Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Hasselt of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
tekeningen nodig voor nieuwbouw, tekeningen nieuwbouw, totale verbouwing van huis uittekenen, tekeningen nieuwbouw, architect voor nieuwbouwproject, plannen tekenen voor nieuwbouw, renovatie en bijbouw uittekenen, aanvraag voor winkelpand te veranderen in ruim appartement, architect nodig voor afbraak varkensstallen, dossier in te dienen, dossier op te maken, vergunning voor uitbreiding nodig, architect voor bouwaanvraag, renovatie uittekenen en regularisatie veranda, bouwaanvraag renovatie rijwoning

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hasselt:

Verbouwing uittekenen

Wij hadden graag een ontwerp laten tekenen voor verbouwingen.

Tekeningen voor renovatiewerken en bouwvergunning

Architect : Het is een half open bebouwing huis van 1959. Wij willen een petrel laten steken tussen 2 livingen van 4 x 4 m, in de keuken en veranda moet 1 grote open ruimte worden van 6 m x 7 m waar dan nieuw keuken in komt met schuifraam van 3 m en deur met zicht in de tuin ,het dak moet volledig vernieuwd worden naar 1 geheel wat nu in 2 delen is , er moet dan ook volledig nieuw stroomkabels gelegd worden en afvoer wc keuken , we hebben ook een wateropvangput voor regenwater van 2 x 2 x 2 m waar we gebruik van willen maken ( wc doorspoelen en tuin besproeien )

Plan ontwerp voor aanbouw

Ik heb contact genomen met vergunningen in Hasselt en ik zou tot nog 5 m kunnen aanbouwen aan mijn woning. Het is voor een aparte ruimte te maken voor mijn moeder die zorg nodig heeft en niet meer allèèn kan wonen.

Architect nodig voor renovatie achtergevel

Ik zoek een architect voor een renovatieproject: - Vergroten van een raam in achtergevel - Ontwerp van aanbouw in achtergevel (ongeveer 15-20m2) - Advies voor vergunningen

Plannen hertekenen appartement twee verdiepingen

Ik zou de plannen van een appartementsgebouw moeten laten hertekenen omdat deze niet in overeenstemming zijn met de werkelijkheid en er bovendien is bijgebouwd.

Architect voor regularisatie plannen

Er is een bouwvergunning van 2004 voor de verbouwing van een bestaand handelspand tot kantoren en nieuwe appartementen erop. Thans blijkt dat deze appartementen beperkte afwijkingen hebben van de vergunde plannen. ( achtermuur verplaatst, tuinbergingen anders en bijkomend gebouwd, afsluitingsmuur terrassen verplaatst.... ) Het gaat om 3 verdiepingen (elk +/- 600 m²) Er bestaan volledige grondplannen van de correcte bestaande toestand (en uiteraard van de vergunde). Voor de regularisatie van één en ander dienen deze overgetekend en dient er een aangepaste doorsnede nieuw getekend.

Opvolging verbouwing halfopen bebouwing

We hebben recent een te renoveren huis gekocht te Hasselt. Het huis is gebouwd in 1963. Bijgevolg gaan we een bijna totaal-renovatie uitvoeren, waarbij we naar een energie duurzaam huis wensen te gaan. We zoeken een betaalbare architect die ons kan helpen met het coördineren en ontwerpen van de werken.

Architect nodig voor verbouwing

Ik had graag een offerte van A. En B. , betreffende een verbouwing van onze vrijstaande ééngezinswoning : 1. Voorontwerp 2. Het opstellen van het administratief dossier voor het verkrijgen van een bouwvergunning

Tekeningen nodig voor verbouwing

We hebben een huis gekocht van de jaren '80 en zouden graag de benedenverdieping verbouwen/renoveren: ruimtes openbreken, extra ramen, deur verplaatsen.

Architect renovatie

We zouden graag een ontwerp en kostenschatting laten maken voor een totaal renovatie van onze net aangekochte woning. De woning dateert uit het jaar 1952. Het gaat om een kangoeroe woning, waar we een gezinswoning van willen maken. Hiernaast hebben we ook hulp nodig met het aanvragen van de verbouwvergunning en de premies van renovatie werken. We willen onze woning graag energiezuinig maken en hierbij ook allerhande technieken van vernieuwbaar energie gebruiken, zoals warmtebron, isolatie van muren en vloeren, etc...

Architect voor opvolging verbouwing

Ik wil een ingrijpende energetische renovatie ( E-peil <60 ) van de woning van 1975 gelegen te Hasselt uitvoeren. Ik ben op zoek naar een architect die mij minimaal begeleid, aangezien de werken door mij zelf worden gecoördineerd en opgevolgd en ook een aantal technieken door zelfbouw worden verwezenlijkt. Plannen zijn reeds in gemaakt in voorontwerp, alsmede huidige woning situatie uitgetekend. Dak wordt verwijderd en daar wordt een SIP blok opgezet (of houtskelet), verder worden alle ramen en deuren vervangen en de muren aan de buitenzijde met 20 cm isolatie en crepie behandeld. Achteraan wordt het terras mee geintegreerd in de woonkamer en keuken (structurele wijziging). Huis is 18 m op 14.m.

