Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect voor balkon en terras aanbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect voor balkon en terras aanbouwen:

Architect voor balkon en terras aanbouwen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een balkon met terras en het opvragen van de nodige info met betrekking tot de aanvraag van een vergunning voor deze verbouwingswerken. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een gebouw.

Uitbreiden van bestaand balkon

Ik woon op het tweede en hoogste verdiep en zou mijn bestaand balkon willen uitbreiden tot dezelfde grootte als het terras op het eerste verdiep.Mijn bestaand balkon is 3m lang en 1m diep en zou willen uitbreiden tot 5m lang en 2m diep.Het is mogelijk om een steunbalk of paaltje te steken tot het eerste verdiep.

Plannen en vergunningen voor aanbouw balkon en terras

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw (balkon/terras) op het eerste verdieping. Er is al een soort veranda op het gelijksvloer Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De gewenste afmeting van de te bouwen aanbouw zijn 3m op 6m. Materiaal: steen/glas/hout

Ontwerp maken voor uitbreiding balkon

Wij willen een ontwerp laten maken voor de uitbreiding van ons balkonterras op de eerste verdieping met trap. Het huidige terras is ongeveer anderhalve meter diep over de gehele achtergevellengte van 7,5 meter. Wij zouden dit balkon graag met 1,20 meter verlengen. Het gaat om een metalen constructie met hout.

Plaatsen hangend balkon aan appartement

Ik heb een appartement 4 hoog. Plat dak met roofing gedragen door betonstructuur. Ik had graag een offerte voor een hangend terras (bovenste verdieping) drie meter lang op een diepte van 1,5. Gehangen aan de gevel en betonstructuur. Ik ga totaalvernieuwing, dus zou dit samen doen met de nadere werken. Geplande in september, oktober te Leuven.

Architect nodig voor balkon

Ik zou graag een balkon/terras laten zetten aan m'n appartement op de 2de verdieping. Het zou 6 m breed zijn en 2 m diep. Ik vermoed wel dat het moet steunen op de grond en niet hangend kan zijn aan de gevel.

Balkon en terras aanbouwen

Ik wil graag een balkon / terras laten aanbouwen op een 2e verdieping. Het zou 2 meter diep zijn en over de volledige breedte (6m) zijn. Ofwel 3 meter diep maar 2 m van elke buur blijven. Ik zou dit idee graag willen laten uittekenen om de nodige vergunningen te krijgen. Eventueel willen andere verdiepen nog wel meedoen, maar voorlopig vraag ik het enkel voor 1 verdieping.

Uitbreiding balkon naar terras

Architect-bouwkundige. Ik wil een bouw omgeving vergunning voor een uitbreiding van mijn balkon naar terras.