Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Heusden Zolder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Heusden Zolder.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Heusden Zolder of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Heusden Zolder die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Heusden Zolder:

Architect nodig voor verbouwingen

Ik wil het huis verbouwen naar een tweewoonst. Nu de kinderen de deur uit zijn kunnen we grote verbouwingen uitvoeren. Graag een architect om ons hierin te begeleiden en plannen op te stellen (en voor de nodige vergunningen te zorgen).

Regulariseren bijbouw

Wij willen graag onze bijbouw laten regulariseren.

Plannen voor garage opstellen

Ik wil een garage bouwen naast mijn woning, niet aanpalend. Plaats voor 2 auto's en 2 H.Davidson motorfietsen. Afmeting: minstens 0,6+2+0,6+2+0,6=5,8 meter.

Tekeningen voor bijgebouw

Architect nodig voor bijbouwen onverwarmde wintertuin van 100 m²,plat dak en glasgevels.

Prive sauna plaatsen

Ik heb een bestaand halfopen bebouwing gebouwd in 2004, en wens privé sauna te plaatsen

2 half open bebouwing in Heusden-Zolder

Ik ben op zoek voor een architect voor het bouwen van 2 halfopen woningen. Adresgegevens bij afspraak.

Plan voor een bijgebouw te plaatsen

Zou een bijgebouw willen bijzetten om onze ouders te huisvesten van ong. 8 op 5 waarin een leefruimte een slaapkamer en een badkamer aanwezig is. Zou graag een architect vinden die mij is iets op plan kan zetten en mij ongeveer kan zeggen wat het zal kosten.

Aanvraag eenvoudig dossier met architect

Bestaande openbouw van ongeveer 1980. - Bijbouwen van wc-douche van nog 9m2 - Bouwen van een muur van 3 op 3 L vorige muur op scheidingslijn. Ik heb geen oude plannen van mijn woning maar ik heb zelf een plan getekend en aangevraagd aan de gemeente. Nu moet ik een aanvraag indienen met plan opgemaakt door een architect.