Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Halen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Halen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Halen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Halen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Halen:

Plan en advies verhoging van dak

Ik woon nu in een open bebouwing en wil mijn dak verhogen en daar een tweede woning van maken. Ik weet nu dat ik 2,5 meter hoger mag bouwen en daarbovenop een dak. dus veel mogelijkheden.

Architect gezocht voor een klein project

Ik ben in het bezit van een woning in Halen waaraan ik aanpassingswerken wil uitvoeren. Een bouwvergunning voor renovatie werd in 2003 uitgereikt aan de vorige eigenaar. Ik beschik over deze vergunning alsook over de plannen van de architect destijds. Werken die ik wens uit te voeren: 2 sectionale poorten verwijderen uit de garage (zijgevel), de opening omhoog metsen en vervangen door ramen. Een raam in de achtergevel verwijderen en de opening breder maken. Dit is een dragende muur en hier wil ik een poort in plaatsen. regularisatie: De oorspronkelijke oude woning werd deels gerenoveerd door de vorige eigenaar, er werd eveneens een stuk nieuwbouw geplaatst zowel achter als langs het huis. Het bouwvolume van de oorspronkelijke vergunning werd gerespecteerd.

Ontwerp verbouwing garage naar keuken en badkamer

Ik zou graag een ontwerp willen voor ombouw garage tot keuken/gelijksvloer, eerste verdieping van badkamer. Deze ruimten zijn leeg en niet geisoleerd, geen deftige vloer. Momenteel zeer stijle trap, wensen te veranderen (minder stijl maken). Openmaken van 1 muur naar keuken/ living. Nieuwe garage aan zijkant van het huis. Laatste project is de achterbouw een heel nieuw leven geven. (werkruimte, massageruimte, indien kan sauna,douch mogelijkheid )

Renovatie / uitbreiding woning

Wij plannen een aantal renovaties aan onze woning uit te voeren en zoeken een architect dewelke ons kan helpen tot een creatieve totaaloplossing te komen. To do : nieuwe keuken mits uitbreken tussenmuur living/keuken ; veranda of bijbouw achteraan huis ; extra kamer op 1ste verdieping maken ; ... Geïnteresseerde architecten mogen steeds contact opnemen voor een verkennend gesprek ter plaatse.

Renovatie

Renovatie van een vierkantshoeve. Uittekenen van plan en de bouwaanvraag doen. adresgegevens bij afspraak