Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl:

Plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl

Pastorijstijl met moderne touch gelijkvloers: keuken, leefruimte, bergruimte, inkomhal, toilet, dressing, vaste trap naar boven 1 ste verdieping: badkamer (bad + douche + 2 lavabo's), toilet, 3 slaapkamers, dressing, vaste trap naar de zolder. Gelijkvloers = 9m op 17m 1 ste verdiep = 9 m op 12 m. Wij kunnen bijna alles zelf doen (enkel elektriciteit en pleisterwerk niet)
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl uit heel België:

Ombouw winkel naar appartement plan tekenen

Voordien boekenwinkel leopoldwal Tongeren om te bouwen naar appartement: Voorzien van : - verwarming - badkamer - deur naar tuin - patio

Bestaande garage vergroten plan nodig

Ik zou graag een plan laten tekenen voor mijn bestaande garage die vergroot zou moeten worden. Naast mijn garage is op mijn grond nog een weg naar achter toe die niet gebruikt word dus de garage zou breder moeten worden.

Plan tekenen voor een verbouwing

Totale renovatie. Kine praktijk in verwerken. Veel daglicht binnen, ruimte creëren. Hoeveel kost het om een plan te laten maken?

Plan tekenen voor een verbouwing

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ook heb ik hulp en advies nodig voor de aanvraag van de juiste vergunning. De afmetingen van de aanbouw zijn ongeveer 2. 80m op 3. 80m en zou een plat dak bevatten met eventuele lichtstraat, ook de twee kleine ramen aan de achtergevel zouden vervangen worden door één groot gevelraam, de gevel is 10m. De aanbouw komt tegen de muur van de buren, ons huis is een gesloten bebouwing.

Plan nodig voor bouwvergunning

Plannen tekenen voor een rijwoning (gevelbreedte van 4.7m) voor bouwvergunning.

Plan tekenen voor een verbouwing

Ik wil mijn bestaand dakje laten rechttrekken zodanig dat je een uitkijk hebt, maar mijn dakje is maar drie meter breed. Het huisje staat tussen twee huizen met een verdieping hoger en van die uitkijk zou ik dan mijn badkamer maken.

Plan tekenen voor een verbouwing

Ik zoek een architect om onze plannen te bespreken. Ik had graag een architect gevonden die een plan tekent voor een verbouwing (renovatie) conform de vergunningseisen van de gemeente. Het betreft de een voorbouw van 7m op 7m en een hoogte van +/- 7m. Deze wordt afgebroken en volledig nieuw teruggezet. Ook graag hulp en advies bij het aanvragen van de nodige vergunningen.

Architect voor tekenen van plan voor bouwaanvraag houten carport

Wij willen een carport met tuinberging plaatsen van 80m² en hebben hiervoor een bouwvergunning nodig.

Partners

Partners van Casius