Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Limburg.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: tekeningen maken voor kangoeroe woning, architect voor betonskeletbouw, kleine verbouwing plannen, plannen tekenen voor nieuwbouwwoning en indienen bouwaanvraag, verkavelingsaanvraag, ontwerp en bouwaanvraag indienen voor 2 bouwloten, plan voor nieuwbouw nodig, dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte, opvolging verbouwing halfopen bebouwing, architect nodig voor opvolging van werken, vrijstaande nieuwbouw tekenen, melding van renovatiewerken aanmaken, tekeningen nodig voor renovatieproject, tekeningen maken voor aanbouw, plan voor bouw tuinhuis, plan tekenen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Limburg:

maandag 21 augustus 2017

Opvolging verbouwing halfopen bebouwing

We hebben recent een te renoveren huis gekocht te Hasselt. Het huis is gebouwd in 1963. Bijgevolg gaan we een bijna totaal-renovatie uitvoeren, waarbij we naar een energie duurzaam huis wensen te gaan. We zoeken een betaalbare architect die ons kan helpen met het coördineren en ontwerpen van de werken.
woensdag 9 augustus 2017

Architect nodig voor verbouwing

Ik had graag een offerte van A. En B. , betreffende een verbouwing van onze vrijstaande ééngezinswoning : 1. Voorontwerp 2. Het opstellen van het administratief dossier voor het verkrijgen van een bouwvergunning
dinsdag 8 augustus 2017

Ontwerp nodig om dakkapel te bouwen

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor het bouwen van een dakkapel. 1,80 bij 2,50 . Aan de achterzijde van het huis.
maandag 31 juli 2017

Plan maken voor aanbouw huis

Ik zou een bijbouw willen maken aan mijn huis. Het is een huis met veel karakter en een 50 jaar oud. Ik Heb zelf een paar ideeen, maar ken er niet genoeg van om een echte tekening te maken. In de bijlagen zitten een paar tekeningen, maar als dat helemaal fout is, geen enkel probleem. De bijbouw zou een 9 meter breed worden en een 6 meter diep, er zou ook een kelder onderkomen. Waar de conectie nu is gemaakt naar het huis, zit een grote raam die ik er dan zou willen uithalen en een opening van maken.
woensdag 26 juli 2017

Plan voor nieuwbouw nodig

Opzoek naar een architect voor mijn nieuwbouwproject. Waar ik veel belang aan hecht is goede communicatie en opvolging van de werken.
maandag 17 juli 2017

Dossier indienen voor bouwvergunning

Ik ben op zoek naar een architect die ENKEL een bestaand voorontwerp goed op plan uittekend en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Voorlopig zijn dat de enige diensten die we nodig hebben. Graag een totaalprijs voor deze geleverde diensten.
dinsdag 11 juli 2017

Architect nodig voor advies verzakking

Advies nodig verzakking zijgevel {woning: 2 onder 1 kap}
woensdag 28 juni 2017

Tekeningen nodig voor verbouwing

We hebben een huis gekocht van de jaren '80 en zouden graag de benedenverdieping verbouwen/renoveren: ruimtes openbreken, extra ramen, deur verplaatsen.
donderdag 22 juni 2017

Verbouwing oud woonhuis

Verbouwing oud woonhuis met garage en indien mogelijk opdeling in twee panden. Assistentie bij verkrijging vergunning voor verbouwing liefst in twee wooneenheden. voor een wooneenheid is een tekening voorradig. Oud pand is 19 meter breed en ongeveer 9 meter diep met op de begane grond een opstal ruimte en een garage ruimte.
donderdag 22 juni 2017

Plannen tekenen en adviseren voor renovatie

Wij willen een hoeve kopen, gelegen in waardevol agrarisch gebied. Wij willen hier echter een bestemmingswijziging doorvoeren en een kleinschalige brasserie met ijssalon starten. Hiervoor nemen wij graag een architect onder de arm die wat gespecialiseerd is in de wetten en plichten van agrarisch gebied vs horeca. Wij hadden hiervoor graag plannen laten tekenen. Het gaat dus om een volledige renovatie van oude stallen naar een karakteristieke ijssalon / brasserie. De oude elementen wensen we waar mogelijk te restaureren of hergebruiken zodat het pand zijn eigen identieke karakter blijft behouden.
vrijdag 9 juni 2017

Plaatsen van raam in zijgevel

Raam komt in een zijgevel - drragende muur Er dient een stabiliteitsberekening te gebeuren annex indienen dossier.
donderdag 25 mei 2017

Schuur ombouwen tot leefruimte

Ik wil mijn schuur van 110 m² ombouwen tot leefruimte met open keuken 55m² + garage van 45m².
zondag 21 mei 2017

Architect voor bouwen van bijgebouw carport

Ontwerp, advies en vergunning voor aanbouw carport met afmetingen 12m op 6m, met spits pannendak.
woensdag 17 mei 2017

Architect voor plan dakkapel te plaatsen

Wij zouden graag een dakkapel plaatsen op ons schuin dak voor meer ruimte te maken in de bovenverdieping.
woensdag 10 mei 2017

