Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect nodig voor achterbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect nodig voor achterbouw:

Architect voor nodige vergunningen aan te vragen.

Plannen uittekenen om achterbouw te verhogen, binnenin uitgraven, isoleren en inrichten als badkamer. Ook zou er een nieuw dak op moeten. Vergunningen aanvragen.

Architect nodig voor achterbouw

Rijhuis van +- 5,50 meter breed waarbij de bouwdiepte voor de onderste verdieping tot 17 meter mag komen en de eerste verdieping tot 13 meter. Achteraan het stuk is een servitudeweg en een (zeer oude) garage. Het huis bestaat momenteel uit een hoofdblok die tot 8 meter diep gaat met de 2 verdiepen, kelder en zolder. Vanaf dan is de achterbouw enkel op het gelijkvloers. Deze achterbouw is momenteel een oude ruwbouw die waarschijnlijk vrij snel na de originele bouw is gezet (1951). Hierin zit een deel schuin dak en een tussenverdiep op 1.90m en kan dus best volledig worden afgebroken.

Architect nodig voor verbouwing

Voor het uitvoeren voor het slopen en terug nieuw opbouwen van een achterbouw van ong. 9 x 4 meter deels schuin dak en deels plat dak. Dit zal dienen als woonruimte. alsook de aanvraag voor een bijgebouw/carport tussen de 70 à 80m².

Architect voor vernieuwing dak

Ik zoek een architect voor de opmaak van de bouwplannen en vergunningsaanvraag zonder werfopvolging voor de renovatie van een bestaand zadeldak gelegen tussen twee woningen. En voor een platdak op onze achterbouw. Bouwtekening van de woning niet aanwezig. Platdak wordt op dezelfde manier teruggeplaatst plus een nieuwe muur aan de achtergevel door dat deze nu van hout is. Zadeldak wordt aan 1 kant de muur met 0,5m verhoogd.

Bouwontwerp en bouwvergunning maken

Ik wil een ontwerp laten uittekenen van een achterbouw van 5 op 6 meter. Graag een prijsraming hierbij van de totale bouw. Graag duurzame materialen zoals houten vloer, muren volledig in glaspartijen en kunstleien dak. Grondwerken moeten nog gebeuren.

Plan opmaken voor renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de totaalrenovatie van mijn woning. Ook dient de bestaande achterbouw afgebroken te worden en wordt er binnen de bouwvoorschriften een nieuwe gebouwd (met plat dak en dakkoepels). Ik heb ook hulp nodig om hiervoor de nodige aanvraag in te dienen (een bouwvergunning is er al). De trap zou ik op een andere plaats in het huis willen, opening maken in een muur (niet volledig uitbreken), dakrenovatie. De achterbouw is ongeveer 26m² groot.

Architect voor verbouwing gelijkvloers + achterbouw

Plannen tekenen voor bestaande woning van de jaren 30 zonder plan bewoonbaar maken voor twee-woonst. Betreft gelijkvloers en achterbouw die nu als opslagruimte dienst doen.

Ontwerp tekening en bouwaanvraag gemeente

Ik wil een ontwerp voor een nieuwe achterbouw. Deze zouden wij ik houtskelet laten zetten. Aannemers hebben wij al gevonden. De oppervlakte is 4m op 12 m. Deze totaal renovatie dient om een toegankelijke woning te creëren voor onze dochter die in een rolstoel zit. In deze 48 vierkante meter moet er een keuken, een berging, badkamer en slaapkamer komen. Rekening houden dat het rolstoel toegankelijk is Heb al een plannetje getekend hoe wij het eventueel zien.