Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Bouwontwerp uitbreiding woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwontwerp uitbreiding woning:

Bouwontwerp uitbreiding woning

Hulp en advies nodig voor nodige vergunningen en bouwaanvraag indienen voor vergroten woning

Bouwontwerp opmaken voor uitbreiding

Ik wil een ontwerp laten maken van een aanbouw om een zelfstandige activiteit uit te oefenen. Vergunningen moeten worden aangevraagd. Mogelijkheden moeten worden bekeken qua structuur/bouw en toelatingen.

Bouwontwerp voor renovatie van rijhuis

Ik wil een bouw ontwerp laten maken voor een renovatie aan mijn huis. Ik heb reeds een duidelijke tekening van mijn huis (inclusief de funderingen). Ik heb ook advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De volgende renovaties zijn gewenst: - Uitbreiding gelijksvloers met veranda - Uitbreiding 1e verdieping - Toevoegen 2e verdieping

Bouwontwerp bijbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor de uitbreiding van een aanbouw bij een hob. Deze aanbouw is 7,50 op 3,50. Ze wordt opgetrokken uit bakstenen met een plat dak en kunststofframen. Ik heb reeds een aannemer die de werken wil uitvoeren. Na navraag bij de gemeente blijkt dat ik een architect moet raadplegen omdat dit niet onder de meldingsplicht valt.

Bouwontwerp + dossier maken door architect

Ik wil een uitbreiding van eerste verdiep maken op bestaande plat dak ,bouwvergunning is verplicht, oppervlakte zo'n 16 m², houtstructuur of tong blokken, grote raampartij. Zoek dus een architect die zich ook op een kleiner project wil storten.

Kostprijs bouwontwerp & uitbreiding

Ik wil de bestaande woning (gelijkvloers) uitbreiden. Er dient een verdiep bovenop een gedeelte van de bestaande woning gebouwd te worden (ongeveer 40 m2). Deze uitbreiding dient modern en strak te zijn (liefst houtskeletbouw / passief). Het betreft een plat dak. Adresgegevens op aanvraag