Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele architect voor "Oud huisje totaal renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met architecten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende architecten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met architecten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oud huisje totaal renoveren:

Oud huisje totaal renoveren

Wil een oud huisje met 2 slaapkamers van totaal 70m² volledig renoveren . Er moet een volledig nieuw dak op, nieuw sanitair, CV en elektriciteit. Ik wens ook een aanbouw op de eerste verdieping van 5,5 op 3,5, materialen: steen, hout en kunststof. Zou ook graag bespreken (eventueel) of de voor- en achtergevel opgehoogd kunnen worden om extra ruimte te maken boven om een bijkomende kamer te maken met vaste trap. Heb een architect nodig die op zoek gaat naar mogelijkheden en oplossingen en niet gewoon alles wilt platgooien en een nieuwbouw zetten omdat dit makkelijker is. Ook een dakwerker/schrijnwerker nodig voor dak/ achterbouw en aannemer voor overige werker.

Totaalrenovatie / (ver)nieuwbouw plannen opstellen

Momenteel wonen we in een totaal gerenoveerde HOB. Onlangs hebben we het aangebouwde oude huisje naast ons erbij kunnen kopen. Nu koesteren we het plan om dat oude huis te vervangen door een open, lichte en moderne passieve woning met 3/4 slaapkamers, 2 badkamers en binnenzwembad. Gezien het feit dat we die verouderde woning nu gebruiken voor professionele doeleinden en we ernaast wonen, overwegen we omwille van hinder/ tijdsdruk ernstig om modulair te bouwen (toch zeker ruwbouw/dak), dus enige ervaring daaromtrent in meegenomen! Verder houden we van veel licht, glas en open ruimtes. Scandinavische warme moderne stijl en inrichting.

Renovatie arbeidersrijwoning

Woning in casu werd een 10-tal jaren geleden door de toenmalige eigenaar zelf "aangepakt", doch helaas totaal niet volgens de regels van de kunst. Ik zoek een architect die van deze woning opnieuw een aangename verblijfplaats kan maken. Het huisje is 4 meter breed en heeft ongeveer een lengte van 14m in totaal, puntdak op voorbouw, platte dagen op achterbouw(en), er is een tuintje van 4 op 5,5m. Afbraak van achterbouw, renovatie / nieuwe badkamer en keuken, plaatsen nieuwe raampartijen, meer licht in de woning brengen, nutsleidingen / verwarming / electriciteit, trappen en verplaatsing van huidige toegang tot boververdiepingen (1ste + zolderverdieping) zijn zeker zaken die aan de orde dienen te komen.