Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plannen opstellen voor verbouwing:

Plannen opstellen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor de totale inrichting van onze bovenverdieping. Graag een plan door een architect.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Jeuk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plannen opstellen voor verbouwing uit heel België:

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Ik heb onlangs een nieuwbouwappartement gekocht, waarvan het ééndraadschema en situatieschema ontbreken. Graag zou ik deze plannen dus opnieuw laten opmaken.

Verbouwing uittekenen

Wij zoeken een architect voor het opstellen en berekenen van plannen voor 2 poutrels te steken. Een achterbouw af te breken en opnieuw aan te bouwen met de nodige vergunningen. Een badkamer te verplaatsen naar een bestaande kamer.

Kostenschatting voor renovatie + aanvraag bouwvergunning

Ik ben op zoek naar een architect voor het opstellen van een renovatieplan voor mijn huis. Het gaat om een rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van 120 m² verdeeld in 2 verdiepen met een kelder. Originele plannen zijn er niet. Huis nog niet aangekocht.

Plannen tekenen voor totaalrenovatie

Ik ben op zoek naar een architect voor het opstellen van een renovatieplan voor mijn huis. Het gaat om een rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van 160 m² verdeeld in 3 verdiepen met nog een zolder en kelder. Originele plannen zijn er niet alsook niet bij het stedelijk archief te Kortrijk. Het huis is vermoedelijk rond 1860 gebouwd en laatste verbouwing was een bijbouw na de tweede wereldoorlog doordat deze beschadigd was door bombardementen. Ik zou graag van dit huis een zeer energiezuinige woning maken.

Keuring en opstellen ééndraadschema en situatieplan

Ik heb zopas een appartement aangekocht en bij de verplichte elektrische controle staat vermeld dat er een elektriciteitsschema moet aanwezig zijn binnen het jaar voor een herkeuring, plannen zijn aanwezig.

Vergunning opstellen

Ik heb een pand in Antwerpen waar ik een extra domicilie wil aanvragen. Ik wens mijn woning te vergunnen en er is geen laatst vergunde toestand ( laatste vergunning met duidelijke plannen) dus moet ik aantonen dat de woning reeds voor het invoeren van het gewestplan heeft bestaan en dat de woning toen reeds gebruikt werd als 2 appartementen, hiervoor zal ik ook plannen moeten opmaken .

Plannen tekenen voor renovatiewerken

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een nieuwe achterbouw aan ons huis waar de keuken, badkamer en toilet zich momenteel bevindt. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodigen vergunningen, het tekenen van het bouwplan en het opstellen van het totaal budget.

Architect nodig voor bouwvergunning

Aan een pas gekochte woning willen wij 2 kleine wijzigingen aanbrengen, ttz 2 bestaande raamopeningen in de achtergevel groter maken. Een raam van 120cm dient verbreed naar 190cm, het andere van 60cm naar 150a190cm. We hebben kopies vd plannen van de woning uit 1993. Voor de werkzaamheden geldt echter bij navraag bij de technische dienst van de stad Mortsel een "meldingsplicht" en ook dient er een architect ingeschakeld. Zouden we deze hoofdzakelijk administratieve opdracht (opstellen van dossier en indienen ) aan u kunnen toevertrouwen? Waarschijnlijk zou u gebruik kunnen maken van de bouwplannen uit 1993, en wellicht volstaat het de achtergevel te hertekenen en volstaat een controlebezoek voor wat volgens de aannemer een doordeweekse routineklus zou zijn.