Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Hasselt heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Hasselt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Hasselt of directe omgeving.

110 klanten uit Hasselt bevelen een bij Casius in Hasselt aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect voor renovatie & aanbouw, ombouw winkel naar appartement plan tekenen, architect hkb budgetvriendelijk bouwen, uittekenen plan voor moderne woning, ontwerpen inrichting club, uittekenen verbouwing aan ruime woning, plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie, architect keuken renovatie en verbouwing, verbouwing plus uitbreiding rijwoning, uittekenen van plannen, totaalrenovatie uit te tekenen, architect nodig voor verbouwing, architect uittekenen plannen dakkapellen, renoveren van woning, bouwontwerp verbouwingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hasselt:

Architect voor opvolging verbouwing

Ik wil een ingrijpende energetische renovatie ( E-peil <60 ) van de woning van 1975 gelegen te Hasselt uitvoeren. Ik ben op zoek naar een architect die mij minimaal begeleid, aangezien de werken door mij zelf worden gecoördineerd en opgevolgd en ook een aantal technieken door zelfbouw worden verwezenlijkt. Plannen zijn reeds in gemaakt in voorontwerp, alsmede huidige woning situatie uitgetekend. Dak wordt verwijderd en daar wordt een SIP blok opgezet (of houtskelet), verder worden alle ramen en deuren vervangen en de muren aan de buitenzijde met 20 cm isolatie en crepie behandeld. Achteraan wordt het terras mee geintegreerd in de woonkamer en keuken (structurele wijziging). Huis is 18 m op 14.m.

Ontwerpen inrichting club

Ik wil een ontwerp laten maken voor de inrichting van een bar/privé club te Hasselt. Dat wil zeggen van kleuren, aankoop meubels, enzovoort met andere woorden een totaalpakket.

Uitbreiden van een achterbouw

Het gaat om het uitbreiden aan de achterzijde van de woning.We willen een uitzicht op de tuin hebben. Onze gedachten is om van achteren uit te breiden met veel glas zodat we de tuin kunnen zien. Momenteel staat hier nu ook een schuur, deze zou dan gedeeltelijk moeten afgebroken worden.

Extra verdieping bouwen op bungalow

Onze woning is een bungalow met zolder, waarop je evenwel enkel in het midden kan recht staan (het dak is een tentdak in L-vorm, zonder rechte muur). Wij zouden graag een extra volwaardige verdieping creëren. Dit al dan niet met behoud van een zolder (extra verdieping met zolder er bovenop of gewoon de zolder verhogen tot extra verdieping en geen zolder overhouden). Indien mogelijk, zouden we ondertussen in de woning willen blijven wonen.

Containerwoning te bouwen

Ik wil een containerwoning laten bouwen uit verschillende scheepscontainers.

Stabiliteit van balkon nakijken

Wij hebben een oud herenhuis met een balkon (beton) aan de de voorgevel. Gezien de ouderdom van het huis en het feit dat er reeds een onderdeel is losgekomen van het balkon, zouden we graag de stabiliteit van het balkon willen laten controleren en indien nodig verstevigen/renoveren.

Verbouwingen in bestaande gebouwen

Bestaande gebouwen aanpassen voor verbouwing

Hasselt te renoveren appartement

Wij hebben een te renoveren appartement, groot 110 m, aangeschaft. Deel uw voorwaarden mede voor het maken van te aanvaarden plannen en deze,na aanvaarding, tijdens onze langdurige afwezigheid, uit te voeren. Discretie en uiterste betrouwbaarheid zijn noodzakelijk!

Uitbreiding met half open bebouwing

Ik woon in een zorgwoning en wil deze vergroten voor mijn gehandicapte zus en bejaarde ouders erbij te krijgen. De stad Hasselt heeft al gezegd dat we opzij van het halfopen gebouw mogen uitbreiden. Op 22 juni heb ik een afspraak met de stadsarchitect om de juiste regels te horen. Alles is in ieder geval gelijkvloers, maar een aantal zaken moeten volledig vernieuwd worden aangepast aan de huidige isolatienormen.Plan ter beschikking.

Ontwerp verbouwingen en vergunningsaanvraag

Ik wil boven op de achterbouw van mijn woning een extra ruimte maken. Ik wil ook advies en hulp bij aanvraag vergunningen en keuze van aannemer. Afmetingen 6m op 6m.

Verder opvolgen van dakwerken en afwerking

N.a.v.de verplichte dakisolatie tegen 2020 zal op de algemene vergadering van mede-eigenaars, melding gemaakt worden van deze dakrenovatie. Het betreft een plat dak van een app. Gebouw, ong. 900m2. Er werden reeds enkele firma's gecontacteerd met uiteenlopende prijsoffertes. Gezien de moeilijkheid van deze materie graag een offerte voor wat betreft deze renovatie.

Architect gezocht voor bijbouw

Aan een bestaand huis een bijbouw zetten van ongeveer 15m2. Architect nodig voor bouwaanvraag in te dienen en begeleiding van het project.

Architect gezocht: Verbouwing / Inrichting gelijkvloers appartement Regio Hasselt

Project: 65m² gelijkvloers appartement gelegen in vierkantshoeve verbouwen en inrichten. Het appartement is volledig gestript, de plannen zijn om de dekvloer uit te breken en het appartement naar onder uit te graven zodat er meer ruimte wordt gecreëerd. Dit brengt de mogelijkheid om met tussen verdiepen te werken, wat ook de bedoeling zal zijn. Gezocht: een zeer praktisch en ruimdenkende (Ir-)Architect die de eventuele bouwvergunning aanvraagt en goedgekeurd krijgt. Ook dienen 2D plannen in kaart worden gebracht om de werken uit te voeren. Verder worden 2 3D tekening verwacht: een van voor de werken en een van de oplevering (totale inrichting). Wij zijn op zoek naar een architect die ons bouwtechnisch verder helpt, inschatting van de financiële haalbaarheid wordt niet verwacht.

Nieuwbouw te Hasselt

We wensen een nieuwbouw te realiseren op een bouwgrond die we net kochten in het Hasseltse. Ons project staat in de startfase.

Renovatie

rijwoning te verbouwen naar 2 woonst Adresgegevens bij afspraak

Meergezinswoning

Globaal concept: Een openbebouwing waarin 2 wooneenheden geïntegreerd zijn, die op termijn kunnen omgevormd worden tot een eensgezinswoning (met of zonder bijberoep). Strakke moderne stijl. Beide woonenheden kunne de tuin gebruiken. Oppervlakt 9 are + 2 are tuingrond.