Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Bestemmingswijziging" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bestemmingswijziging:

Bestemmingswijziging

Bestemmingswijziging om handelspand van 70m² opnieuw om te vormen tot appartement. Vergunningen aanvragen om verbouwingen uit te voeren. Plan opmaken om deze verbouwingen uit te voeren. Het zou een appartement moeten worden op het gelijkvloers met 1 slaapkamer.

Bestemmingswijziging kantoor naar woning

Alles in orde brengen voor een bestemmingswijziging van kantoor naar woning. In het gebouw zijn reeds kantoren herbestemd naar woning (appartement). Ondertussen wonen hier al ± 30 jaar mensen in, maar in de akte staat nog kantoor.

Bestemmingswijziging uitvoeren

Bestemmingswijziging in orde maken voor aanvraag bij gemeente ivm grote gezinswoning omvormen tot hotel.

Bestemmingswijziging winkel regulariseren

Het indienen van een regularisatie voor een bestemmingswijziging van een winkel. Dit voor lichtreclame, een verbouwde zolder,...

Bestemmingswijziging aanvragen

Naar aanleiding van opstart van een hondentrimsalon heb ik hulp nodig bij het aanvragen van een bestemmingswijziging.

Bestemmingswijziging aan te vragen

Verbouwing van huidige garage naar kinder-kinepraktijk.

Bestemmingswijziging woning en handelspand

Op zoek naar een architect voor de bestemmingswijziging van een gebouw. Vroeger was dit een gebouw en een handelspand, nu twee woningen en een pand.

Bestemmingswijziging aanvragen voor pand

Wij zijn voor de verbouwing van een winkel tot woning. Daarbij moet de achterbouw van het pand worden afgebroken en opnieuw worden opgebouwd (30 m²) en zullen de nodige ingrepen voorzien moeten worden om de gevel aan te passen aan een woning (winkelramen vervangen). In het achterste deel van de woning zouden we de houten vloer van ongeveer 20m² willen vervangen door een vloer in beton (eventueel met potten en balken). De totale verbouwing omvat een grondoppervlak van ongeveer 70m².