Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Lummen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Lummen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Lummen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Lummen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Lummen:

Vergunning voor tuinhuis aanvragen

Ik wil een ontwerp laten maken voor een tuinhuis 1 verdiep met carport aangesloten met een totaal van 50m². Voor een vergunningsaanvraag.

Architect voor regularisatie woning in bosgebied

Wij zijn op zoek naar een architect voor renovatie van een woning van 93 m² in bosgebied. Het is geen eenvoudig project vermits het een zonevreemd gebied betreft. Hierbij hebben wij eveneens hulp/advies nodig om een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen en dossier in te dienen bij de gemeente dienst ruimtelijke ordening.

Planning tekenen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor een renovatie van de onderverdieping, 8 m x 6 m en een bijbouw van 6 m op 4 m. Ik ben in het bezit van de plannen van het huis en de nodige akkoorden van de buren.

Plan maken voor regularisatie

Wij dienen een plan voor te leggen bij de gemeente voor een regularisatie vergunning, en willen op een stuk plat dak een hellend dak plaatsen + onze gevel bekleden met steenstrips. Graag plan huis tekenen.

Plan nodig voor aanbouw en vernieuwing veranda

Ontwerp laten maken voor aanbouw en vernieuwing veranda