 januari 2018

Plannen nodig voor open gezinswoning voor verbouwen

Wij zijn een jong koppel van 26 en willen onze woning uit de jaren 50 renoveren tot een hedendaagse modern/landelijke woning met ingebouwd trimsalon en een hondenopvanggedeelte eraan vast. Graag zouden wij een architect vinden die zich in onze denkwijze kan plaatsen en met ons aan dit project wil starten.
maandag 22 januari 2018

Verbouwing stal

Wij plannen een verbouwing van een stal tot eengezinswoning. Wij streven daarbij naar een nagenoeg energieneutrale woning die klaar is voor de toekomst. Verder rekenen wij op leefruimte, badkamer, bureauruimte en 4 slaapkamers. Het huidige gebouw biedt zeker ruimte genoeg om dit alles onder te brengen. Wij dachten zelf al na over de mogelijkheden, maar willen graag een architect inschakelen om het bouwproject van start te laten gaan. Wij zoeken iemand met ervaring energieneutrale verbouwingen en een vrij moderne stijl.
zondag 21 januari 2018

Planning tekenen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor een renovatie van de onderverdieping, 8 m x 6 m en een bijbouw van 6 m op 4 m. Ik ben in het bezit van de plannen van het huis en de nodige akkoorden van de buren.
vrijdag 19 januari 2018

Ontwerp en vergunning bijbouw landelijke vintage stijl

Ik wil graag tekeningen voor mijn achterbouw te renoveren en ook de bijhorende vergunning om dit te mogen doen. De huidige bijbouw (oude stallingen) dienen afgebroken en vernieuwd te worden met onderaan woonkamer, bovenaan badkamer in oude hoeve stijl. Het gaat om een gebouw van 5 X 12 m. Ook moet men een loods van 30 x 7 m ophogen.

Partners

Partners van Casius