Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Draagmuur uitbreken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draagmuur uitbreken:

Draagmuur uitbreken

Draagmuur afbreken van 6 meter breed , 2,5 meter hoog, 20 cm dik. Bevindt zich op het 2de verdiep. Appartement in Brussel.

Draagmuur keuken verwijderen

Ik wil de dragende muur 5x6 in de keuken uitbreken.

Tekening voor draagmuur tussen living en keuken uitbreken

Tussen keuken en living zou een 2,50 meter steunmuur moeten verwijderd worden.

Uitbreken binnenmuur

Ik zou advies van een architect of bouwkundig ingenieur willen over het uitbreken van een binnenmuur op de eerste verdieping van mijn woning, ik vermoed dat het geen draagmuur is, maar 1 steen dik, en op de verdieping erboven en de gelijkvloers eronder is er geen muur aanwezig, maar mogelijk heeft deze muur wel een belangrijke functie in de samenhang van de hele woning. Ik wil zekerheid en vakkundig advies hoe dit te (laten) doen zonder de stabiliteit van de woning in gedrang te brengen. Gelieve mij niet telefonisch te contacteren maar via email.

Tekening plan gedeeltelijke renovatie

Ik wil mijn keuken uitbreiden en daarvoor een draagmuur gedeeltelijk uitbreken. Ik zoek een architect die hiervoor de plannen kan uittekenen en de juiste berekeningen kan doen waarmee een aannemer aan de slag kan. Er is al een draagbalk berekend door een ingenieur maar das blijkbaar niet voldoende.

Uitbreken draagmuur bouwaanvraag

Uitbreken van een draagmuur en veranderen openingen raam achtergevel.

Renovatie aan woning

Wij willen op het gelijkvloers een slaapkamer bij en tevens een muur uitbreken om een grote leefruimte met open keuken te creëren. We weten niet of het om een draagmuur gaat.

Advies omtrent slopen muur

Wij zouden graag 1 muur beneden willen uitbreken, echter hebben we geen idee of dit al dan niet een draagmuur is. De woning dateert van voor 1950 en we beschikken dus niet over dergelijke plannen. Boven de muur staat boven geen muur, echter is de muur beneden wel massief en redelijk dik. We vrezen namelijk dat deze het betonnen plafond ondersteund. Hiervoor spelen we liever safe door een architect een kijkje te laten nemen.