Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Lommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Lommel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Lommel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Lommel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Lommel:

Uittekenen bijwoning

Wij willen graag boven grotere ruimtes maken. We zijn aan het twijfelen tussen twee opties. Ofwel vanaf de buitenkant gezien aan elke kant één grote dakkapel. Twee dakkapellen verdeeld over 4 kamers dus. Ofwel willen we naar een plat dak gaan en zo een verdieping erop zetten. Met het schuine dak nu hebben we erg veel verspilde ruimte boven.

Stabiliteitsstudie uitvoeren voor renovatie

Ik had graag de living opengetrokken en chappe gelegd op het eerste verdieping. Dit dient natuurlijk eerst naar stabiliteit toe bekeken te worden of dit mogelijk is.

Plannen opstellen voor aanbouw

Ik wil graag de woonkamer uitbreiden met ongeveer 16m².

Tekenen van plan voor nieuwbouw

Recent hebben wij een bouwgrond gekocht waar we zo snel mogelijk op willen gaan bouwen. We hebben zelf al het volledige ontwerp getekend en zullen ook de volledige uitvoering van de bouw op ons nemen. Wat wij zoeken is een architect die de plannen die wij hebben kan omzetten in officiële plannen waarmee de omgevingsvergunning kan aangevraagd worden. Dus enkel wat wettelijk noodzakelijk is om onze woning te bouwen. Morderne stijl. Bouwgrond van 475 m².

Plannen nieuwbouw tekenen en vergunningen voorzien

Ik ben op zoek naar een architect voor het uitwerken van funderingswerken en bouwplannen voor een energie neutrale woning. Ook voor de aanvraag van de benodigde vergunningen.

Bouwvergunning voor dakkapel

Ik wil een dakkapel op mijn bestaande woning laten bouwen en ben op zoek naar een bouwvergunning om dit te kunnen uit te voeren.

Plannen nodig voor open gezinswoning voor verbouwen

Wij zijn een jong koppel van 26 en willen onze woning uit de jaren 50 renoveren tot een hedendaagse modern/landelijke woning met ingebouwd trimsalon en een hondenopvanggedeelte eraan vast. Graag zouden wij een architect vinden die zich in onze denkwijze kan plaatsen en met ons aan dit project wil starten.

Schuur ombouwen tot leefruimte

Ik wil mijn schuur van 110 m² ombouwen tot leefruimte met open keuken 55m² + garage van 45m².

Plan opmaken voor nieuwbouw

Plan en een vergunning nodig om een bestaand huis plat te gooien en er een nieuw op te zetten.

Architect gezocht

Garage met overdekt terras en een bovenverdieping voor Vrijstaande woning