Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Architect voor half verdiep van 10m2 optrekken tot volwaardige kamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Architect voor half verdiep van 10m2 optrekken tot volwaardige kamer:

Architect voor half verdiep van 10m2 optrekken tot volwaardige kamer

Ik zou graag een halve kamer die vroeger als "opbergruimte" werd gebruikt optrekken tot een volwaardiger badkamer; de ruimte is +-10m2 en sluit aan aan de woning. Ik zou hier een plat dak op willen leggen. Het is een "Klein werkje" maar van de gemeente hebben we hiervoor een architect nodig, dus willen we ons ook aan de regels houden.

Vergunning voor bouw extra verdieping

Het betreft een appartement met een plat dak van 80 m². Hadden graag een verdiep erboven gebouwd , half terras half kamers.

Plannen tekenen HOB Pastorie stijl

Ontwerp, plannen tekenen: Wij willen een half open nieuwbouwwoning zetten stijl pastorie, landelijk, begijn. Gelijkvloers diepte 15 m en B 9 m. 1e verdiep diepte 10 m en B 9 m, 2e verdiep onder zadeldak.

Architecten voor nieuwbouw

Ik wil graag een huis laten bouwen regio Zonhoven . Het is een half open bebouwing, met onder een afmeting van 8 op 14, eerste verdieping 8 op 10 en nog een zolder verdieping let 90* helling. We hadden graag drie ruime slaapkamers . 2 op het eerste verdiep en 1 onder de zolder. Beneden graag een douche + wc, boven bad en wc. Onder graag ook een ruime berging en de trap niet zichtbaar. Wij zien ook graag de manoir stijl.

Plan voor nieuwbouw

We hebben bouwgrond waarop we 9m breed en 17m diep mogen bouwen. Het gaat om een half open bebouwing, de linkse van de twee.. We willen graag , functionele woning zonder kelder, op de benedenverdieping: keuken met kookeiland, eetkamer, woonkamer, wc,berging met douche, wasmachine, droogkast en strijkruimte die van buitenaf toegang heeft, eventueel een koele berging en een vrij grote ruimte om een zelfstandige activiteit te doen. . Op het verdiep wensen we 3 slaapkamers en een badkamer met wc. We wensen geen verloren ruimtes, bv door de trap in de woonkamer te plaatsen ipv een grote hal of bv de wc onder de trap te plaatsen.

Plannen tekenen voor een staalbouw woning HOB

Half-open nieuwbouw(1e bouwer), interesse in staalbouw met industrieele buitenschil. (sandwichpanelen/betonpanelen), eventueel aparte garage. Gevelbreedte 6M, diepte 15m en verdiep 12m, zadel -of schilddak.

Maken van plannen voor een nieuw huis

Ik ben op zoek naar een architect die ons ten eerste plannen maakt voor ons nieuw huis en mij tijdens de werken ook wat wijze raad geeft. Ons huis, Half-openbebouwing. 7. 14m op 15m en eerste verdiep direct onder het dak 7. 14m op 10m. Bijbouw van 40m2. Geen garage en geen kelder(nog niet zeker). Stijl: pastorie-cottage.

Nieuwbouw woning

Half open bebouwing met vrijstaande garage. Onderste gevel 8m*18m diep. Waarvan achterste stuk combinatie van veranda en terras. 2de verdiep 8m*11m diep. Daarop hellend dak waar afgewerkte zolder on der komt. Bijpasende vrijstaande garage van 4m*8m.