Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Bouwontwerp maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwontwerp maken:

Bouwontwerp maken

We zouden een woning gedeeltelijk willen renoveren. We willen een bijbouw laten bouwen en aanpassingen doen doorheen het huis. Het gaat om een bijbouw op het gelijkvloers waarvoor we de buitenmuur gedeeltelijk moeten uitbreken.

Bouwontwerp en aanvragen vergunning

Ik wil een bouwontwerp laten maken voor het bouwen van een bel-etage woning. Ik heb ook hulp en advies nodig voor het aanvragen van de nodige vergunningen en eventueel de inrichting. Het is een oude rijwoning die volledig zal afgebroken worden en omgebouwd tot een bel-etage woning.

Bouwontwerp maken

Ik wil een plan laten maken door een architect voor een driegevel nieuwbouw op een hellend stuk grond

Bouwontwerp maken en indienen bouwaanvraag voor constructie aanbouw

Kleine aanbouw van 15 m² achteraan een rijwoning tussen bestaande muren plaatsen. Hiervoor op zoek naar een architect voor het bouwontwerp en bouwaanvraag.

Bouwontwerp opmaken voor uitbreiding

Ik wil een ontwerp laten maken van een aanbouw om een zelfstandige activiteit uit te oefenen. Vergunningen moeten worden aangevraagd. Mogelijkheden moeten worden bekeken qua structuur/bouw en toelatingen.

Bouwontwerp maken voor nieuwbouw

Wij willen een ontwerp laten tekenen voor een vrijstaande nieuwbouw in een landelijke omgeving. Het zou dus om een woning gaan die ook bij het karakter van de omgeving past. Bouwgrond : 8 are 13

Bouwontwerp maken voor verbouwingen keuken en veranda

Ik wil een ontwerp laten maken van de verbouwing van keuken en veranda. De draagmuur tussen deze twee ruimtes moet weg zodat we 1 geheel krijgen. Het dak boven deze ruimtes moet ook opnieuw geplaatst worden. We willen veel lichtinval. Ook de draagmuur tussen woonkamer en de te vernieuwen ruimte moet gedeeltelijk weg. We wonen hier drie jaar.

Bouwontwerp maken

We willen een ontwerp laten maken voor een aanbouw in houtskeletbouw of prefab houtbouw aan de achterzijde van onze woning. Dit ongeveer 11x4,5 m. Hierop ook een verdieping van 5x4m als extra slaapkamer. Onze voorkeur gaat vooral uit naar landelijke stijl, doch willen we graag geen kamer met schuine wanden.