Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Neeroeteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Neeroeteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Neeroeteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Neeroeteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Neeroeteren:

Plannen gezinswoning opsplitsen

Ik had graag een inschatting ivm het creëeren van een zorgwoning. Mogelijkheden/financieel etc. De aan te passen woning is gebouwd circa 1958. Alternatieve bouw/constructiemethodes worden zeker niet uitgesloten.

Plan tekening voor overkapping kapschuur

Bouw van overkapping in de vorm van "kapschuur" oppervlakte 100 m² Bouw in eigen beheer maar constructie tekening nodig voor vergunning aanvraag.

Plannen uittekenen voor renovatie project

Garage aanbouw aan woning, plat dak van bestaand zadeldak en 2 nieuwe kozijnen aan voorzijde van woning ipv een groot kozijn.

Verbouwing + aanbouw garage/keuken

We willen graag een garage + keuken aan ons bestaand huis bijbouwen en een muur van het bestaande huis uitbreken om dit te verbinden. We willen ook graag weten wat we moeten aanvragen bij de gemeente hiervoor inzake vergunningen.

Advies omtrent aanbouw plaatsen

We zouden een aanbouw willen zetten aan onze woonkamer (afmetingen +- 7,5 m op 3,5 m) Hierin zou dan de keuken moeten komen en en de reeds bestaande keuken zou dan toilet en een berging met douche moeten worden. Tussen de nieuwe keuken en de oude keuken ligt de huidige badkamer,die moet worden afgebroken en de ruimte moet geïntegreerd worden in de nieuwe keuken. 1 steunmuur moet worden uitgebroken en 1 buitenmuur vervangen door een glazen venster voor zicht op de tuin. Wie kan ons informatie geven over wat mogelijk is en wat de kostprijs (ontwerp/totaalplaatje) ongeveer gaat zijn? Liefst reageren via mail.

Plan bestaande garage

Ik zoek een architect die een tekening kan maken van onze bestaande garage. Deze is groter als 40 m². Ik heb een tekening nodig voor een vergunningsaanvraag/bestemmingswijziging. Adresgegevens bij afspraak.