Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor uittekenen bouwplan totaalrenovatie:

Uittekenen bouwplan totaalrenovatie

Het betreft het ouderlijk huis van meer dan 100 jaar oud, maar structureel nog oké. Er zijn reeds kleine renovaties uitgevoerd, maar nu gaan we voor een totaalrenovatie en een stuk uitbreiding. We willen graag veel lichtinval creëren en landelijk moderne invloeden.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Maasmechelen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uittekenen bouwplan totaalrenovatie uit heel België:

Uittekenen plan voor renovatiewerken

We hebben een bouwplan nodig voor de verbouwing van onze keuken, badkamer en slaapkamer en om een bijbouw te zetten van 50 m². Het gaat dus om een bouwplan, aanvraag van vergunningen en premies.

Plan maken voor aanbouw

Wij wensen een aanbouw te laten maken van 28m² aan een bestaand rijhuis waarvan ik foto's heb van het vergunde bouwplan. Nadien is er door de vorige eigenaar een veranda aangebouwd waarvoor geen vergunning werd aangevraagd. Deze veranda wensen we nu af te breken en te vervangen door een aanbouw . Hiervoor zoeken we iemand die hiervoor plannen wil uittekenen.

Uittekenen van een ééndraadschema

Het gaat enkel om het uittekenen vh éédraadschema. Ik heb ondertss zelf al het situatie schema uitgezet op het bouwplan zelf. Dus opdracht: uittekenen vh ééndraadschema en verifieren/corrigeren vh situatieschema zodat ik daarop volgend de keuring kan laten uitvoeren.

Bouwplan voor totaal renovatie woning

Ik wil een bouwplan laten tekenen voor de totaalrenovatie van onze woning. Hierbij willen wij graag enkele muren verwijderen, ramen uitbreiden en extra muren (al dan niet in gyproc) toevoegen. Wij hebben zelf reeds een voorstel uitgetekend maar zijn dus op zoek naar een architect die ons kan helpen met het uittekenen van de plannen en het aanvragen van de bijhorende bouwvergunning. In bijlage een grondplan met hierop de muren / deuren die we wensen uit te breken in het rood. In het groen de muren + deuropening die we wensen toe te voegen.

Tekeningen verbouwing

Bestaande woning van 1850 heeft geen grondplan of bouwplan, op zoek naar architect voor regularisatie. Dit omdat we hierop een kamer willen bouwen, deze verbouwing moet men ook uittekenen.

Uittekenen bouwplan voor renovatie

Ik wil starten met renovatiewerken aan mijn huis. Hiervoor heb ik een architect nodig die volgende plannen kan omzetten naar tekening/sterkteberekeningen: delen steunmuren weghalen, raamopeningen vergroten, deuropeningen verplaatsen, vervangen van houten balken door nieuwe poutrellen (zie bijlage).

Renovatie keuken Woning: - Bouwjaar ...

Renovatie keuken Woning: - Bouwjaar 1967 - Half open bebouwing - Volledig onderkelderd - Vloer eerste verdieping: betonnen balken - Bouwplan beschikbaar Opdracht: Fase 1: - Uitrekenen draagkracht steunbalken - Uittekenen ligging steunbalken Fase 2: - Plaatsen steunbalken - Uitkappen muren - Verplaatsen waterleiding, radiator, afsluiten gasleiding - Verwijderen afval Fase 3: - Uitbreken vloer - Verwijderen afval Fase 4: - gieten beton/chape, klaar om te vloeren Toelichting: Keuken, veranda en aanpalend kamer dienen één open ruimte te worden. Hiertoe dient: - ter hoogte van muur A en B een steunbalk gestoken te worden en muur uitgekapt te worden - deur en ramen tussen keuken en veranda afbreken en muur onder raam aan rechterkant uitkappen. Huidige steunbalk

uittekenen bouwplan

uittekenen bouwplan