Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl:

Plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl

Pastorijstijl met moderne touch gelijkvloers: keuken, leefruimte, bergruimte, inkomhal, toilet, dressing, vaste trap naar boven 1 ste verdieping: badkamer (bad + douche + 2 lavabo's), toilet, 3 slaapkamers, dressing, vaste trap naar de zolder. Gelijkvloers = 9m op 17m 1 ste verdiep = 9 m op 12 m. Wij kunnen bijna alles zelf doen (enkel elektriciteit en pleisterwerk niet)
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl uit heel België:

Tekenen van plan voor achterbouw

Voor het slopen van ons bestaand los aangebouwd kot op het eerste verdiep zijn wij op zoek naar een architect die de plannen wil tekenen voor onze nieuwe aanbouw plat dak. De volledige aanbouw zou zonder vergunning enkel met melding kunnen maar om het kotje boven af te breken hebben we deze vergunning wel nodig volgens de wet.

Plan maken voor regularisatie

Wij dienen een plan voor te leggen bij de gemeente voor een regularisatie vergunning, en willen op een stuk plat dak een hellend dak plaatsen + onze gevel bekleden met steenstrips. Graag plan huis tekenen.

Tekenen van plan woning en advies over renovatiewerken

Ik ga binnenkort een woning kopen , akte wordt getekend in oktober..Het gaat om een hoevetje die gerenoveerd is geweest in 1991 te Pepingen en ik zou enkele renovatiewerken willen laten uitvoeren op een veilige manier! Er is alléén een grondplan van het terrein maar geen echte plan van de woning zelf.

Draagbalk steken

Ik wil een draagbalk laten steken die het woon en keuken gedeelte met elkaar verbindt. De architect zal een plan laten tekenen met de juiste berekeningen.

Architect nodig voor dossier uitbreken dragende muur

Wij zijn op zoek naar een architect goed om op plan uit te tekenen en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Het gaat om uitbreken van een dragende muur.

Plan tekenen voor B&B met kamer aangepast voor rolstoelgebruikers

Wens andere kamer indeling, bestemd voor inrichting van B&B : kamer / badkamer / toilet. Evenals inrichting van kamer voor revalidatie klanten ( aangepast voor rolstoel gebruikers )

Tekenen plan voor plaatsen nieuwe garage

Ik wil een nieuwe garage zetten, iets verder naar achter en iets hoger zodat de camionet ook onder het dak in kan. Garage word dan een 7 tal meter op 4,5 meter met het dak dat dan een 15 m lang word zodat de camionet daar nog onder kan staan. Dus de nok zal snel een 5 m hoog moeten zijn.

Tekenen van plan voor verbouwing renovatie woning

Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen. Met het uit tekenen van onze renovatie woning. Daar wij nog nooit met een architect hebben moeten werken hebben we geen idee hoe dit in ze werk gaat , welke tijdspanne hier voor wordt voorzien, welke info jullie nodig hebben En wat het je kostenplaatje is. We zijn al een groot deel begonnen met afbreken en liggen nu stil met de werken dus is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk zou kunnen gedaan worden. Wij weten al welke ruimtes waar moeten komen.

Partners

Partners van Casius