Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Berekenen poutrel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Berekenen poutrel:

Berekenen poutrel

We willen een binnenmuur verwijderen om van 2 ruimtes 1 te maken. De muur was vroeger een buitenmuur die uitkwam op een ingesloten koertje dat nu overdekt is. Er is dus een raam en deur aanwezig. Er zouden berekeningen moeten gemaakt worden in verband met de poutrel. Het gaat om een muur van ongeveer 3 meter.

Stabiliteit berekenen voor poutrel

Ik wil graag een berekening laten uitvoeren voor een plaatsing van een poutrel. We zouden een klein raam in de buitengevel willen verbreden met 1m voor plaatsing van een schuifraam.

Architect nodig voor plaatsing poutrel

Wij zouden meer licht willen in onze woning willen halen dmv het vervangen van de (steun)muur tussen living en keuken, door een poutrel. De steunmuur die we wensen te vervangen (4,5 meter) staat op het gelijkvloers, en draagt een verdieping + zolderverdieping. Voorts dient het terras (plafond van keuken/badkamer) vernieuwd te worden. We willen zoveel mogelijk afbraakwerken zelf uitvoeren, om hier de kosten te drukken. Is voor het berekenen muur, poutrel.

Stabiliteit berekenen voor muur uit te breken

Wij willen een open keuken laten zetten en hiervoor hebben we een ingenieur nodig. Deze zou de stabiliteit moeten berekenen voor het uitbreken van een muur en het plaatsen van een poutrel.

Steunmuur uit te breken

We willen een steunmuur van ongeveer 4 meter lengte verwijderen tussen de slaapkamer en de living. Het gaat hier over een ouder gebouw (nog houten vloeren). Het is het 4e en bovenste appartement (3e verdiep). Het is het dakappartement onder een plat dak, dus er staan geen appartementen meer bovenop. We zijn op zoek naar een architect om te berekenen welke poutrel we moeten gebruiken en alle documenten in orde te brengen voor de bouwaanvraag.

Architect voor aanvraag stedenbouw

Ik wil 2 poutrels steken op gelijkvloers . 1 muur steunt holle welfsels en 1 muur op 1ste verdiep , dak rieten puntdak . Andere poutrels steunt achtergevel 1 ste verdiep en dak . Huis heeft lengte van 9 meter op 6 meter . Achterste poutrel rond de 5 meter en poutrel tussen living en keuken is ongeveer 4 meter . Deze komen samen in T vorm horizontaal . De bedoeling is voor het berekenen en tekenen en aanvraag stedenbouw . Graag richtprijs van architect .

Verbouwing van woning : steken van poutrel

Ik ga een muur uitbreken, en een poutrel steken, om er zeker van te zijn dat de boel achteraf niet naar beneden komt, ben ik op zoek naar een vakman/ architect. . . . Die mij kan komen berekenen wat voor poutrel ik juist moet bestellen, en wat dit kost. .

Dossier opstellen voor verbouwing

Architect gezocht voor berekenen poutrel voor raam opening + een dossier opstellen voor bouwvergunning.