Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Genk heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Genk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Genk of directe omgeving.

120 klanten uit Genk bevelen een bij Casius in Genk aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Genk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor plannen van HOB bebouwing, tekeningen nodig voor aanbouw, plannen nodig voor extra verdieping, verbouwing zolderruimte en keuken, architect voor berekeningen en plannen totaalrenovatie, afbraak woning - parkeerplaats voor dienstvoertuigen, plannen voor zorgwoning, vernieuwen en groter maken van bijgebouw, architect gezocht voor berekeningen en plannen kleine renovatie, architect voor renovatie, plannen voor ombouwen winkelruimte naar appartement, architect steunbalk berekenen, bovenverdieping verbouwen, architect voor algemene renovatie, plan ontwerp voor aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Genk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Genk:

Regularisatie van bouwvergunning

Ik heb een huis gekocht met een bijbouw dat geen bouwvergunning heeft. Afmetingen zijn 4. 35 m op 5. 50 m. Een ander probleem zou kunnen zijn dat ik 17meter diep mag bouwen. Met de bijbouw kom ik aan 18m en 35cm. De bijbouw staat er al 30 jaar. De buren hebben er geen last van. Heeft een plat dak en is met hetzelfde steen gemetseld. Ik mag geen tuinhuis zetten, wel mag ik mijn garage 15m² groter maken.

Nieuwbouwproject uittekenen

Ik ben op zoek naar een architect voor een open bebouwing met gevelbreedte 11,25m en diepte 17m.

Plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl

Pastorijstijl met moderne touch gelijkvloers: keuken, leefruimte, bergruimte, inkomhal, toilet, dressing, vaste trap naar boven 1 ste verdieping: badkamer (bad + douche + 2 lavabo's), toilet, 3 slaapkamers, dressing, vaste trap naar de zolder. Gelijkvloers = 9m op 17m 1 ste verdiep = 9 m op 12 m. Wij kunnen bijna alles zelf doen (enkel elektriciteit en pleisterwerk niet)

Verbouwen van huis naar 2 woningen met bijbouw

Ik wil mijn huis laten verbouwen in twee woningen met bijbouw. Het gaat om het stucwerk op de isolatie op de buitenmuur wanden en plafonds die hout zijn naar beton te vervangen op de begane grond. Daarnaast wil ik nieuwe veranda. Radiatoren waarvan deel vloerverwarming en elektriciteit eventueel met domotica laten verbouwen.

Nieuwbouw tekenen

Wij hebben een grond gekocht en zijn van plan om binnenkort te bouwen. Hiervoor hebben wij natuurlijk eerst een plan nodig. Er kan gebouwd worden met een voorgevel van 8 m en een diepte van 15 m. De bovenverdieping heeft een bouwdiepte van 12meter. Adres aan de architect om verder af te spreken.

Bouwontwerp te laten uittekenen

De afmeting is 9m op 17m voor gelijksvloer, 9m op 12m voor verdieping. Geen kelder, wel zolder met hellend dak (25° - 45°). Max kroonlijsthoogte = 6,5m Boven 3 slaapkamers, 1 badkamer (met wc) en een dressing. Beneden: open leefruimte met keuken, aparte berging, eventueel aansluitend een bureel. Stijl: Pastorie met moderne touch. Adres na te vragen.

Architect gezocht voor hob nieuwbouw pastorij

Wij zijn op zoek naar een goede architect die ons huis wilt uittekenen. Wij vinden de pastorijstijl mooi, met industriële look. Aangezien we beperkt zitten qua oppervlakte (7m breedte, lengte 17 dacht ik), hadden we graag creatieve ideeën willen opdoen.

Nieuwbouw moderne stijl

Wij hebben grond gekocht in Genk met een bouwoppervlakte van ongeveer 270m² max (lot6 op de foto in bijlage). We zouden graag een woning in moderne stijl bouwen met veel ramen, strakke lijnen maar toch een warme uitstraling. We zoeken een architect om ons plan te tekenen en ons te begeleiden in de bouw van ons huis. Verkavelingsplan beschikbaar.