Regularisatie van bouwvergunning

Ik heb een huis gekocht met een bijbouw dat geen bouwvergunning heeft. Afmetingen zijn 4. 35 m op 5. 50 m. Een ander probleem zou kunnen zijn dat ik 17meter diep mag bouwen. Met de bijbouw kom ik aan 18m en 35cm. De bijbouw staat er al 30 jaar. De buren hebben er geen last van. Heeft een plat dak en is met hetzelfde steen gemetseld. Ik mag geen tuinhuis zetten, wel mag ik mijn garage 15m² groter maken.
dinsdag 9 mei 2017

Scheepcontainer plaatsen als woning ipv een bestaande open bebouwing

Open bebouwing die waarschijnlijk met de grond gelijk gaat gemaakt worden en hier moet in de plaats een scheepscontainer of meerdere geplaatst worden.
dinsdag 9 mei 2017

Vergunning nodig

We willen de voorgevel van de garage veranderen en een garagepoort plaatsen.
donderdag 4 mei 2017

Ontwerpen van HOB

We zouden een half open bebouwing wensen te realiseren, 7 op 10, 2 lagen en zolder die we ook zouden kunnen gebruiken, rechte indeling, geen tierlantijntjes. Het perceel dat we op het oog hebben is 4are59ca. Voorkeur gaat uit naar vaste prijs per m2.
woensdag 3 mei 2017

Aanbouw aan woning

Richtprijs+mogelijkheden voor een aanbouw van 20m², namelijk 8m x 2,5m. We zijn momenteel aan het nadenken om over 3 jaar hier een aanbouw aan te bouwen aan de zijgevel. De zijgevel heeft een lengte van 8 meter, en aangezien we hier nog 5,5m van de perceelgrens zitten, dachten we hier nog een aanbouw aan te zetten om zo onze leefruimte te vergroten. In de zijgevel zou dan, indien mogelijk, een opening van 3 meter moeten worden gemaakt. Graag zou ik een idee krijgen met welke prijs we dan ongeveer rekening moeten houden, en welke de mogelijkheden er zijn.
maandag 1 mei 2017

Verbouwing + aanbouw garage/keuken

We willen graag een garage + keuken aan ons bestaand huis bijbouwen en een muur van het bestaande huis uitbreken om dit te verbinden. We willen ook graag weten wat we moeten aanvragen bij de gemeente hiervoor inzake vergunningen.
donderdag 27 april 2017

Architect renovatie

We zouden graag een ontwerp en kostenschatting laten maken voor een totaal renovatie van onze net aangekochte woning. De woning dateert uit het jaar 1952. Het gaat om een kangoeroe woning, waar we een gezinswoning van willen maken. Hiernaast hebben we ook hulp nodig met het aanvragen van de verbouwvergunning en de premies van renovatie werken. We willen onze woning graag energiezuinig maken en hierbij ook allerhande technieken van vernieuwbaar energie gebruiken, zoals warmtebron, isolatie van muren en vloeren, etc...
woensdag 26 april 2017

Ombouw winkel naar appartement plan tekenen

Voordien boekenwinkel leopoldwal Tongeren om te bouwen naar appartement: Voorzien van : - verwarming - badkamer - deur naar tuin - patio
dinsdag 25 april 2017

Architect hkb budgetvriendelijk bouwen

Huis met koterijen rond hoofdhuis is 10m op 6 en staat aan de straatkant in het midden daarond zijn kotterijen gebouwd straatzijde 18m en tot 15m diep in de vorm van een trapezium. Willen koterijen laten afbreken en er 1 mooi geheel van maken op het gelijkvloers denken aan +-120m2 Bouwbudget 100000€ all in
donderdag 13 april 2017

Architect gezocht voor renovatie

Hierbij zou ik raad willen vragen voor het verbouwen en uitbreiden van een woning. Het gaat hier om een vrijstaande woning van 12m breed straatkant en 11. 70m diep met een zadeldak van 6. 80m hoog. We zouden willen beginnen met eerst de gelijkvloers te renoveren (modern) en de ruwbouw boven al zetten (hout of steen). We zouden boven geen schuine daken meer willen dus we hadden gedacht van de muren te laten optrekken ofwel alles nieuw in een houtskelet te bouwen.
woensdag 12 april 2017

Architect voor opvolging verbouwing

Ik wil een ingrijpende energetische renovatie ( E-peil <60 ) van de woning van 1975 gelegen te Hasselt uitvoeren. Ik ben op zoek naar een architect die mij minimaal begeleid, aangezien de werken door mij zelf worden gecoördineerd en opgevolgd en ook een aantal technieken door zelfbouw worden verwezenlijkt. Plannen zijn reeds in gemaakt in voorontwerp, alsmede huidige woning situatie uitgetekend. Dak wordt verwijderd en daar wordt een SIP blok opgezet (of houtskelet), verder worden alle ramen en deuren vervangen en de muren aan de buitenzijde met 20 cm isolatie en crepie behandeld. Achteraan wordt het terras mee geintegreerd in de woonkamer en keuken (structurele wijziging). Huis is 18 m op 14.m.

Partners

Partners van Casius