Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Tongeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Tongeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Tongeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Tongeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Tongeren:

vergunning en plan voor verbouwing

Keuken groter maken en een pergola aan te bouwen.Keuken : 2m op 2m. pergola 3,5 m op 5 m.

Architect voor uitbreiding aanbouw keuken

Ontwerp van een plan voor uitbreiding van een keuken, dus een aanbouw en dit bekijken qua afmetingen en oppervlakte. Graag advies.

Architect nodig voor afbraak varkensstallen

We hebben achteraan onze grote schuur enkele varkensstallen. Van dienst ruimtelijke ordening hoor ik dat we hiervoor een architect moeten betrekken.

Architect plannen voor renovatie woning

Architect nodig: Wij kochten een klein stadswoning en willen die opmaken. Een grondige renovatie is noodzakelijk.

Verbouwing oud woonhuis

Verbouwing oud woonhuis met garage en indien mogelijk opdeling in twee panden. Assistentie bij verkrijging vergunning voor verbouwing liefst in twee wooneenheden. voor een wooneenheid is een tekening voorradig. Oud pand is 19 meter breed en ongeveer 9 meter diep met op de begane grond een opstal ruimte en een garage ruimte.

Ombouw winkel naar appartement plan tekenen

Voordien boekenwinkel leopoldwal Tongeren om te bouwen naar appartement: Voorzien van : - verwarming - badkamer - deur naar tuin - patio

Architect nodig voor verbouwing

Ik heb een architect nodig voor,een nieuw dak te laten plaatsen,en ik wil een schuifraam plaatsen(hier is wel al een dubbele deur)maar het schuifraam is 2,50m breed,dus een steunbalk steken en stuk muur afbreken,hier geld meldingsplicht,digitaal invullen via internet. Voor isolatie te melden aan de buitenkant,als dat nodig is?

Berekenen draagkracht

Op zoek naar iemand wat draagkracht van de te plaatsen draagbalk kan berekenen. En de plannen hier voor tekenen.

Gedeeltelijke renovatie woning

Ik wil een gedeelte van mijn woning laten verbouwen. Beneden van twee ruimten één laten maken en alles vernieuwen. Op het eerste verdiep zou er een bijbouw van 24 m2 komen met een plat dak. Dit alles van a tot z.

Living en garage bijbouwen

Achtergevel uitbreken en een ruimte van ongeveer 4m op 6m bijbouwen. Een groot schuifraam voorzien. Eveneens een standaard garage bijbouwen tegen de bestaande woning en bijbouw op. Bouwaanvraag is nog niet ingediend.