Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl:

Plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl

Pastorijstijl met moderne touch gelijkvloers: keuken, leefruimte, bergruimte, inkomhal, toilet, dressing, vaste trap naar boven 1 ste verdieping: badkamer (bad + douche + 2 lavabo's), toilet, 3 slaapkamers, dressing, vaste trap naar de zolder. Gelijkvloers = 9m op 17m 1 ste verdiep = 9 m op 12 m. Wij kunnen bijna alles zelf doen (enkel elektriciteit en pleisterwerk niet)
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl uit heel België:

Architect voor plan en bouwaanvraag

Keuken is platform en zou dat volledig verhogen tot extra verdiep voor 2 extra kamers. Het zijn 3 buitenmuren en 2 binnenmuren in houtskelet of staalbouw is enkel om het plan te tekenen ( heb de huidige plannen op computer om daar op verder te werken) en indienen bouwaanvraag

Plan voor bouwen van atelier

Wij willen graag een losstaande atelier bouwen van 50m2. Voorzien van elektriciteit en verlichting. Wij weten hoe we het willen. Nu enkel nog een architect om ons te helpen met het tekenen van het plan en de bouwaanvraag.

Plan en bouwaanvraag voor nieuwbouw

Ik ben op zoek naar een architekt voor plan uit te tekenen van een kleine budgetvriendelijke woning van 6are. Enkel plan tekenen en bouwaanvraag indienen. Beperkte opvolging

Architect plan tekenen en en vergunningen houtskeletbouw

Wij zijn op zoek naar een architect voor een plan te tekenen voor een uitbouw houtskeletbouw van 4 op 5 m. Naast het plan hebben wij ook de nodige vergunningen hiervoor nodig.

Plan tekenen voor nieuwbouw

Ik wil een plan laten opmaken voor moderne nieuwbouw met 2 lagen met plat dak en zonder garage. Het zou gaan om een nieuwbouw van ongeveer 200 m².

Plan tekenen voor regularisatie

Graag hadden wij plan laten uittekenen van ons huis voor reguralisatie.

Architect voor bouwaanvraag

Ik ben op zoek naar een architect voor uitbreiding / renovatie van mijn badkamer. Het is enkel nodig om een plan te tekenen, de bouwaanvraag etc. Wordt verder geregeld door mijn schoonbroer

Architect voor Verbouwing

Voor onze verbouwing zijn wij op zoek naar een architect. Wat wij verlangen is : tekenen van plan In orde maken van alle papierwerk t.a.v. Gemeente Diepenbeek Studie n.a.v. weghalen steun-muur(wordt poutrel). Wij zorgen voor alle aannemers voor deze verbouwing.

Partners

Partners van Casius