Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Zonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Zonhoven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Zonhoven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Zonhoven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Zonhoven:

Stabiliteit huis bekijken door horizontale barst in muur

Wij hebben een huis gekocht van 1960. Toen we in de living houten plintjes van de muur trokken zagen we een erg grote lange horizontale barst in de muur die met de buitenmuur in contact staat. We willen weten of dit gevaarlijk is, alvorens verder te gaan met de renovatie.

Architect voor renovatie

Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar een architect om een ontwerp op te stellen voor de volledige benovatie van een huis oorspronkelijk gebouwd in 1956. Hierbij zou zo goed als alles vernieuwd moeten, isolatieschil, verwarming (vloerverwarming), elektriciteit, sanitair,... We zoeken ook naar een nieuwe badkamer en een nieuwe keuken waarbij enkele muren moeten uitgebroken worden die mogelijk voordien buitenmuren waren. De bedoeling is het grootste gedeelte van de werken zelf te doen.

Architect voor verbouwing

Ik wil een steunmuur laten verwijderen en een poutrell laten steken. Ik zoek een architect die me de nodige berekeningen kan doen zodat ik wettelijk in orde ben.

Plan nieuwbouw HOB

Ik wil een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw HOB. Het gaat om een modern blok met eventueel een kelder. Grondplan en voorschriften in bijlage.

Architecten voor nieuwbouw

Ik wil graag een huis laten bouwen regio Zonhoven . Het is een half open bebouwing, met onder een afmeting van 8 op 14, eerste verdieping 8 op 10 en nog een zolder verdieping let 90* helling. We hadden graag drie ruime slaapkamers . 2 op het eerste verdiep en 1 onder de zolder. Beneden graag een douche + wc, boven bad en wc. Onder graag ook een ruime berging en de trap niet zichtbaar. Wij zien ook graag de manoir stijl.

Plannen nieuwbouw woning

Kostprijs voor het tekenen van een nieuwbouw woning op lot 15. Plannen.

Bouwontwerp bijbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor de uitbreiding van een aanbouw bij een hob. Deze aanbouw is 7,50 op 3,50. Ze wordt opgetrokken uit bakstenen met een plat dak en kunststofframen. Ik heb reeds een aannemer die de werken wil uitvoeren. Na navraag bij de gemeente blijkt dat ik een architect moet raadplegen omdat dit niet onder de meldingsplicht valt.

Ontwerp oude schuur ombouwen naar zorgwoning

Wij zouden graag een ontwerp laten maken voor het verbouwen van een schuur naar zorgwoning ongeveer 150 m². Bouwjaar 1935 woongedeelte is reeds verbouwd en dak is volledig vernieuwd en buitenkant is gezandstraald en opgevoegd een 15 tal jaar geleden.

Bovenverdieping opzetten in houtskelet

Ik wil graag op mijn bestaande woningen een bovenverdieping plaatsen in houtskelet.

Architect voor nieuwbouw in pastorijstijl

Wij zoeken een architect in de buurt van onze bouwplaats. Wij willen graag in pastorijstijl bouwen en het liefst in houtskelet. Een huis van 10 op 9. 5 ongeveer met een kelder en zolder. Voorzien ook fundament om na enkele jaren een garage bij te zetten. Ook helpen met de bouwaanvraag.