Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Namen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Namen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Namen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Namen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Namen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aische-en-Refail, Alle, Baillonville, Blaimont, Boussu-en-Fagne, Hastiere, Saint-Gerard, Sart-en-Fagne, Somme-Leuze, Soulme, Sugny, Vezin, Villers-sur-Lesse, Walcourt, Wiesme uit Namen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: tekeningen nodig voor aanbouw, plannen nodig voor extra verdieping, plannen voor zorgwoning, vernieuwen en groter maken van bijgebouw, architect gezocht voor berekeningen en plannen kleine renovatie, architect voor renovatie, plannen voor ombouwen winkelruimte naar appartement, architect steunbalk berekenen, bovenverdieping verbouwen, architect voor algemene renovatie, plan ontwerp voor aanbouw, regularisatie woning, architect voor regularisatie woning in bosgebied, architect voor ontwerp renovatie, bouwontwerp veranda nodig en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Namen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Namen:

zaterdag 6 mei 2017

Chalet bouwen

Ik wil een chalet laten bouwen in Hastierre. Ik zoek een NL-talige architect hiervoor.
dinsdag 28 juli 2015

Vergunning houten chalet (bouwpakket)

Wij zouden een blokhut willen plaatsen in de gemeente Hastiere. Deze blokhut zullen we zelf opzetten (of eventueel laten zetten door de firma ). Blokhut zal worden geleverd als bouw pakket met montage tekening. Als fundament zal er een betonplaat gegoten worden van 20 cm die verstevigd is met betonijzer. Ik heb een architect nodig om mijn bouwvergunning rond te krijgen. Ik ben al bij stedenbouw geweest. De chalet moet voldoen aan volgende criteria max 60 m² max nok hoogte 5. 40 m en rondom 2 m van perceelgrens blijven. Foto ter beschikking.
woensdag 11 december 2013

Nieuwbouw

Nieuwbouw op 15are, voorgevel moet rode tint in gevelsteen hebben.
dinsdag 6 augustus 2013

Chalet in de ardennen

wij zouden een blokhut willen plaatsen in de gemeente hastiere deze blokhut zullen we zelf opzetten ze word geleverd als bouw pakket met montage tekening als fundament zal er een betonplaat gegoten worden van 20cm die verstevigd is met betonijzer ik heb een architekt nodig om mijn bouwvergunning rond te krijgen ik ben al bij stedenbouw geweest de chalet moet voldoen aan volgende criteria max 60 m² max nokhoogte 5.40 m rondom 2 m van perceelgrens blijven

Partners

Partners van Casius