Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Advies verwijderen draagmuur en vergunning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Advies verwijderen draagmuur en vergunning:

Advies verwijderen steunmuur en vergunning

Plannen opmaken en advies geven om draagmuur van ong. 8m² tussen keuken en living verwijderen. Advies over stabiliteit en vergunningen en hulp met aanvragen.

Advies verwijderen draagmuur en vergunning

Plannen opmaken en advies geven om draagmuur van ong. 1.5m tussen keuken en living verwijderen. Advies over stabiliteit en vergunningen en hulp met aanvragen.

Renovatie en bijbouw met dakterras

Bijbouw ontwerpen. Binnen in de woning advies geven ivm verwijderen van muren. Vergunningen aanvragen.

Steunbalk berekenen

Ik ben mijn huisje grondig aan het renoveren. Ik zou graag twee muren verwijderen (waarvan zeker 1 dragende) en een balk steken op een andere plek zodat mijn trap anders kan georganiseerd worden. Ook omdat ik mijn dak ga laten vervangen, zou ik graag weten wat mogelijk is om aan de structuur aan te passen (en hoe veel dit ongeveer zou kosten). Daarnaast wens ik in de achtergevel de 3 ramen om te vormen naar 1 grote raampartij. Daarvoor zal ook een balk dienen gestoken te worden. Ook hiervoor graag advies en berekening. Voor beide projecten graag hulp bij de melding bij de stad.

Architect nodig voor verbouwing

Hieronder een aantal zaken die wij overwegen en waarvoor we professioneel advies wensen: - Converteren van een zolder tot een extra kamer met toegangstrap. - Keuken vergroten door muren open te breken. - Schouwen verwijderen om kamers te verruimen.

Advies nodig om verbouwing uit te voeren

Ik zou graag twee muren willen verwijderen om ruimte te maken. Zoldertrap steken en stuk bijbouwen aan achterzijde {woning: Vrijstaande woning}

Advies voor verwijderen binnenmuur en plaatsen poutrel

Ik plan een binnenmuur te laten verwijderen en een poutrel te laten plaatsen. Hiervoor zou ik advies willen inwinnen van een architect.

Renovatie woning 1915

We beginnen binnenkort met de renovatie van onze woning. We willen echter enkele structurele zaken wijzigen: Enkele binnenmuren verwijderen, garagepoort steken, groot schuifraam aan de achterzijde,.. hiervoor dienen we samen te werken met een architect. Graag had ik hiervoor enkele prijsoffertes ontvangen. Het gaat dus om het tekenen van plannen en eventueel advies + het verzorgen van de bouwaanvraag.