Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Luxemburg, kan u deze hier kiezen: Barvaux-sur-Ourthe, Beffe, Bomal-sur-Ourthe, Durbuy, Hodister, Houffalize, La Roche-en-Ardenne, Manhay, Ortho, Rendeux, Resteigne, Septon, Soy, Tenneville, Wibrin Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Luxemburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Luxemburg:

donderdag 21 maart 2019

Introduire un dossier

Dans une propriéte commerciale divisé le batiment en 2 appartements. Plan et introduire la demande à la commune de La Roche.
donderdag 12 januari 2017

Bouwvergunning voor chalet te Barveaux

Hierbij ben ik op zoek naar een architect voor het teken en vergunnen van onze chalet (ontwerp bestaand) deze is gelegen in Barvaux ,Wallonie. Plaatsen en afwerken gebeurd in eigen beheer mist ik zelf aannemer ben.
zondag 11 december 2016

Architect nodig bouwen van een kleine vakantiewoning

We hebben een bouwgrond gekocht op 8 km van Houffalize en zijn van plan om daar een bescheiden en eenvoudige woning te bouwen. De architect moet bekend zijn met de gangbare reglementering van de streek en moet Nederlands kunnen spreken. Liefst een vakman die NL spreekt, vermits Frans beperkt is. Regio Tongerlo architect is ook goed die wel vertrouwd is met de regels van Houffalize.
maandag 29 augustus 2016

Tekenen van renovatieplannen

Wij willen een huis renoveren in Erneuville en hebben een architect nodig voor een plan te tekenen. Kunnen jullie ons daarbij helpen ? Dit gaat over een dubbele woning. Dit is een vakantiehuis het adres gaat later meegegeven worden.