Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plannen opstellen voor verbouwing:

Plannen opstellen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor de totale inrichting van onze bovenverdieping. Graag een plan door een architect.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Jeuk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plannen opstellen voor verbouwing uit heel België:

Plannen opstellen voor verbouwingswerken bel étage woning

Ik heb een bel étage woning gekocht, typisch jaren '60. Indeling waarbij elektriciteit, chauffage moet vernieuwd worden. Graag wil ik een ontwerp laten maken voor de totale herinrichting van de bovenverdieping (nu 3 slaapkamers en niet gebruikte zolder). Graag een plan door een architect zodat we kunnen plannen en budgetteren.

Plannen opstellen voor verbouwingswerken

We zouden graag enkele werken laten uitvoeren waarvoor we een architect nodig hebben. De bedoeling is om de achtergevel open te trekken en daar een groot raam te steken 6,5m breed - 3m hoog. In de zijgevel willen we 1 vast raam (+- 1m breed - 3m hoog). In de living willen we een deurgat verplaatsen (steunmuur). Graag een offerte voor het uittekenen van een plan.

Plannen voor garage opstellen

Ik wil een garage bouwen naast mijn woning, niet aanpalend. Plaats voor 2 auto's en 2 H.Davidson motorfietsen. Afmeting: minstens 0,6+2+0,6+2+0,6=5,8 meter.

Bouwontwerp en verbouwplan opstellen

Ik wil graag een bouwontwerp laten voor het verbouwen van een bestaande woning. Er zijn geen plannen van de woning in zijn huidige staat. De woning is een oude arbeiderswoning in Mechelen, en heeft ooit al eens een uitbouw gekregen. Deze zouden wij willen aanpassen en de indeling van de woning op het gelijkvloers (badkamer, keuken, woonruimte) aanpassen. We zijn dus op zoek naar het maken van een bouwplan, hulp bij de inplanning van de ruimtes (en het aanpassen van elek. /waterleidingen,... ), en hulp bij het opstellen van een verbouwplan in fasen (we willen er graag tegelijk in wonen). De verbouwingen zouden moeten gebeuren binnen een welbepaald en strak budget, met zoveel mogelijk DIY. Bij het contact zou een inschatting van de kosten hiervoor geapprecieerd worden.

Plannen opstellen voor renovatie

Renovatie van een oude kleine woning. Wensen veel licht, ruimte , al een beetje vooruitdenkend naar het ouder worden van de twee bewoners. Wensen eventueel ook een gedeelte aan te bouwen.

Plannen opstellen voor verbouwing

Wij hebben momenteel een volledig gestripte vrijstaande woning (gelijkvloers met zolderverdieping) en zouden een architect nodig hebben voor advies i.v.m. de indeling, mogelijkheden, eventuele vergunningen. Zodanig dat wij stap voor stap tot een geheel kunnen komen.

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Ik heb onlangs een nieuwbouwappartement gekocht, waarvan het ééndraadschema en situatieschema ontbreken. Graag zou ik deze plannen dus opnieuw laten opmaken.

Verbouwing uittekenen

Wij zoeken een architect voor het opstellen en berekenen van plannen voor 2 poutrels te steken. Een achterbouw af te breken en opnieuw aan te bouwen met de nodige vergunningen. Een badkamer te verplaatsen naar een bestaande kamer.

Partners

Partners van Casius