Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Luxemburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Luxemburg heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Luxemburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Luxemburg.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Luxemburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Arlon, Barvaux-sur-Ourthe, Beffe, Bihain, Bomal-sur-Ourthe, Halanzy, Haut-Fays, Hodister, Hotton, Houffalize, Izier, La Roche-en-Ardenne, Ortho, Resteigne, Soy uit Luxemburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: nieuwbouw, woning ombouwen, aanbouw renovatie en plan uittekenen, bouwontwerp maken, plannen voor aanbouw schuur, verbouwing, plan maken van bestaand huis, bijplaatsen van achterbouw, verbouwing uit te tekenen, architect voor advies verbouwing woning, renovatie project, halfopen bebouwing zetten, plaatsen van een dakkapel, plan voor herstel in oorspronkelijke staat, ontwerp voor verbouwen en renoveren HOB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Luxemburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Luxemburg:

donderdag 12 januari 2017

Bouwvergunning voor chalet te Barveaux

Hierbij ben ik op zoek naar een architect voor het teken en vergunnen van onze chalet (ontwerp bestaand) deze is gelegen in Barvaux ,Wallonie. Plaatsen en afwerken gebeurd in eigen beheer mist ik zelf aannemer ben.
zondag 11 december 2016

Architect nodig bouwen van een kleine vakantiewoning

We hebben een bouwgrond gekocht op 8 km van Houffalize en zijn van plan om daar een bescheiden en eenvoudige woning te bouwen. De architect moet bekend zijn met de gangbare reglementering van de streek en moet Nederlands kunnen spreken. Liefst een vakman die NL spreekt, vermits Frans beperkt is. Regio Tongerlo architect is ook goed die wel vertrouwd is met de regels van Houffalize.
maandag 29 augustus 2016

Tekenen van renovatieplannen

Wij willen een huis renoveren in Erneuville en hebben een architect nodig voor een plan te tekenen. Kunnen jullie ons daarbij helpen ? Dit gaat over een dubbele woning. Dit is een vakantiehuis het adres gaat later meegegeven worden.

Partners

Partners van Casius