Ontwerpen inrichting club

Ik wil een ontwerp laten maken voor de inrichting van een bar/privé club te Hasselt. Dat wil zeggen van kleuren, aankoop meubels, enzovoort met andere woorden een totaalpakket.

Uitbreiden van een achterbouw

Het gaat om het uitbreiden aan de achterzijde van de woning.We willen een uitzicht op de tuin hebben. Onze gedachten is om van achteren uit te breiden met veel glas zodat we de tuin kunnen zien. Momenteel staat hier nu ook een schuur, deze zou dan gedeeltelijk moeten afgebroken worden.

Extra verdieping bouwen op bungalow

Onze woning is een bungalow met zolder, waarop je evenwel enkel in het midden kan recht staan (het dak is een tentdak in L-vorm, zonder rechte muur). Wij zouden graag een extra volwaardige verdieping creëren. Dit al dan niet met behoud van een zolder (extra verdieping met zolder er bovenop of gewoon de zolder verhogen tot extra verdieping en geen zolder overhouden). Indien mogelijk, zouden we ondertussen in de woning willen blijven wonen.

Containerwoning te bouwen

Ik wil een containerwoning laten bouwen uit verschillende scheepscontainers.

Stabiliteit van balkon nakijken

Wij hebben een oud herenhuis met een balkon (beton) aan de de voorgevel. Gezien de ouderdom van het huis en het feit dat er reeds een onderdeel is losgekomen van het balkon, zouden we graag de stabiliteit van het balkon willen laten controleren en indien nodig verstevigen/renoveren.

Verbouwingen in bestaande gebouwen

Bestaande gebouwen aanpassen voor verbouwing

Hasselt te renoveren appartement

Wij hebben een te renoveren appartement, groot 110 m, aangeschaft. Deel uw voorwaarden mede voor het maken van te aanvaarden plannen en deze,na aanvaarding, tijdens onze langdurige afwezigheid, uit te voeren. Discretie en uiterste betrouwbaarheid zijn noodzakelijk!

Uitbreiding met half open bebouwing

Ik woon in een zorgwoning en wil deze vergroten voor mijn gehandicapte zus en bejaarde ouders erbij te krijgen. De stad Hasselt heeft al gezegd dat we opzij van het halfopen gebouw mogen uitbreiden. Op 22 juni heb ik een afspraak met de stadsarchitect om de juiste regels te horen. Alles is in ieder geval gelijkvloers, maar een aantal zaken moeten volledig vernieuwd worden aangepast aan de huidige isolatienormen.Plan ter beschikking.

Ontwerp verbouwingen en vergunningsaanvraag

Ik wil boven op de achterbouw van mijn woning een extra ruimte maken. Ik wil ook advies en hulp bij aanvraag vergunningen en keuze van aannemer. Afmetingen 6m op 6m.

Verder opvolgen van dakwerken en afwerking

N.a.v.de verplichte dakisolatie tegen 2020 zal op de algemene vergadering van mede-eigenaars, melding gemaakt worden van deze dakrenovatie. Het betreft een plat dak van een app. Gebouw, ong. 900m2. Er werden reeds enkele firma's gecontacteerd met uiteenlopende prijsoffertes. Gezien de moeilijkheid van deze materie graag een offerte voor wat betreft deze renovatie.

Architect gezocht voor bijbouw

Aan een bestaand huis een bijbouw zetten van ongeveer 15m2. Architect nodig voor bouwaanvraag in te dienen en begeleiding van het project.

Architect gezocht: Verbouwing / Inrichting gelijkvloers appartement Regio Hasselt

Project: 65m² gelijkvloers appartement gelegen in vierkantshoeve verbouwen en inrichten. Het appartement is volledig gestript, de plannen zijn om de dekvloer uit te breken en het appartement naar onder uit te graven zodat er meer ruimte wordt gecreëerd. Dit brengt de mogelijkheid om met tussen verdiepen te werken, wat ook de bedoeling zal zijn. Gezocht: een zeer praktisch en ruimdenkende (Ir-)Architect die de eventuele bouwvergunning aanvraagt en goedgekeurd krijgt. Ook dienen 2D plannen in kaart worden gebracht om de werken uit te voeren. Verder worden 2 3D tekening verwacht: een van voor de werken en een van de oplevering (totale inrichting). Wij zijn op zoek naar een architect die ons bouwtechnisch verder helpt, inschatting van de financiële haalbaarheid wordt niet verwacht.

Nieuwbouw te Hasselt

We wensen een nieuwbouw te realiseren op een bouwgrond die we net kochten in het Hasseltse. Ons project staat in de startfase.

Renovatie

rijwoning te verbouwen naar 2 woonst Adresgegevens bij afspraak