Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor vergunning voor tuinhuis aanvragen:

Vergunning voor tuinhuis aanvragen

Ik wil een ontwerp laten maken voor een tuinhuis 1 verdiep met carport aangesloten met een totaal van 50m². Voor een vergunningsaanvraag.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Lummen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vergunning voor tuinhuis aanvragen uit heel België:

Tuinhuis metselen

-Metselen tuinhuis 3 meter breedte op 2 meter diepte -Wens onderhoudsvrij tuinhuis -Graag advies materialen -er is een vergunning -bestaande houten tuinhuis afbreken en weghalen+eventueel inhoud.

Plan voor bouw tuinhuis

Wij willen een ontwerp voor vergunning van een eenvoudig "recht toe recht aan" tuinhuis of bijgebouw van minimaal 50m² met een hellend dak van 60 graden - conform de bouwbesluiten die van toepassing zijn in Oud Turnhout. Wij wensen hiervoor een architect die dit voor een "vaste prijs" kan tekenen en eventueel kan begeleiden. Wij willen de bouwwerkzaamheden in eigen beheer laten uitvoeren. Nadere informatie / tekeningen en kadastrale uittreksels zijn beschikbaar.

Architect voor aanvraag vergunning

Architect voor tekenwerk, vergunningsaanvraag. Carport met tuinhuis en kippenhok

Vergunning voor tuinhuis

Ik moet nog een vergunning aanvragen voor een tuinhuisje in steen, omdat ik geen vergunning krijg voor een blokhut in hout. Het tuinhuisje is ongeveer 20 vierkante meter, met een dubbele deur en 2 ramen vooraan. Het moet een plat dak zijn. Er moet licht aanwezig zijn.

Bijbouwen van gebouw in steen

Plaatsen van een bijgebouwtje los van woning, 40 m2 in baksteen met verdiep en afdak met terras. Vergunning niet nodig. Het bijgebouw is eigenlijk een tuinhuis.

Garage / tuinhuis

Onze verbouwingen inhuis lopen op zijn eind, we willen graag beginnen aan de tuin. daar willen we een nieuwe garage / tuinhuis zetten. echter hebben we een redelijk natte grond. als je een put graaft loopt die redelijk vol water. hier ben ik niet mee vertouwd en zou graag de hulp in roepen van een vakman, die me kan helpen met de fundering en grondplaat te leggen. eventueel als het in het budget past ook de ruwbouw (snelbouw) te zetten. (grote zal 5m op 8m zijn, het max dat mag zonder vergunning) werkplaats is in Mol. planning is sept - okt 2013

Nieuwe achterbouw

Nieuwe achterbouw gelijkvloers voor open keuken en living met schuifraam (ong 50m2) . 2de verdiep kleine uitbouw met schuifraam en terras . tuinhuis (30m2) .aanvraag vergunning

Beste, Ik heb een woning gekocht ...

Beste, Ik heb een woning gekocht waarop sprake is van een bouwmisdrijf: tuinhuis is te veel naar voor geplaatst volgens vergunning en carport is geplaatst zonder vergunning. Situatie is strafrechtelijk reeds verjaard en zou makkelijk kunnen geregulariseerd worden volgens Stad Gent, maar aangezien de oppervlakte groter is dan 30 m² is een architect nodig om de plannen te tekenen. Er zijn reeds bouwplannen ter beschikking. Kan u mij - vrijblijvend - uw kostprijs voor dit project laten weten aub? Alvast bedankt!