Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Maasmechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Maasmechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Maasmechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Maasmechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Maasmechelen:

Uittekenen bouwplan totaalrenovatie

Het betreft het ouderlijk huis van meer dan 100 jaar oud, maar structureel nog oké. Er zijn reeds kleine renovaties uitgevoerd, maar nu gaan we voor een totaalrenovatie en een stuk uitbreiding. We willen graag veel lichtinval creëren en landelijk moderne invloeden.

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een bijbouw, volledige nieuwe indeling van de beneden verdieping. Graag had ik ook hulp gehad bij de nodige vergunningen hiervoor. De grote van de bijbouw, is ongeveer 5x8m

Plan voor nieuwbouw nodig

Opzoek naar een architect voor mijn nieuwbouwproject. Waar ik veel belang aan hecht is goede communicatie en opvolging van de werken.

Houten aanbouw langs voorgevel

Aan de voorgevel van ons huis willen we graag een houten aanbouw plaatsen. De maten 5,17 m X 4m x 3,5m. Het venster dat nog in de voorgevel staat zal dus verplaatst moeten worden naar de aanbouw, hier moet dus een opening voor voorzien worden. (voor de deur moet geen opening voorzien worden, deze zal niet meer gebruikt worden). De voorgevel zal dus ook doorbroken moeten worden. Ik had graag een offerte voor een houten aanbouw met houten gevelafwerking, zonder afwerking binnen. + doorbraak gevel. Ik had ook graag een offerte voor dezelfde aanbouw maar dan wel afgewerkt, met isolatie, afgewerkte muren, verwarming (1 radiator), elektriciteit, gevel afwerking in hout, doorbraak voorgevel, ...

Bouwontwerp voor herinrichten huis

Ik wil ons huis herinrichten. Enkele kamer vergroten(muren weg en balken plaatsen) ben reeds in het bezit van een stabiliteitsplan. Zou hiervoor graag hulp hebben voor de aanvraag van de vergunning en plan. Tevens zou ik graag een bijgebouw willen regulariseren.

Verbouwing +uitbreiding woning

We wilden graag een achterbouw bijplaatsen van 8 meter op 10 meter aan de huidige woning + de huidige buitenmuur gedeeltelijk slopen. Dit is dan bedoeld voor een open keuken met living. Van de huidige living is het dan de bedoeling dat er 2 slaapkamers gemaakt worden.

Architect voor nieuwbouw

Een architect voor mijn nieuwbouw