Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Bouwvergunning en tekeningen voor plaatsen dakkapellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwvergunning en tekeningen voor plaatsen dakkapellen:

Bouwvergunning en tekeningen voor plaatsen dakkapellen

Plannen opmaken om dakkapel te plaatsen. Vergunningen aanvragen.

Bouwvergunning voor constructie dakterras

Wij willen een bestaand plat dak van 10 m² om bouwen tot een dakterras dat toegankelijk is vanaf onze zolderverdieping. Daar zal dan nog een deur naar buiten gemaakt moeten worden, en het dak zal waarschijnlijk verstevigd moeten worden. Het gaat niet om het creëren van meer ruimte. Op zoek naar een architect voor de vergunning en tekeningen.

Bouwvergunning aanvragen en tekeningen voor plaatsen dakkapellen

Ik wil graag een bouwvergunning aanvragen. Hiernaast wil ik ook tekeningen voor het plaatsen van 3 dakkapellen.

Tekeningen voor renovatiewerken en bouwvergunning

Architect : Het is een half open bebouwing huis van 1959. Wij willen een petrel laten steken tussen 2 livingen van 4 x 4 m, in de keuken en veranda moet 1 grote open ruimte worden van 6 m x 7 m waar dan nieuw keuken in komt met schuifraam van 3 m en deur met zicht in de tuin ,het dak moet volledig vernieuwd worden naar 1 geheel wat nu in 2 delen is , er moet dan ook volledig nieuw stroomkabels gelegd worden en afvoer wc keuken , we hebben ook een wateropvangput voor regenwater van 2 x 2 x 2 m waar we gebruik van willen maken ( wc doorspoelen en tuin besproeien )

Tekeningen huidige situatie

Ik ben bezig met verbouwingen die nog niet volledig zijn afgerond. Ik heb hiervoor tekeningen nodig van de huidige situatie van mijn woning om een bouwvergunning aan te vragen. Het gaat om een rijhuis.

Bouwvergunning dakterras

Op het plat dak van onze badkamer (2e verdieping - achterbouw) laten wij graag een dakterras aanleggen. Wij zoeken een architect die ons de nodige technische tekeningen maakt (ifv bouwvergunning) en ons begeleidt in de vergunningsprocedure. Foto's ter beschikking.

Tekeningen voor vervangen voorgevel

Onze voorgevel moet eruit en nieuwe erin. Deze werken moeten uitgevoerd worden met architect omwille van bouwvergunning. De breedte van de gevel meet ongeveer 8 meter. De hoogte is 4 meter.