Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl:

Plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl

Pastorijstijl met moderne touch gelijkvloers: keuken, leefruimte, bergruimte, inkomhal, toilet, dressing, vaste trap naar boven 1 ste verdieping: badkamer (bad + douche + 2 lavabo's), toilet, 3 slaapkamers, dressing, vaste trap naar de zolder. Gelijkvloers = 9m op 17m 1 ste verdiep = 9 m op 12 m. Wij kunnen bijna alles zelf doen (enkel elektriciteit en pleisterwerk niet)
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan tekenen halfopen bebouwing nieuwbouw pastorijstijl uit heel België:

Plan tekenen voor aanpassing woning

Graag het plan van ons huis tekenen met een aanvraag (in bouwdienst van het stadhuis Mechelen) van verandering gevel (garagepoort als inkomdeur te gebruiken, maar de eerste bedoeling is te isoleren,natuurlijk).

Plan maken voor bijgebouw

Plan tekenen: Een bijbouw van 5 op 7 om de leefkeuken in onder te brengen. Met plat dak epdm en lichtkoepel. Bestaand muur woning en op te bouwen muur.

Tekenen van plan voor achterbouw

Voor het slopen van ons bestaand los aangebouwd kot op het eerste verdiep zijn wij op zoek naar een architect die de plannen wil tekenen voor onze nieuwe aanbouw plat dak. De volledige aanbouw zou zonder vergunning enkel met melding kunnen maar om het kotje boven af te breken hebben we deze vergunning wel nodig volgens de wet.

Plan maken voor regularisatie

Wij dienen een plan voor te leggen bij de gemeente voor een regularisatie vergunning, en willen op een stuk plat dak een hellend dak plaatsen + onze gevel bekleden met steenstrips. Graag plan huis tekenen.

Tekenen van plan woning en advies over renovatiewerken

Ik ga binnenkort een woning kopen , akte wordt getekend in oktober..Het gaat om een hoevetje die gerenoveerd is geweest in 1991 te Pepingen en ik zou enkele renovatiewerken willen laten uitvoeren op een veilige manier! Er is alléén een grondplan van het terrein maar geen echte plan van de woning zelf.

Draagbalk steken

Ik wil een draagbalk laten steken die het woon en keuken gedeelte met elkaar verbindt. De architect zal een plan laten tekenen met de juiste berekeningen.

Architect nodig voor dossier uitbreken dragende muur

Wij zijn op zoek naar een architect goed om op plan uit te tekenen en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Het gaat om uitbreken van een dragende muur.

Plan tekenen voor B&B met kamer aangepast voor rolstoelgebruikers

Wens andere kamer indeling, bestemd voor inrichting van B&B : kamer / badkamer / toilet. Evenals inrichting van kamer voor revalidatie klanten ( aangepast voor rolstoel gebruikers )

Partners

Partners van Casius