Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Bouwaanvraag en ontwerp voor constructie loods" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwaanvraag en ontwerp voor constructie loods:

Bouwaanvraag en ontwerp voor constructie loods

Ik zoek een architect voor het bouwen van een loods. Gaat om een loods van 150 m². Ik heb een ontwerp nodig en ook de bouwaanvraag moet worden voorzien.

Bouwaanvraag aanleg dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken en/of hulp om een dakterras te maken

Bouwaanvraag en bouwontwerp opmaken

Wij willen totaal nieuw hellend dak en isolatie. Ook vervangen van noordboomdak door tipgevel. Tenslotte inrichting zolderruimte en toegang via vaste trap. Dit alles voor een verouderd rijhuis aan de zijkant van de rij. Hiervoor willen we de bouwaanvraag indienen en een ontwerp laten maken.

Ontwerp en aanvraag uitvoeren voor een verbouwingsproject

Ontwerp, aanvraag, ebp verslag, werfopvolging Dit voor de renovatie van de woning en uitbouw. Ontwerp, bouwaanvraag , uitvoeringsdossier en werfopvolging.

Architect bouwaanvraag voor uitbreiding achterbouw

Ik wil ontwerp laten maken voor ophoging zolder / vernieuwen dak en uitbreiding achterbouw met 1 verdiep.

Architect nodig voor verbouwingswerken

Voor het aanmaken van een plan, ontwerp. Geen opvolging vereist. Indien wel mogelijk een bouwaanvraag indienen. het gaat om een bestaande woning te verbouwen.

Ontwerp en bouwaanvraag eengezinswoning

Een architect voor ontwerp en bouwaanvraag. Dit is een eengezinswoning met een verdieping. Oppervlakte is momenteel 70 m². Er zou moeten bijgebouwd worden. Steunpilaren en steunmuren verwijderen.

Bouwaanvraag en uittekenen aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor een aanbouw aan een bestaande woning. Totaal beschikbare ruimte 26 m² over gelijkvloers en verdieping. Ook de bouwaanvraag moet men in orde brengen.