Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Zonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Zonhoven heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Zonhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Zonhoven of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Zonhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: tekeningen maken voor kangoeroe woning, architect voor betonskeletbouw, kleine verbouwing plannen, plannen tekenen voor nieuwbouwwoning en indienen bouwaanvraag, verkavelingsaanvraag, ontwerp en bouwaanvraag indienen voor 2 bouwloten, plan voor nieuwbouw nodig, dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte, opvolging verbouwing halfopen bebouwing, architect nodig voor opvolging van werken, vrijstaande nieuwbouw tekenen, melding van renovatiewerken aanmaken, tekeningen nodig voor renovatieproject, tekeningen maken voor aanbouw, plan voor bouw tuinhuis, plan tekenen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Zonhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Zonhoven:

Ontwerp oude schuur ombouwen naar zorgwoning

Wij zouden graag een ontwerp laten maken voor het verbouwen van een schuur naar zorgwoning ongeveer 150 m². Bouwjaar 1935 woongedeelte is reeds verbouwd en dak is volledig vernieuwd en buitenkant is gezandstraald en opgevoegd een 15 tal jaar geleden.

Bovenverdieping opzetten in houtskelet

Ik wil graag op mijn bestaande woningen een bovenverdieping plaatsen in houtskelet.

Architect voor nieuwbouw in pastorijstijl

Wij zoeken een architect in de buurt van onze bouwplaats. Wij willen graag in pastorijstijl bouwen en het liefst in houtskelet. Een huis van 10 op 9. 5 ongeveer met een kelder en zolder. Voorzien ook fundament om na enkele jaren een garage bij te zetten. Ook helpen met de bouwaanvraag.

Strakke nieuwbouwwoning

Graag een architect die op de hoogte is van alle wetten en regeltjes alsook over allerhande premies van de overheid. Bedoeling is dat ik de woning eigenhandig bouw. Heb ook geen idee wat de gemiddelde prijs van een architect bedraagt.

Totaalrenovatie

Totaalrenovatie van woning

Tuinhuis - dossier stedebouw

We zouden een architect willen vinden die ons kan helpen bij het opstellen van een dossier voor ons tuinhuis dat groter is dan 40m². We hebben een een tuinhuis met de afmeting en materialen in onze gedachte.

Open, strak, veel glas, praktisch, ...

Open, strak, veel glas, praktisch, voldoende bergruimte