Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Bilzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Bilzen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Bilzen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Bilzen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Bilzen:

Bouwontwerp maken

We zouden een woning gedeeltelijk willen renoveren. We willen een bijbouw laten bouwen en aanpassingen doen doorheen het huis. Het gaat om een bijbouw op het gelijkvloers waarvoor we de buitenmuur gedeeltelijk moeten uitbreken.

Plannen tekenen voor halfopen nieuwbouw

Plan voor een moderne half-open nieuwbouwwoning van ± 130m² (+ eventueel opvolging) 1verdieping,

Nieuwbouw HOB

Ik wil een ontwerp(plan) laten maken voor het bouwen van een nieuwbouw. Hulp en advies voor de nodige vergunningen is altijd welkom. De gewenste afmetingen zijn 7m op 15m met een max. Totale opp. Van 189m2. Materiaal: steen, dakpannen, ramen.

Architect voor renovatie

We zouden een woning volledig laten renoveren. We gaan het dak volledig vernieuwen en een bijbouw laten bouwen. Ook willen we advies naar een praktische indeling van het huis en de nodige materialen die we kunnen gebruiken.

Architect voor plan, bouwaanvraag en opvolging

Wij willen graag een nieuwbouw zetten. Willen graag eerst een gesprek aangaan om te kijken wat het totale kostprijs zal worden. Terrein aangekocht.

Architect voor uitbouw

Voor de volgende acties heb ik nood aan een architect: Uitbouw van 20m². Openen van steunmuren.

Losstaande garage

We zouden graag een garage bouwen van +-40m².Plan nodig voor aanvraag in te dienen in gemeente.

Opdelen van rijhuis in 2 woningen

We hebben een rijhuis gekocht dat de mogelijkheid heeft om in te delen in 2 huizen. Dit zijn redelijk grote werken en we hebben hiervoor een architect nodig. Onze bedoeling is om de 2 huizen op plan te verkopen vooralleer de werken beginnen. Daarom vragen we een uitgebreid plan. Graag zouden we een afspraak willen hebben om dit te bespreken.

Afbraak en bijbouw

Wij hebben een oud huis gekocht. Wij zouden een ruime stal willen afbreken (staat tegen de gevel van de buren) en we zouden een stuk willen bijbouwen op onze keuken en opbergruimte waar we dan een slaapkamer en een badkamer van willen maken.Plan te tekenen.