Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor architect gezocht voor een klein project:

Architect gezocht voor een klein project

Ik ben in het bezit van een woning in Halen waaraan ik aanpassingswerken wil uitvoeren. Een bouwvergunning voor renovatie werd in 2003 uitgereikt aan de vorige eigenaar. Ik beschik over deze vergunning alsook over de plannen van de architect destijds. Werken die ik wens uit te voeren: 2 sectionale poorten verwijderen uit de garage (zijgevel), de opening omhoog metsen en vervangen door ramen. Een raam in de achtergevel verwijderen en de opening breder maken. Dit is een dragende muur en hier wil ik een poort in plaatsen. regularisatie: De oorspronkelijke oude woning werd deels gerenoveerd door de vorige eigenaar, er werd eveneens een stuk nieuwbouw geplaatst zowel achter als langs het huis. Het bouwvolume van de oorspronkelijke vergunning werd gerespecteerd.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Halen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor architect gezocht voor een klein project uit heel België:

Houten gevelbekleding plaatsen

Het betreft hier een houten chalet die gebruikt wordt als recreatiewoning. Buitenmuur ga ik verwijderen en wil nieuwe gevelbeplating aanbrengen en de spouw isoleren. Het te bekleden oppervlak is nu nog klein omdat ik dit project in fases wil aanpakken. Eerst de westelijke wand van ongeveer 30 m2.

Plaatsen gevelplint in blauwe hardsteen

Renovatie project. Reconstructie van oorspronkelijk gevel met onderaan blauwe steen gevelplint, trapje in blauwe steen, en vensterbank in blauwe steen.

Aanvragen vergunning van reeds getekende plannen

reeds getekende plannen van rijwoning te Zelzate . RENOVATIE PROJECT zoek architect voor het afhandelen van dit dossier ben zelf bouwkundig tekenaar

Houten afsluiting plaatsen

ca 30 lopende meter - afsluiting perceel buren (momenteel nog haag) - hoogte 1m80 Project wordt in overleg met de buren uitgevoerd. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Fundering en betonplaat gieten voor tuinhuis

Wij willen een tuinhuis bouwen van ca 3m breed en 6m lang, deze zal ook dienen als garage voor onze twee moto's. De fundering moet uitgegraven worden en betonplaat gegoten; rekening houdend met elektriciteit, geen water. Wij hebben geen strakke timing voor ons project, maar graag zouden we vóór december een tuinhuis hebben staan.

Badkamer renoveren

Wij gaan zeer binnenkort de badkamer renoveren. Het gaat om het slopen van de oude badkamer, verplaatsen van wc, plaatsen van een muurtje, verplaatsen en aanleggen van kranen, stucen van de wanden met cement stuc, installeren van kranen inloop douche badkamermeubel, leggen van een tegelvloer en het maken van een verlaagd plafond met inbouwspots. En dan uiteindelijk alles afmonteren en kitten. Kortom een complete renovatie in een ruimte van 3,60 x 2,55 mrt. Start van het project: medio juli 2019

Betonnen afsluiting zetten

Het is een achtertuinproject. Drie zijden waren gesloten toen we het huis kochten en we willen het nu volledig afsluiten. Het project gaat over het sluiten van een zijde van ongeveer 22 meter, 2 meter hoogte. De plot heeft een kleine helling, het is bijna vlaak. Wat cementknippen om op de platen en de palen naast het huis en aan het verre uiteinde te passen zal nodig zijn.

Natuurlijke tuinafsluiting plaatsen 25m

Een natuurlijke tuinafsluiting uit hetzij gevlochten wilg, hazelaar of kastanje. Eventuele alternatieve voorstellen zijn welkom. Project is een rechte afscheiding van ca. 25 meter lang en min. 220 cm hoog. Vanuit de tuinen is er geen rechtstreekse toegang tot de straat, maar er kan gepasseerd worden door een ruime garage met voldoende manoeuvreerruimte.