Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect voor bouwvergunning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect voor bouwvergunning:

Bouwontwerp maken en bouwvergunning vragen

December verleden jaar hebben mijn vrouw en ik een huis gekocht en zitten met plannen om te verbouwen. We zouden een kamer willen bijbouwen op het plat dak van de keuken en de garage vernieuwen met een dakterras en deze met elkaar verbinden. We weten niet of dit mag aangezien de bestaande garage gedeeltelijk over de rooilijn loopt.

Bouwvergunning aanvragen met behulp van architect

heb een stuk grond van 2000m2 waarin ik een vakantie huisje kan bouwen. we willen een huis met schuine dak van 25% ongeveer. Het kan om chalet zoiets met Max vierkantmeter van 80m2.Het is wel een klein project.

Architect tekening bouwplan en vergunning indienen

Wij zijn opzoek naar een architect in Antwerpen om een bouwtekening te maken voor een te renoveren pand en een bouwvergunning in te dienen bij de Stad. Het zou een plan zijn waar we vooral focussen op het dak aangezien we de huidige dakkappellen willen uitbereiden en een inpandig dakterras willen bouwen.

Plannen verbouwing tekenen

Wij gaan een huis renoveren waarbij de bestaande veranda achteraan wordt vervangen door (een deel van) de keuken, waardoor de keuken groter wordt. Daarvoor moet de (huidige) veranda wel opgehoogd worden, want die ligt nu iets lager. Onder de (huidige) veranda moet een kruipruimte komen (dus niet gewoon opvullen!). We hebben enkel de plannen nodig, de rest doen we zelf (ik heb ook zelf al plannen van hoe het moet worden maar deze zijn niet officieel). Geen bouwvergunning nodig.

Verhogen dak

Dak verhogen en een nieuwe verdieping aanbouwen. Opp van 30m². Bestaand dak vervangen (te bespreken, plat dak of klassiek dak). We hebben advies nodig over de mogelijkheden en het aanvragen van een bouwvergunning.

Verbouwing magazijn tot appartement

Ik zoek een architect om de gelijkvloerse verdieping van een appartementsgebouw die momenteel als magazijn gebruikt wordt om te bouwen tot een appartement. Futureproof (regenwater recup., warmtepomp, solar,...) Bouwvergunning aanvragen Plannen tekenen

Regularisatie van een mogelijke bouwovertreding

Graag wil ik een aanvraag tot advies krijgen van een architect: het betreft het vervangen van een dakterras dat mogelijk zonder bouwvergunning werd aangevraagd. Graag ook advies en offerte voor uit te voeren werken.

Bouwvergunning en tekeningen voor plaatsen dakkapellen

Plannen opmaken om dakkapel te plaatsen. Vergunningen aanvragen.