Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl:

Plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl

Pastorijstijl met moderne touch gelijkvloers: keuken, leefruimte, bergruimte, inkomhal, toilet, dressing, vaste trap naar boven 1 ste verdieping: badkamer (bad + douche + 2 lavabo's), toilet, 3 slaapkamers, dressing, vaste trap naar de zolder. Gelijkvloers = 9m op 17m 1 ste verdiep = 9 m op 12 m. Wij kunnen bijna alles zelf doen (enkel elektriciteit en pleisterwerk niet)
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl uit heel België:

Bouwkundig plan tekenen

Indienen bouwkundig plan bij de stad teneinde de goedkeuring voor het erkennen van 2 wooneenheden die 3 entiteiten zijn in een ons pand

Tekenen van plan woning

Architect gezocht om vanaf ontwerp op basis van modelplan Lithouse Nederland enkel plannen te tekenen.

Plannen en vergunningen tekenen

Wij zouden graag onze garage laten heropbouwen want deze is momenteel volledig afgebroken. Dit betreft een aanbouw tegen de gemeenschappelijke muur van de gebuur, met deels hellend dak en deels plat dak. Garage zou 11 m lang worden op 5 m breed en staat los van de woning. Hiervoor is geen bouwvergunning nodig gezien het om een renovatie gaat. Daarnaast zouden we graag nog aanbouwen tegen de achtergevel van de bestaande woning. Deze uitbouw zou 7,5 m lang worden op 5 m breed. Hiervoor dient ook geen bouwvergunning te worden aangevraagd gezien het minder is dan 40 m², maar we hebben wel een meldingsplicht en dus een plan nodig.

Architect voor renovatie & opvolging

Renovatie OB van 1964. Wegnemen van dragende muur en poutrel steken. Vergroten van raamopeningen. Plaatsing niet dragende muren voor indeling ruimte. Nieuwe vloer, verwarming, sanitair, elektriciteit. Isolatie gevel, vloer en dak. Nieuwe gevelbekleding. Plaatsen carport. Ben op zoek naar architect voor deze aanpassingen renovatiewerken. Tekenen nieuw plan (bestaand plan in zeer goede staat). Indienen bouwaanvraag. Opvolging van de werken. Liefst moderne stijl. De bouwplannen van het huis zijn in mijn bezit en in goede staat. Naast afbraakwerken zal ik voor alles een aannemer nodig hebben.

Architect voor uittekenen en vergunning verticale uitbreiding

Wij gaan een huis uitbreiden en willen hiervoor graag een extra verdieping plaatsen van zo een 9 meter. Om deze aanpassing te doen hebben we een bouwvergunning nodig. We zoeken een architect om de vergunning te voorzien en het plan uit te tekenen.

Architect voor plan en bouwaanvraag

Keuken is platform en zou dat volledig verhogen tot extra verdiep voor 2 extra kamers. Het zijn 3 buitenmuren en 2 binnenmuren in houtskelet of staalbouw is enkel om het plan te tekenen ( heb de huidige plannen op computer om daar op verder te werken) en indienen bouwaanvraag

Plan voor bouwen van atelier

Wij willen graag een losstaande atelier bouwen van 50m2. Voorzien van elektriciteit en verlichting. Wij weten hoe we het willen. Nu enkel nog een architect om ons te helpen met het tekenen van het plan en de bouwaanvraag.

Plan en bouwaanvraag voor nieuwbouw

Ik ben op zoek naar een architekt voor plan uit te tekenen van een kleine budgetvriendelijke woning van 6are. Enkel plan tekenen en bouwaanvraag indienen. Beperkte opvolging

Partners

Partners van Casius