Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bestemmingswijziging aanvragen:

Bestemmingswijziging aanvragen

Naar aanleiding van opstart van een hondentrimsalon heb ik hulp nodig bij het aanvragen van een bestemmingswijziging.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestemmingswijziging aanvragen uit heel België:

Bestemmingswijziging winkel regulariseren

Het indienen van een regularisatie voor een bestemmingswijziging van een winkel. Dit voor lichtreclame, een verbouwde zolder,...

Bestemmingswijziging aan te vragen

Verbouwing van huidige garage naar kinder-kinepraktijk.

Bestemmingswijziging woning en handelspand

Op zoek naar een architect voor de bestemmingswijziging van een gebouw. Vroeger was dit een gebouw en een handelspand, nu twee woningen en een pand.

Bestemmingswijziging aanvragen voor pand

Wij zijn voor de verbouwing van een winkel tot woning. Daarbij moet de achterbouw van het pand worden afgebroken en opnieuw worden opgebouwd (30 m²) en zullen de nodige ingrepen voorzien moeten worden om de gevel aan te passen aan een woning (winkelramen vervangen). In het achterste deel van de woning zouden we de houten vloer van ongeveer 20m² willen vervangen door een vloer in beton (eventueel met potten en balken). De totale verbouwing omvat een grondoppervlak van ongeveer 70m².

Vergunning voor bestemmingswijziging

Ik wil plannen voor een vergunning voor een bestemmingswijziging van een 1-gezinswoning naar 4 appartementen en handelsgelijkvloers in Molenbeek.

Plannen tekenen en adviseren voor renovatie

Wij willen een hoeve kopen, gelegen in waardevol agrarisch gebied. Wij willen hier echter een bestemmingswijziging doorvoeren en een kleinschalige brasserie met ijssalon starten. Hiervoor nemen wij graag een architect onder de arm die wat gespecialiseerd is in de wetten en plichten van agrarisch gebied vs horeca. Wij hadden hiervoor graag plannen laten tekenen. Het gaat dus om een volledige renovatie van oude stallen naar een karakteristieke ijssalon / brasserie. De oude elementen wensen we waar mogelijk te restaureren of hergebruiken zodat het pand zijn eigen identieke karakter blijft behouden.

Aanvraag bestemmingswijziging

Het betreft hier een deel van een gebouw met 2 appartementen die vergund zijn als zijnde 1 woning en die moeten vergund worden zoals ze nu zijn ttz 2 appartementen, de verbouwingen die hiervoor moeten gedaan worden zijn: het vergroten van een bestaand raam naar een schuifraam en het plaatsen van een balkon en natuurlijk het nodige papierwerk voor de vergunningen te verkrijgen.

Omvormen hal naar garage

Ik heb een deur bestaande uit 3 panelen. Deze deur is recent. Bij de gemeente heb ik een bestemmingswijziging gevraagd naar wonen. De voorwaarde is om van de hal een parkeerplaats te maken. Hiervoor moeten alle panelen van de deur open om een auto binnen te rijden. Het rechtse paneel langs de binnenzijde is een vast paneel. Als dit paneel open kan, kan ik met de wagen binnen rijden.