Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Berekening plaatsen van 2 steunbalken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Berekening plaatsen van 2 steunbalken:

Berekening plaatsen poutrel

Muur van ongeveer 30cm dikte word weggekapt. Overspanning van ongeveer 4m word geplaatst. Deze overspanning draagt 2 houtenverdiepen en vormt doorgang tussen huidige woning en toekomstige aanbouw.

Berekening maken voor afbraak binnenmuur

Ik zou graag een analyse laten maken om in een bestaande woning de binnenmuur te laten weghalen en in de buiten gevel grotere ramen te laten plaatsen. Afmeting muur : 3 m op een hoogte van 4 m.

Berekening plaatsen van 2 steunbalken

Er zouden 2 steunbalken moeten geplaatst worden voor 2 draagmuren. Een voor verbinding keuken-living en de andere te plaatsen om een open ruimte te maken. De lengte bedraagt 3-3,5m per steunbalk. Op zoek naar een architect op de berekening te maken.

Vergunningsaanvraag nodig voor verwijderen draagmuur plaatsen van poutrel

Tussen de keuken en een leefruimte moet de deurdoorgang verbreed worden naar een doorgang van 3 meter. Draagmuur verwijderen. Hiervoor moet een vergunning worden aangevraagd en een berekening voor de poutrel worden gemaakt. Boven deze muur is 1 verdieping aanwezig waar de badkamer zich bevindt.

Stabiliteitsberekening maken

Graag specialist voor de studies inzake EPB, stabiliteit en indien nodig voor ventilatie aangevraagd. Men moet 2 poutrellen herberekenen en ook de berekening maken voor het plaatsen van een nieuwe poutrel om de doorsteek naar de aanbouw te overbruggen.

Berekening vaste trap naar zolder en indeling zolder

Architect voor mogelijkheden te bekijken van het plaatsen van een vaste trap naar zolder.

Berekening plaatsen poutrel

Ik zou een raam + deur(totale breedte 3m) in de achtergevel willen verwijderen en het gat groter willen maken. De muur heeft als dragend gedeelte een plat dak met vulpotten. Het gat wordt 4m breed en er zou nog een 30 cm baksteen boven de steunbalk blijven zitten. De facade + snelbouwsteen is totaal 30CM. De vraag is welke poutrel er gestoken moet worden.

Berekening plaatsen poutrel

Uitbreken van deel muur - krachtberekening van toepassing voor plaatsen steunbalk / poutrel