Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Sint Truiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Sint Truiden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Sint Truiden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Sint Truiden:

Bijbouw regulariseren

Bijbouw laten regulariseren. Grootte 40m2. Uittekenen plan om oprit met carport te kunnen aanvragen. Om zo alles in 1 keer aan te vragen bij de gemeente. Opvolging project is niet nodig. Enkel uittekenen.

Plannen en vergunningen voorzien voor verbouwing

Voor dit alles zoek ik hulp voor het tekenen van de plannen en voor de aanvraag van de nodige vergunningen. Ik wil mijn bestaande woning renoveren om er een kleine knusse B&B van te maken, vermits ik nu alleen woon in een groot huis. Zeker 2 van de 3 schouwen kunnen verdwijnen. Ik overweeg om onder het dak een extra kamer met een groot raam te creëren. Verder wil ik kijken of op een plat dak een extra verdiep kan worden voorzien als extra ruimte voor één van de slaapkamers. Sanitair moet eveneens worden bekeken. Voor de verwarming zou ik een warmtepomp willen en verder zonnepanelen op het dak. Op deze manier komen er minstens 2 kamers vrij voor een B&B.

Bouwvergunning in orde brengen om garage te bouwen

Bouwvergunning voor bouwen van en garage. Geen begleiding nodig enkel om in orde te zijn voor stedenbouw. Het gaat over een garage van 15 m lang en 7 meter breed achteraan in de tuin.

Omgevingsvergunning nodig

Bijbouwen van een veranda 30 m². Er dient een omgevingsvergunningaanvraag voor het regulariseren van deze uitgevoerde werken met medewerking van een architect. De woning is niet uitgevoerd conform ,de vergunde bouwplannen (andere indeling van de woning, de raamopeningen in de gevel werden gewijzigd). De totale oppervlakte van het huis 100m².

Plan voor huis en garage

Er zullen digitale plannen van en rond het huis gemaakt worden, voor de woning te legaliseren.

Stedebouwkundige aanvraag voor dak te renoveren

Stedebouwkundige aanvraag: Dak renoveren(200m²) met plaatsing ringbalk en vervanging gordingenen en bakgoten met sierkroonlijstmisschien ook voor plaatsing staltonplafonds(70m²)

Tekeningen nodig voor garage

Ik wil een ontwerp laten opmaken voor de bouw van een garage > 40m2.

Regularisatie aanvragen

Mijn vader wil zijn huis (1975) verkopen. Hij heeft er in de jaren 80 een veranda (ongeveer 35 m³) aan bijgebouwd, zonder vergunning. Hij wil dit regulariseren om de verkoop van het huis mogelijk te maken. Wij zoeken een architect om het vergunningsdossier op te stellen.

Nieuwbouw pastorijwoning

Wij willen een pastorijwoning plaatsen half open met een gevelbreedte van 7m. Diepte staat nog niet vast. +-145m².Optie op bouwgrond.

Plannen uittekenen renovatie project

Ik wil een ontwerp laten maken voor de verbouwingswerken. Er zouden 3 muren afgebroken moeten worden, waarbij ijzeren balken geplaatst moeten worden door dat de 2 muren steunmuren zijn en er zou 1 muur gemetst moeten worden, zo willen we ten koste van onze garage onze woonplaats vergroten. 1 muur: 5 meter 2 muren: 4 meter. Aan de straatkant moet 1 venster verkleind worden en er komt overal pvc vensters en deur. Nu staat overal aluminum vensters.