Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Hasselt:

Stabiliteit controleren halfopen bebouwing

In de achtergevel op raamniveau een barst omhoog vertrekt over de hele hoogte van de buitenmuur.. Deze barst zie je op de bovenverdieping ook in de binnenmuur lopen. Vervolgens trekt deze barst door het plafond. Op het eerste verdiep loopt de barst ook door een binnenmuur richting zoldergat en zelfs de schouw is gebarsten. Op zolder loopt de barst in de pottendals langs de schouw af tot aan het zoldergat. In de voorgevel loopt van op de grond een barst tot aan de vensterbank gelijkvloers en in de inkomhal is de voeg van een hele rij tegels zo'n halve centimeter omhoog gekomen.

Uittekenen transformatie terras naar slaapkamer

Ik wil mijn bestaande terras ombouwen tot een extra woonruimte. Momenteel is er een terrasoverkapping aanwezig aan mijn terras van ongeveer 12 m². Bedoeling is om hier een extra slaapkamer van te maken.

Plannen nodig voor aanbouw

Ik wil aan een bestaand huis een stuk bijbouwen. De bedoeling is een kangeroo woning te creëren. De oppervlakte van de bijbouw schat ik, 5X5 waarschijnlijk meer De bedoeling is om er 3x kamers en 1badkamer bij te bouwen

Plannen tekenen en bouwaanvraag indienen

Een kleine rijwoning in Hasselt met zadeldak te renoveren naar : OPTIE'S : 1) plat dak ( zelfde hoogte als buren ) met balkon voorzijde) zadeldak vernieuwen en dak kappel achter en pui voor met balkon voorzijde.

Architect voor aanpassing van dakkapellen

Wij hebben net een huis gekocht en de dakkapel vooraan moet groter gemaakt worden. Achteraan het huis is er een velux maar we zouden daar ook een dakkapel willen om de kamer ruimer te maken.

Architect plannen voor bijbouw

Wij willen graag een bijbouw plaatsen, we spreken over een oppervlakte van 48 vierkante meter, Gedeeltelijk met verdieping voor onze slaapkamer te vergroten, Ons huis heeft vanbuiten een ietwat modernere look maar onze smaak ligt meer in het landelijke, dus zoeken we hier een mooie mix van. We zouden ook graag een mooi tuinhuis met overkapping en zithoek plaatsen, dit in dezelfde stijl.

Verbouwing uittekenen

Wij hadden graag een ontwerp laten tekenen voor verbouwingen.

Tekeningen voor renovatiewerken en bouwvergunning

Architect : Het is een half open bebouwing huis van 1959. Wij willen een petrel laten steken tussen 2 livingen van 4 x 4 m, in de keuken en veranda moet 1 grote open ruimte worden van 6 m x 7 m waar dan nieuw keuken in komt met schuifraam van 3 m en deur met zicht in de tuin ,het dak moet volledig vernieuwd worden naar 1 geheel wat nu in 2 delen is , er moet dan ook volledig nieuw stroomkabels gelegd worden en afvoer wc keuken , we hebben ook een wateropvangput voor regenwater van 2 x 2 x 2 m waar we gebruik van willen maken ( wc doorspoelen en tuin besproeien )

Plan ontwerp voor aanbouw

Ik heb contact genomen met vergunningen in Hasselt en ik zou tot nog 5 m kunnen aanbouwen aan mijn woning. Het is voor een aparte ruimte te maken voor mijn moeder die zorg nodig heeft en niet meer allèèn kan wonen.

Architect nodig voor renovatie achtergevel

Ik zoek een architect voor een renovatieproject: - Vergroten van een raam in achtergevel - Ontwerp van aanbouw in achtergevel (ongeveer 15-20m2) - Advies voor vergunningen