Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plannen voor gedeeltelijke renovatie woning opmaken:

Plannen voor gedeeltelijke renovatie woning opmaken

Plannen opmaken om eengezinswoning gedeeltelijk te renoveren. De woning telt 3 verdiepingen; de garage, die zich bevindt op de benedenverdieping, werd meteen ingericht en in gebruik genomen als trimsalon. Vanwege een geplande uitbreiding van activiteiten zouden we deze benedenverdieping verbouwd willen zien. Leidingen en buizen vormen echter al een duidelijk obstakel, en ook moeten de ruimtes anders worden ingericht (dus steunmuren moeten vervangen worden door poutrellen).
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Tongeren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plannen voor gedeeltelijke renovatie woning opmaken uit heel België:

Ruwbouwwerken uitvoeren

Nieuwbouw eengezinswoning Met gedeeltelijke onderkeldering Plat dak 50 m² kelder 150m² gelijksvloer 80 m² verdiep Plannen zijn begin juli ingediend Heb de meetstaat ook laten opmaken van de ruwbouw en dak. Stabiliteitsstudie en grond onderzoek sondering moet nog gedaan worden Ik zoek een aannemer die nog in 2018 kan starten.

Plannen nodig voor gedeeltelijke renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor een renovatie. De huidige aanbouwkeuken/toilet en afdak zou moeten vervangen worden door een nieuw gebouw (afgewerkt in hout aan de buitenkant) waar een keuken/berging/inloopdouche/toilet en afdak zou komen. De meeste aannemers vragen een plan, maar we zijn niet in staat om dit zelf te tekenen. We zouden dit plan ook nodig hebben voor de meldingsplicht bij de gemeente. Het gebouw zou ongeveer een 25M² omvatten.

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil mijn keuken uitbreiden en daarvoor een draagmuur gedeeltelijk uitbreken. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan. Er is al een draagbalk berekend door een ingenieur maar das blijkbaar niet voldoende.

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil van een badkamer en een keuken 1 grote keuken laten maken (22m2), met 1 wand, uitkijkend op de tuin, volledig in glas. Het gaat hier over dragende muren die moeten weggehaald/vervangen worden. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan.

Renoveren badkamer

Wij plannen een volledige renovatie van een hoeve en willen graag weten welk budget we ongeveer moeten voorzien voor de badkamer. Ze is 2 m 60 breed 2 m 60 hoog en 4 m lang. Er komt een vrijstaand bad in een inloopdouche met 1 glazen wand en een hangend meubel over de volledige breedte van de ruimte met aan 1 kant een kolom kast een spiegelkast en 1 grote spoelbak. Gedeeltelijke betegeling van de muren. Vloer doen we zelf.

wij hebben een woning gekocht te lummen ...

wij hebben een woning gekocht te lummen waarvan we weten dat een grondige renovatie en een uitbreiding van zelfsprekend is om de woning aan onze wensen te laten voldoen heb ik echter de hulp nodig van een architekt van de streek die me kan bijstaan aangezien ik zelf als zelfstandige vloerder/bouwvakker werkt is het uiteraard en om de kosten te drukken dat ik het gros van de verbouwing in eigen beheer uitvoer essentiele zaken zoals verwarming/ramen en deuren/verande/ elecrticiteit zal moeten uitgevoerd worden door derden als er een architect is die bereidt is om voor ons de plannen te tekenen bouwaanvraag en gedeeltelijke opvolging te verzorgen kan me altijd kontakteren ben momenteel woonachtig in het antwerpse maar de woning bevindt zich te lummen e-mail is verloo@fesilma.be