Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Dakterras op de tweede verdiep over het dak van het appartement" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakterras op de tweede verdiep over het dak van het appartement:

Bouwvergunning voor constructie dakterras

Ik wil een ontwerp laten maken voor het ombouwen van een plat dak in een dakterras. We willen een dakterras laten leggen op een plat dak van 10 m². Dit op de tweede verdieping waarvoor nu nog een toegangsdeur aangelegd moet worden. Ik wil graag ook hulp en advies voor het indienen van een stedenbouwkundige vergunning.

Dakterras op de tweede verdiep over het dak van het appartement

Ik wil graag de mogelijkheden onderzoeken voor de constructie van een dakterras op het dak van de slaapkamer van de onderbuurman. 1- Indienen van een aanvraag bij de afdeling urbanisme van de gemeente - aanbouw dakterras. 2- Onderzoeken, wat er aan het dak moeten gebeuren om een dakterras te kunnen realiseren. 3- Maken van een ontwerp voor het dakterras. In de bijlage bij de tweede verdieping ziet u een blauw kader, daar moet het dakterras gemaakt worden.

Bouwvergunning aanvragen voor constructie dakterras

We willen een dakterras laten leggen op een plat dak van 10 m². Dit op de tweede verdieping waarvoor nu nog een toegangsdeur aangelegd moet worden.

Opsplitsen van een rijwoning in 2 appartementen

Wij wensen een rijhuis met garage 18 m² + 77 m² grondoppervlakte, bestaande uit een kelder en 4 verdiepingen,om te bouwen naar een 2 gezinswoning. Een appartement beneden in kelder en eerste verdieping en tweede appartement met bovenste 3 verdiepingen met creëren van een dakterras indien praktisch en technisch mogelijk. Hiervoor zoeken wij een architect die ons kan helpen bij de mogelijkheden van de indeling en dit uit te tekenen.

Architect nodig voor afbraak achterbouw, dak en dakterras

In januari kocht ik een te renoveren huis. Momenteel bouw ik op het tweede verdiep een studio zodat ik daar kan wonen terwijl ik de rest van de verbouwingen kan aanpakken. Ik ben op zoek naar een architect of aannemer om een paar opties te bekijken; Afbraak stuk van de achterbouw zodat ik een groter terras heb en meer lichtinval. Het deel dat afgebroken dient te worden is ongeveer 12 vierkanter meter (gelijkvloers en eerste verdiep). - Bekijken of het dak nog een aantal jaren mee kan. Op zolder bekijken of ik enkele muren kan weghalen. - Opties dakterras. - Nood aan bouwvergunning?

Ontwerp dakterras

Wij zijn eigenaar van een appartement te Mechelen. Het vrijstaande gebouw bestaat uit twee verdiepingen waarvan wij de tweede, hoogste, verdieping bezitten. Op het 140 m2 tellend plat dak willen wij een dakterras aanleggen en voorzien in de daarvoor noodzakelijke infrastructuur zoals de toegangstrap doorheen het dak, fysische toegang tot het dak, de railing, windwering etc. In de akte is reeds voorzien dat het genot van het dak aan ons toekomt en dat wij gerechtigd zijn een dakterras te plaatsen. Voorwerp van deze aanvraag: - werkzaamheden van de architect: analyse van de stevigheid van het dak, ontwerp, opstellen van dossier voor de bouwvergunning; - werkzaamheden van de aannemer: ontwerp, materialen, afwerking Ik zie graag uw reactie tegemoet.