Architect voor plannen verbouwen terras

Architect tekenen van plannen: Heb een herenhuis met volledige aparte ingang stroom water en verwarming (feitelijk gezien een volledige aparte woning) maar volgens de de wooncode moet ik een private buitenruimte hebben. Dus ik vraag een offerte voor een aanmaak van een terras van 9 m².op eerste verdiep en hulp met de nodige stedenbouwkundige vergunning met positief advies uiteraard. Graag ter plaatse komen zien om te zien naar advies-idee.

Renovatie te Genk-bouwplan

We zijn opzoek naar een architect die ons kan helpen om een visie te krijgen hoe we onze oude woning het best kunnen renoveren (totaal renovatie). Er zou ook een nieuw bouwplan moeten uitgetekend worden.Adresgegevens bij afspraak.

Pastorijstijl nieuwbouw woning

Het betreft een pastorijstijl nieuwbouw woning

Renovatie achterbouw en plan aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw (keuken) tussen het huis en bestaande achterbouw. De bestaande achterbouw is vergund. De gewenste afmetingen van de te bouwen aanbouw zijn 6,32m op 3,50m. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning als ook bij het tekenen van het plan. Er bestaan geen plannen van de huidige woning. Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor de nodige berekeningen en goedkeuren van het plan.

Renovatie van oude naar moderne, tijdloze woning

Mijn vriend en ik staan op het punt om een ouder huis aan te kopen. Graag zouden we deze woning willen verbouwen tot een moderne maar toch tijdloze woning. We hebben een idee over hoe we dit willen aanpakken. We hebben echter geen plan van het huis, geen idee hoeveel dit ons allemaal kan kosten en ook geen idee hoeveel een architect ons zal kosten.

Plan renovatie/verbouwing veranda en bergruimte.

We zijn op zoek naar een architect die ons een plan wil tekenen voor de renovatie/verbouwing van een veranda (momenteel met golfplaten) en een bergruimte. Momenteel zijn deze ruimtes zonder fundering gebouwd en hebben we last van vochtproblemen. We zouden ze willen afbreken en terug opbouwen en voorzien van een plat dak. We hebben geen plannen van ons huis, het bouwjaar dateert van 1956. We zijn ook op zoek naar advies omdat één muur van de te verbouwen ruimte op de scheidingslijn van de bouwgrond staat.

Renovatie

Wij gaan onze keuken vergroten met een veranda. Hebben alle plannen ontvangen van onze verandabouwer maar deze zijn voor de gemeente Genk niet voldoende. Moeten een plan van een architect bezorgen + document "Melding van handeling in of aan gebouwen met toepassing Vlaamse Codex Ruimtelijke ordening" moet door een architect ingevuld worden. Veranda is 2,5 op 4 m groot. Kunnen jullie mij een offerte bezorgen.

Regularisatie

Ik heb een wijkhuis gekocht en ben met de verbouwingen begonnen die voltooid zijn maar waar nu een pv voor is opgemaakt. Ik zoek een architect die hier kennis over heeft en mij daarbij wil helpen. Het gaat over een voorgevel en een uitbreiding van de achtergevel van ongeveer 6 vierkante meter, beide op de eerste verdieping.

Nieuwbouw woning

we zijn op zoek naar een architect die met ons in een nieuw project wil starten voor eengezinswoning te bouwen. Dit samen met een bouwgroothandel en bouwonderneming. Liefst iemand uit limburg - geen interieur architect

Verbouwingswerken

Wij zijn van plan om een aantal verbouwingwerken uit te voeren aan onze woning gelegen te Genk, en hiervoor zouden we graag beroep doen op een architect. Het grondplan moet opnieuw worden uitgetekend en er dient een vergunnings aanvraag te worden gedaan. U mag me contacteren via email of op GSM.

Plan v/h huis en dakrenovatie

Het huis is gebouwd in 1948 en daar is geen plan van beschikbaar, daarom zou het plan moeten getekend worden. En het veranderen van de structuur van het dak (uitbereiding van een erker aan de achterzijde van de woning).