Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Namen, kan u deze hier kiezen: Aische-en-Refail, Baillonville, Gedinne, Hastiere, Hastiere-Lavaux, Jemeppe-sur-Sambre, Rochefort, Saint-Gerard, Sambreville, Somme-Leuze, Soulme, Sugny, Vezin, Villers-sur-Lesse, Wiesme Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Namen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Namen:

zaterdag 1 februari 2020

Architect voor fundering en rioolaansluiting

Fundering voor chalet op helling de fundering voor het chaletje zou 60m² zijn, maar het mag meer zijn daar ik ook een terras wil aanleggen. Riool moet nog aangelegd worden. Plus hulp bij bouwaanvraag.
zaterdag 6 mei 2017

Chalet bouwen

Ik wil een chalet laten bouwen in Hastierre. Ik zoek een NL-talige architect hiervoor.
dinsdag 28 juli 2015

Vergunning houten chalet (bouwpakket)

Wij zouden een blokhut willen plaatsen in de gemeente Hastiere. Deze blokhut zullen we zelf opzetten (of eventueel laten zetten door de firma ). Blokhut zal worden geleverd als bouw pakket met montage tekening. Als fundament zal er een betonplaat gegoten worden van 20 cm die verstevigd is met betonijzer. Ik heb een architect nodig om mijn bouwvergunning rond te krijgen. Ik ben al bij stedenbouw geweest. De chalet moet voldoen aan volgende criteria max 60 m² max nok hoogte 5. 40 m en rondom 2 m van perceelgrens blijven. Foto ter beschikking.
woensdag 11 december 2013

Nieuwbouw

Nieuwbouw op 15are, voorgevel moet rode tint in gevelsteen hebben.
dinsdag 6 augustus 2013

Chalet in de ardennen

wij zouden een blokhut willen plaatsen in de gemeente hastiere deze blokhut zullen we zelf opzetten ze word geleverd als bouw pakket met montage tekening als fundament zal er een betonplaat gegoten worden van 20cm die verstevigd is met betonijzer ik heb een architekt nodig om mijn bouwvergunning rond te krijgen ik ben al bij stedenbouw geweest de chalet moet voldoen aan volgende criteria max 60 m² max nokhoogte 5.40 m rondom 2 m van perceelgrens blijven