Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl:

Plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl

Pastorijstijl met moderne touch gelijkvloers: keuken, leefruimte, bergruimte, inkomhal, toilet, dressing, vaste trap naar boven 1 ste verdieping: badkamer (bad + douche + 2 lavabo's), toilet, 3 slaapkamers, dressing, vaste trap naar de zolder. Gelijkvloers = 9m op 17m 1 ste verdiep = 9 m op 12 m. Wij kunnen bijna alles zelf doen (enkel elektriciteit en pleisterwerk niet)
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl uit heel België:

Dossier indienen voor bouwvergunning

Wil zelf plan ontwerp tekenen van te renoveren kleine woning en zelf uitvoeren. Juist een architect nodig voor dossier in te dienen.

Plannen voor nieuwbouw

Ik zou een plan laten tekenen voor een nieuwbouw HOB. Hieromtrent heb ik een architect nodig. De bouwgrond is 5,50 a. Ik heb ook een paar vragen ivm procedures van de bouwaanvraag en verloop.

Plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie

Ik zoek een architect. Ik had graag een architect gevonden die een plan tekent voor een verbouwing/renovatie conform de vergunningseisen van de gemeente. Het betreft een horecazaak. Volledige gelijkvloers zou moeten omgebouwd worden + voorgevel. Ook graag hulp en advies bij het aanvragen van de nodige vergunningen.

Ombouw winkel naar appartement plan tekenen

Voordien boekenwinkel leopoldwal Tongeren om te bouwen naar appartement: Voorzien van : - verwarming - badkamer - deur naar tuin - patio

Bestaande garage vergroten plan nodig

Ik zou graag een plan laten tekenen voor mijn bestaande garage die vergroot zou moeten worden. Naast mijn garage is op mijn grond nog een weg naar achter toe die niet gebruikt word dus de garage zou breder moeten worden.

Plan tekenen voor een verbouwing

Totale renovatie. Kine praktijk in verwerken. Veel daglicht binnen, ruimte creëren. Hoeveel kost het om een plan te laten maken?

Plan tekenen voor een verbouwing

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ook heb ik hulp en advies nodig voor de aanvraag van de juiste vergunning. De afmetingen van de aanbouw zijn ongeveer 2. 80m op 3. 80m en zou een plat dak bevatten met eventuele lichtstraat, ook de twee kleine ramen aan de achtergevel zouden vervangen worden door één groot gevelraam, de gevel is 10m. De aanbouw komt tegen de muur van de buren, ons huis is een gesloten bebouwing.

Plan nodig voor bouwvergunning

Plannen tekenen voor een rijwoning (gevelbreedte van 4.7m) voor bouwvergunning.

Partners

Partners van Casius