Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor uitbouw tekening maken:

Uitbouw tekening maken

Advies en hulp bij technische uitwerking om veranda van ong. 30m² vervangen door een uitbouw die eetkamer word. Uitbouw zou groter worden dan huidige veranda dus er zouden ook funderingswerken moeten uitgevoerd worden en 2 draagmuren moeten ook verwijderd worden. Vergunningen aanvragen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Tongeren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw tekening maken uit heel België:

Plan uitbouw en meldingsprocedure

Architect voor een uitbouw waarbij een draagmuur uitgebroken wordt. De uitbouw is 3 op 4 meter en zou volledig in raampartijen zijn. Meetstaten en 3D tekening zijn niet nodig. Wel berekenen draagbalken, tekenen plan en toelatingsprocedure opstarten.

Verniewing dak + uitbouw

Ik wil mijn dak laten vernieuwen met 2 dakvensters, isoleren en een houtstructuur als vloer laten maken tussen 1e verdieping en boven bestaande garage gelijkvloers. Bestaande gebouw is 3m87 breed op 13m60 diep. Hoge dakconstructie boven eerste 8m80 en daarna licht aflopend dak. Bijgevoegd zitten originele plannen + aangepast plan en tekening met voorbeeld.

Architect Regio Tienen voor renovatieproject

Voor een renovatieproject in regio Tienen / St Truiden met de volgende hoofdwerkzaamheden: - Vergroten 3 tal ramen - Wijzigen raam in deur - optioneel uitbouw in dragende muur - Deur in dragende muur maken op 1e verdiep verder (niet vergunningsplichtig dus niet van toepassing): - aanleggen CV - vernieuwen electra - Slopen niet dragende binnenmuur - Bouwen WC zoek ik een architect die de volgende taken op zich kan nemen: Maken tekening aanvraag bouwvergunning Conformiteitsbeoordeling. Werfopvolging gebeurt door bouwheer zelf! Foto's ter beschikking.

Renovatie open bebouwing

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor een renovatie van een open bebouwing van 135m². Het betreft de volgende werken: - Uitbouw gelijkvloers 30m² - Uitbouw verdieping 24m² - Openingen maken in bestaande (draag) muren Gezien de werken allen zelf worden uitgevoerd zonder aannemers hadden we graag een forfetaire prijs verkregen voor de opmeting, onderzoek, maken van het plan, indienen van het bouwdossier voor stedebouwkundige vergunning, uitvoeringsdossier en bv. + werfbezoeken. Daarboven kan dan eventueel een vaste prijs worden afgesproken voor extra bezoeken. Er werd reeds een concept tekening gemaakt en voorgelegd aan stedebouw in Leuven waarvoor een goedkeuring werd gegeven. Adresgegevens bij afspraak